"Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista"

”Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista”

lauantai 29. marraskuuta 2014

Pikkujouluhalit


Tänä viikonloppuna vietämme perheen kanssa perinteisesti pikkujoulua pienimuotoisine jouluherkkuineen ja glögihetkineen. 


Pikkujoulukuusi löytyi omalta pihalta ja se saa valkoiset puusydämet koristeikseen. Noita puusydämiä on kiva laittaa glögimukin korvaankin tuomaan jouluista oloa<3


Ulkovalotkin on tarkoitus laittaa paikoilleen. Monilla on jo tässä vaiheessa tosi jouluista, mutta meillä joulusisustelu alkaa yleensä vasta pikkujoulusta. Piparitalkoot ovat tulossa jossain vaiheessa, ja joululahjarintamalla ideat ovat alkaneet muotoutua kokeiluiksi. Niistä tarkemmin myöhemmin, kunhan saan onnistumisia aikaiseksi:D 


Tästä se lähtee - ihana joulun aika♥



 Pikkujouluhalit kaikille täällä pistäytyville<3

Ihanaan blogiarvontaan voi osallistua 10.12. saakka - arvontapostaukseen pääset tästä: KLIK!


sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Isn´t it Ironic


Olen joskus aikaisemmin tuunannut vanhan silityslautamme. Maalasin alunperin  tummansiniset metallijalat valkoisksi kesäauringossa ja opin samalla, että vastamaalattuja metalliesineitä ei kannata kuivatella ulkona yön yli. 


Yökaste saa nimittäin huonosti putsatun ruosteen nousemaan maalipinnan päälle oransseina täplinä...Pikku vastoinkäymisistä huolimatta vanhan tuunailu on hauskaa puuhaa.


Lauta toimii meillä silityksen lisäksi laskutasona, ja se on meillä kylppärissä omalla paikallaan aina avattuna. Siksi on mukavaa, että se sopii muuhun sisustukseen.


Nyt tuunaukseni sai lopullisen päätöksensä, sillä löysin Loviisan aitan reissullani uuden silityslaudanpäällisen putiikin Riviera Maisoin-osastolta.


Nyt silityslaudan päällä lukee: Isn´t it Ironic.


 Silittäminen ei ole lempparipuuhiani, mutta nyt välineet ainakin ovat houkuttelevat. Nämä wanhat raudat ovat  talon mukana tulleita aarteita. On meillä tietenkin sähkölläkin toimiva silitysrauta:) 


Silittelyn iloa ja tunnelmallista iltaa teille, ihanaiset lukijani♥

Niin ja hei: muistattehan osallistua edellisen postauksen arvontaan täältä: KLIK!


keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Uashmama - blogiarvonta


Aikaisemmassa postauksessa kerroin käynnistämme Loviisan aitassa. Siellä tutustuin minulle ihan uuteen Uashmama-tuoteperheeseen, ja ihastuin todella paljon näihin monikäyttöisiin nahan tuntuisiin pussukoihin, jotka on tehty pestävästä paperista.


Tuotteet on valmistettu pienessä italialaisessa perheyrityksessä Toscanassa, ja Suomessa näitä siis myy Ruskolla sijaitseva Loviisan aitta, jonka sivuille pääset tästä klik - suosittelen myös käyntiä tässä tunnelmallisessa sisustusputiikissa ihan livenä<3


Sain kokeiltavakseni kolme erikokoista pussukkaa. Väreistä sisustukseemme olisi sopinut nahanruskea ja itse asiassa mustakin, mutta yllättäen:) väreiksi valikoitui taas kerran valkoinen ja harmaa. 


Isoimpaan (L koko) sovittelin valkoisia kynttilöitä, ja asetelma löysikin heti paikkansa olohuoneesta. Reunoja taittelemalla pussukoiden kokoa voi säädellä sopivaksi, ja tuohon taitteeseen sujautin puusydämen somisteeksi. 


