"Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista"

”Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista”

keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Matkalla kotiin


Tämä ihastuttava postiluukku on kuvattu tänään matkalla töistä kotiin.


 Työmatkat ovat nykyisin yleellisyyttä minulle - olen saanut itselleni yksityiskuljettajan poikani saatua ajokortin. Istahdan vain kyytiin ja nautin seurasta, enää en siis itse ole koulukuljetusten järjestäjä:) 


Työpäiväni ja lukion opiskeluajat sopivat useimmiten yksiin, mutta välillä olen kävellyt kotiin.


Kävelen mieluiten sillä puolella katua, jossa silmä lepää ja vaihtelen kadun puolta sen mukaan, missä sijaitsee kauniita rakennuksia. 


Saattaa kuulostaa oudolta, mutta ihastelen yksityiskohtia ja lataan näin itseäni. Pyöraillessäni en sentään toimi näin vaan pysyn kiltisti tien oikealla reunalla:D

Esteetikko ei laske kilometreissä, vaan kauneudessa<3

Kauneutta viikkoonne!

halauksin

25 kommenttia:

 1. Voi, kuulostaa niin tutulta! :D Ihan kuin olisit kuvaillut minua! ;)
  Juuri tänä aamuna töihin mennessä katselin bussin ikkunasta niitä mieluisimpia taloja, joita matkan varrella näkyy paljon. ;) Vähän sama juttu ostosreissuilla, joskus näyteikkunoita ja putiikkien esille panoa tulee katseltua enemmän kuin mietittyä, mitä pitikään ostaa. ;) Hih, ei mitenkään outoa, ainakaan minusta! ;) :D

  Kauniita kevätpäiviä sinulle ja iloa arkeesi! <3
  Halauksin! <3

  T: Emppu / Iloa & Unelmaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva kuulla, etten ole ainoa:D Ihastuttavissa putiikeissa käyn myös latautumassa kauneudesta, vaikka mitään ostettavaa ei olisi edes mielessä:)
   Kiitos samoin sinulle, Emppu, oli ilo lukea kommenttiasi<3

   Poista
 2. Vanhoissa rakennuksissa on niin kauniita yksityiskohtia. Ihana ilmakin on taas suosinut kävelylenkillä! Mukavaa loppuviikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitsen reittini niin, että noita vanhoja kauniita rakennuksia osuu kohdalle. Tänään oli kyllä niin aurinkoista ja todella ihana kävelysää<3 Samoin sinulle♥

   Poista
 3. Kauniita rakennuksia,joita ei meillä edes näe!Oma työmatka on tylsä,ei ole muutakuin metsää ja joitakin taloja harvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Metsä on minusta myös kaunista katseltavaa tai oikeastaan metsässä kävely on ihan parasta - sitä ei vaan osu omalle kotimatkalleni:)

   Poista
 4. Upeita rakennuksia. Tykkään tuosta postiluukusta, super ihana :)

  VastaaPoista
 5. Ihania yksityiskohtia. niitä minäkin taloista katselen, samoin lampuista. Varsinkin vanhoissa kaupungeissa on upeita katuvalaisimia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kauniita rakennuksia on tosiaan mukava katsella. Taisi aurinkoinen päivä viedä tällä kertaa huomion katulampuista, niissä on tosiaan myös välillä tosi ihastuttavia yksilöitä<3

   Poista
 6. Nyökyttelen täällä päätäni, sitä samaa, joka on useamman kerran tömähtänyt jotain sopimatonta vasten, kun silmät on nähneet jotain ihan muuta samaan aikaan kun jalat ovat kuljettaneet eteeenpäin. Olen mm. kävellyt suoraan jättiläisviikingin (elävä ihminen) syliin ikkunapuita katsellessa, melkein tippunut työmaakuoppaan, ottanut kosketuksia liikennemerkeistä, ohjaustolpista ja liikennevaloista..

  Tuo talojen ja oheiselementtien tiirailu on niin mua, etten ihmettelisi jos isäntä pukisi mulle valjaat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kylläpä oli hauskasti kuvailtu - nauroin ääneen kuvailujasi, jotka kuulostivat tosi tutuilta:D Haaveilijan elämä voi joskus olla tosi vaarallista:) Kiitos hyvän mielen kommentista<3

   Poista
 7. Kaunistakaunista, teidän kaupungissa on tuota silmänruokaa !
  Samanlaiset silmät minullakin, ne hakee ja valikoi kaikesta ne kauneimmat puolet :))) Nyt onkin niin ihanat aurinkoilmat kävelyä ajatellen ja lomalaisena pihallakin on jo puuhattavaa linnunlaulun säestyksellä !
  Ihanaa viikonjatkoa ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisää samiksia:D Nyt on tosiaan ilo ulkoilla, aurinkoa luvattu koko viikonlopuksi:) Kiitos samoin sinulle♥

   Poista
 8. Kadehdittavan suloinen työmatka - molempiin suuntiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvasin vain tällä kertaa silmiini osuvaa kaunista. Matkaa on n. 3,5 km, joten siihen ehtii osumaan monennäköistä rakennusta molemmin puolin katuja:)

   Poista
 9. Ah, mikä ihana kulkureitti töihin! Joskus tuntuu, että ennen vanhaan ihmiset arvostivat kauneutta ihan toisella tavalla kuin nykyään; oli kauniita rakennuksia ja suloisia yksityiskohtia vähän kaikessa. Onneksi paljon on säilynyt vielä meidänkin iloksemme!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän kyllä myös uudesta arkkitehtuurista, mutta huomaan usein keskittyväni juuri noihin vanhojen rakennusten yksityiskohtiin - niissä on jotain niin ihastuttavaa tunnelmaa ja sellaisia yksityiskohtia, joita ei enää suosita uusissa rakennuksissa<3 Kiitos kommentistasi:)

   Poista
 10. Onpa kauniita taloja! Mistäpäin Suomea, rohkenetko kertoa.
  Katselen itsekkin mielelläni kauniita taloja,vanhoja ovia olen jopa kuvaillut esim, Virossa. Näitä kauniita vanhoja asuntoja vaan tahdotaan jyrätä maan tasalle. No, nykyään ei ehkä enään kovin usein. t Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asun Raumalla, ja täällähän on paljon vanhoja rakennuksia varsinkin Vanhassa Raumassa. Kotimatkani ei kuitenkaan kulkenut Vanhan Rauman kautta - täältä löytyy muualtakin ihastuttavia yksityiskohtia<3 Tervetuloa kuvailemaan tännekin:)

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta. En tunnistanut paikkaa vaikka olen joskus poikennut pitsiviikoilla. Ihana kaupunki, vallankin juuri tuo Vanharauma. Aurinkoisia kevätpäiviä sinne suunnalle. t Riitta

   Poista
 11. Kyllä on upeat maisemat <3 Ai että ja jo niin keväistä. Kaunista <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi - kevätaurinko porottelee kyllä jo tosi ihanasti<3

   Poista
 12. Tuttuja maisemia - erityisesti toiseksi viimeisen kuvan alimpien kuvien paikka on tullut tutuksi viimeisen parin vuoden aikana ;) Ja kauniitahan kyseiset maisemat ovat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat rakennukset ovat tulleet minullekin tutuiksi, sillä mäellä on tullut vietettyä useampi vuosi:)

   Poista