"Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista"

”Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista”

keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Wanhoja aarteita ja uusia löytöjä




Postattavaa olisi vaikka kuinka paljon, mutta suma seisoo. On nimittäin vähän onnetonta tämä valokuvien ottaminen tässä jatkuvassa pimeydessä. Kun töistä tulee kotiin, ei kauniin sävyisten kuvien ottaminen minijärkkärilläni enää tahdo onnistua. 


Hmmmm...taidan olla liian tarkka, mutta tekee niin mieli kuvata ihanat löytöni Vanha-Vanton reissultani niin, että putiikin lumous välittyy muillekin:)

 No sain kuitenkin räpsittyä muutaman kuvan viikonlopun keskipäivän valossa. 


Ihastuin muun muassa Ib Laursenin tuotteisiin tosi paljon. 


Niistä mukaani nappasin kaksi kuppia ja saippuatelineen. 


Emaliset löytöni löytävät näillä näkymin paikkansa mökiltä. 


Tunnelma emalipintaisissa esineissä on vanhaan mökkimiljööseemme sopiva.



Vanha-Vantosta jäi käteen myös metallinen kuluneen valkoiseksi maalattu Jeanne d`arc living pannualunen, joka jää puolestaan kotikäyttöön. Tekstiservettipaketti oli myös ihan pakko saada. 


Tässä servettien teksti näkyy vähän paremmin. Välillä käy niin, etten meinaa malttaa käyttää hankkimiani servettejä. Nämä sopisivat kyllä tosi hyvin myös kuvansiirtomateriaaliksi.


Päätin vihdoinkin tutustua myös Jeanne d`arc living Vintage-maaleihin, ja nyt minulla on pienet purkilliset antiikinvalkoista ja helmenharmaata kalkkimaalia.


Kaksi kivaa tuunausideaa muhii jo päässä, joista toinen pitäisi tehdä vielä ennen joulua. 


Vanha-Vanton Antiikkikellarisssa oli kyllä niin omanlainen tunnelma. Siellä(kin) viipyilin pitkään ihastellen kaikkea vanhaa.


Pikkuisen kolhiintunut tarjotin sai sydämeni sulamaan. Se sopii tunnelmaltaan kotiimme ja käyttöä löytyy varmasti. 


 Sitä vastoin tämä antiikkinen muotti taitaa päästä lähinnä sisustusesineeksi. En huomannut kysyä sen varsinaista käyttötarkoitusta - nappasin vaan onnellisena sen mukaani.


Se on n. 7 cm korkea ja halkaisija kannen kohdalla n. 6 cm - siis aika pikkuinen. Otan mielelläni vastaan tietoa tuosta pikkuesineestä teiltä lukijoilta !


Kiitios teille taas lukuisista käynneistänne blogissani ja kommenteistanne edelliseen postaukseen<3 Suurkiitokset vielä uudestaan myös Vanha-Vanton väelle inspiroivista hetkistä tunnelmallisessa sisutusmiljöössä♥ Tässä vielä linkki putiikin sivuille, KLIK!

Nyt käytän loppupäivän joulusalaisuuksien parissa näperrellen, ja toivottelenkin teille kaikille ihanille iloa ja intoa jouluisiin valmisteluihinne<3

With big hugs&smiles

12 kommenttia:

  1. Vanha hyytelö- tai jäätelömuotti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kommentista! Näitä pitäisi varmastikin omistaa useampia, jotta herkkua riittäisi koko perheelle:)

      Poista
  2. Oijjoi, kylläpä olet löytänyt ihania aarteita, etenkin emalimukit <3
    Kauniista serveteistä saat varmasti kivoja kuvansiirto askarteluja, muutenkin on kiva näperrellä itsetehtyjä joululahjoja !
    Ihanaa joulunalusaikaa SisustEllen <3

    VastaaPoista
  3. Minäkin veikkaisin että muotissa on aikoinaan tehty jonkinlaisia hyydykkeitä. Ihania kaikki ostoksesi, kelpaisivat kyllä minullekin kaikki!

    VastaaPoista
  4. Aivan ihania aarteita <3
    Kyseinen putiikki on yksi lemppareistani :)

    VastaaPoista
  5. Ihania aarteita olet löytänytkin! Kuulostaa tutulta tuo servettihomma :) niitä tulee ostettua jos jonkinlaisia, mutta sitten niitä ei raaskisi millään käyttää ;)

    VastaaPoista
  6. Tuo kuvaaminen on kyllä haastavaa, mutta ihan hyviä kuvia olet saanut otettua. Ja, hienoja löytöjä olet tehnyt. Nuo emaliset astiat ovat ihastuttavia. Mieleeni tulikin lapsuus ja yökyläilyt mummulassa. Siellä oli emalinen valkoinen potta ja kaupunkilaiselle lapselle illan kauhistus, kylmät reunat. Nyt nauraen muistelen tätä muistoa. Näillä muistoilla, mukavaa loppuviikkoa! Kaisa

    VastaaPoista
  7. Ihania löytöjä olet tehnyt. Yhdyn täysin tuohon valokuvaamisen hankaluuksiin näillä valoisuusmäärillä, mutta kohtahan tästä taas päivät pitenevät. Täällä aloitellaan vähitellen koululaisen loman alkamista. Joulukiireet ovat pysyneet tänä vuonna hyvin hallinnaasa (kiitos vuorotteluvapaani...ensi viikolla teen joulun loppurutistukset eli siivoukset ja joulu saa sitten tulla. Joululahjavalvojaiset täytyy kyllä joku ilta/yö pitää. Sen verran on tullut ostettua paketteja... Oikein ihanaa ja tunnelmallista joulunodotusta sinne! <3

    VastaaPoista
  8. Ihania kuvia olet ottanut (pimeydestä huolimatta)!
    Kiitos käynnistäsi täällä Vantossa! Harmi, että ette päässeet Joulumarkkinoille kurkistamaan. Siellä oli paljon taitavien tekijöiden tuotteita.
    Oikein Rauhallista ja Leppoisaa Joulunaikaa:)

    VastaaPoista
  9. Aarteita ihania ja hyvät kuvat!
    Mukavaa viikonloppua sinulle <3

    VastaaPoista
  10. Voi miten kivoja löytöjä, meillä taitaa olla vähän samanlainen maku noiden aarteiden suhteen ;)
    Vastauksen muotille jo saitkin, samaa olisin ehdottanut.
    Mukavaa joulun aikaa!

    VastaaPoista