Keskikokoisen (M) pussukan laitoin kukkaruukun suojaksi. Viikonlopun metsäreissulta tuomani mustikanvarvut kuitenkin kaipasivat pussukkaa, joten viherkasvi joutui luopumaan suojastaan. 


Piemmässä pussukassa on ehtinyt olemaan puusydämiä ja piparkakkuja. Piparit ovat kuitenkin niin rasvaisia, että ajattelin käyttää näitä uusia aarteitani vain kattauksessa en pidempiaikaiseen säilytykseeen välttääkseni mahdollisia rasvatahroja, vaikkakin tuoteselosteessa sanotaan tuotteiden kestävän pesun miedolla pesuainevedellä alle 50 asteessa.


Tässä kaikki kolme pussukkaani aseteltuna samaan kuvaan, ja samanlainen Uashmama-sarja on nyt arvonnan kohteena. Sain nimittäin ihanan mahdollisuuden järjestää arvonnan blogissani - lämpimät kiitokset siitä Helenalle ja Loviisan aitalle♥


Arvonnan käytännöistä:
*Yhden arvan saa jättämällä kommentin ja kertomalla, mikä olisi mielestäsi kivoin tapa käyttää Uashmama-pussukkaa.
*Toisen arvan saa, kun olet kirjautunut SisustEllenin lukijaksi tai olet tykkääjänä SisustEllenin face-sivuilla.
*Lisäarvan saa linkittämällä arvonnan blogiisi käyttäen yllä olevaa kuvaa tai jakamalla kavereillesi facebook-sivullasi.

Kirjoita kommenttiisi, monellako arvalla (1-3 kpl) olet mukana,

Osallistumiset 10.12.2014 mennessä. Voittajan ilmoitan blogissani, joten tulkaahan tarkistamaan mahdollinen voittonne osallistumisajan jälkeen!


Onnea arvontaan!
Halauksin

torstai 13. marraskuuta 2014

iDad


 Kyllä luonto muuttuu niin valoisaksi lumen myötä. Itsekin on paljon valoisammalla mielellä. 


Kävimme mökkisaaressa nostamassa veneen maihin ja katsomassa, että kaikki muutenkin on kunnossa. 


Nämä lumet ovat vaan valitettavasti jo sulaneet.


Pikkuisen koko postaus tulee jälkijunassa,  kun en ole millään ehtinyt kirjoittelemaan aikaisemmin. On nimittäin ihan pakko kertoa myös lasten antamasta isänpäivälahjasta.


 Iskä sai maailman ohuimman taivutettavam iDadin henkilökohtaisin ohjelmin ladattuna. 
Kertoessani muille lasten antaneen iDadin, ovat kyllä silmät laajenneet yhdellä jos toisellakin. Arvokas lahja:D 


 Rakkauteni voi nyt pelata Moose Hunteria tai King of Garagea, seurata veneilysäätä, katsella HugoTubea ja seurata Day Counterista montako päivää seuraavaan isänpäivään on.. Nettiyhteys on nimeltään Mozilla Firedog. Jotta nämä jutut aukeaisivat paremmin, lukijoille tiedoksi: koiramme nimi on Hugo ja harrastamme veneilyä. Rakkauteni harrastaa hirvenmetsästystä ja viihtyy erittäin hyvin ja erittäin pitkiä aikoja autotallissamme....

Oli kyllä hauska lahja ja itse askarreltu. Julkisilla paikoilla voisivat ohikulkijat hämmästellä, kun tämän räväyttäisi esille:D


Otin myös muutaman kuvan isänpäivälounaastamme. Tytär teki alkuruuaksi paahdettuja vuohenjuustopunajuuria, pääruoaksi tein uunibataattilohkoja ja hirvenfilepihvejä ja poika puolestaan keitteli jälkiruuaksi kinuskikastiketta jäisten karpaloiden kanssa nautittavaksi.


Nyt kuitenkin katsaus tulevaan. Seuraava postauksessa pistän käyntiin ihanan arvonnan. Palkintona on tuotteita, joiden olemassaolosta en ollut tiennytkään ennen Loviisan aitan retkeämmt. Olkaahan siis kuulolla!


"Syksyn pimeneviin iltoihin voimme
levittää valoa kahdella tavalla:
olemalla kynttilä tai peili josta
valo heijastuu."


Kynttilän valoa viikonloppuunne<3

Lämmöllä

sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Syypää mun hymyyn...


Syy hymyyn on sisustusreissu, joka suuntautui kivalla porukalla kohti Loviisan aittaa. 


Olisin kyllä voinut viettää kokonaisen päivän tässä lumoavassa sisustusmaailmassa. 


Niin paljon kaunista katsottavaa - piti kiertää useaan kertaan kaikki hyllyn välit, sillä joka kierroksella silmiin osui jotain uutta kivaa, jota alussa ei ollut huomannut. 


Riviera Maison-tuotteet ovat kovasti minun mieleeni, ja erillisessä rakennuksessa olevassa R.M.- maailmassa voi vain huokailla kauneuden keskellä. Sieltä tein tämän löydön, jonka haluan esitellä vähän paremmin, kunhan saan sen laitettua paikalleen.


Viime käyntini jälkeen pihapiriin oli avattu myös outlet-myymälä, jossa kaikki tuotteet olivat puoleen hintaan. Sieltä tarttui mukaan kuvassa näkyvä joululiina. Pienet valkoiset puusydämet ostin joulukuusenkoristeiksi. Rullanna olevaa juuttimattoa sovittelin jo eteiseen, mutta Hugo tuntui olevan erityisen kiinnostunut jyrsimään sitä. Se joutuu ehkä odottamaan pentuvaiheen päättymistä.


Kohdallemme sattui osumaan vielä tunnelmallinen Loviisan aitan Christmas Shopping Day, joka huipensi koko ihastuttavan päivän. Shoppailun lomassa nautimme lämmintä glögiä ja kauniisti esille laitettua huippuihanaa pikkunaposteltavaa - tarjoilusta sainkin suoraan ideat isänpäivän glögihetkelle<3


Minulle tälläiset reissut ovat niin voimaannuttavia: esteettisesti kaunis ympäristö, ihana seura ja vielä huipuksi tuo tarjoilu. 


Niiden lisäksi tein yllä näkyviä kivoja löytöjä, joita varmaankin vilahtelee tulevissa postauksissani, ja vielä yksi tosi mukava juttu, josta kerron myöhemmin.


Tämä kaikki on siis syypäänä tähän hymyyn:) Myös isänpäivä saa hymyn jatkumaan: oman isän kohdalla kylläkin haikean sellaisen. Häntä muistamme kokoontumalla illalla suvun yhteiselle glögihetkelle sekä käymme laulamassa haudalla kynttilöiden hämärässä. Muuten vietämme isänpäivää omalla porukalla juhlistaen tämän perheen rakasta iskää.

Hymyjä myös kaikille täällä piipahtaville♥ 

Isänpäivähalein


lauantai 1. marraskuuta 2014

Yksin kotona


Tillin siemenet kuivuvat kasvihuoneessa odotellen talteenottamista.


Ruskan sävyt ovat alkaneet haalistua.


Siirryin tällä kertaa kuvailemaan pihalle...


...syy selviää postauksen viimeisistä kuvista.



Halusin saada jotain seesteistä tänne blogiin...


... sisällä kun sattui olemaan,,,


... toisenlaiset tunnelmat:


Eteinen.

Syyllinen.

Yksinoloon täytyy vielä totutella:D Sekamelskaa on edelleen makuuhuoneessakin lattiamaalauksen jäljiltä. Toivottavasti viikonloppuna saadaan kannettua sinne loput tavarat.

Sekasorrosta huolimatta hyvän mielen halaukset kaikille teille ihanille♥