"Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista"

”Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista”

perjantai 26. helmikuuta 2016

Mojito-villitystä


 Taas on uudet villitykset vallanneet SisustEllenin. 


Nyt on vuorossa mojito-villitys ja erityisesti moussemuodossa.  Mojito-moussea maistelin ensimmäisen kerran Cafe Salin brunssilla Vanhassa Raumassa, ja sieltä tämä innostus lähti liikkeelle - mintun ja limen liitto on vaan niin herkullinen..


Tein ensimmäiset mousseni soveltaen mojito-juustokakkureseptejä. Sittemmin myös varsinainen resepti löytyi täältä. KLIK - kiitokset ihanalle Annille vinkkauksesta <3


Mojito-mousseista seurasi suunnitelma kokeilla myös mojito-juustokakkua.


Kutsuimme ystäväpariskunnan viettämään kanssamme meksikolaista iltaa. Tein itse guagamolea ja pääruokana tarjottiin tortillavuokaa. 


Heh, tajusin jossain vaiheessa, että mojitot eivät ole Meksikosta vaan Kuubasta, joten eipä illasta ihan meksikolainen tullutkaan, sillä menussa oli sekä alkujuomana että jälkiruokana mojiton makuja:D No tästäpä saatiin taas yksi naurun aihe lisää mukavaan iltaamme.


Illanvietossamme valmistinkin sitten elämäni ensimmäiset mojito-juomat.


Laitoin kaiken valmiiksi tarjottimelle olohuoneeseen, ja juomien valmistuksesta tuli kiva pieni ohjelmannumero.

I
Kymmenen mintunlehteä ja kaksi teelusikallista ruokosokeria valmiina lasin pohjalla. 

Tähän lisättiin vielä puolen limen puristettu mehu, pari limesiivua ja paljon jääpaloja, joiden päälle vaaleaa rommia ja soodavettä. Tämä drinkki maistuu hyvältä myös alkoholittomana.


Aika usein lomalla iskee tuunausvimma, mutta nyt hiihtolomaviikkoon onkin kuulunut paljon tapaamisia ja juhlia eri kokoonpanoilla. Tänään juhlitaan vielä tyttären synttäreitä ja huomenna maistelemme siskon luona nyhtöpossuhampurilaisia - hih, ja tuliaisina aion viedä mojito-moussea ja valmistaa kaikille mojitot:D

...lomaillen limen ja mintun lumoissa...

9 kommenttia:

  1. Vai tuollaisia makukokeiluja :) Meidän loma on sujunut oikein mukavissa merkeissä täällä Posiolla. Huomenna taas kotiin päin...
    On kiva, kun tapahtumia on sopivassa määrin, ei tule lomalla ihan vain lekoteltua... Mukavia lomapäivien jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, olen herkkä villityksille:D Teillä on varmasti ollut mukava talvinen reissu<3 Me emme ehtineet vaihtaa maisemaa lyhyen lomamme aikana - minulla olikin vain kolme lomapäivää. Onneksi on vielä viikonloppu jäljellä:)

      Poista
  2. Enpä ole tätä juomaa maistanut. Herkulta näyttää, joten menee ehdottomasti kokeiluun! Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakin nämä olivat uusia makututtavuuksia. Olen aika "ulkona" tälläisistä drinksupuolen asioista, mutta tämä oli kiva kokeilu:)
      Kiitos samoin sinulle<3

      Poista
  3. Varmasti maistuu hyvältä. Täytyy laittaa muistiin, kun Meksikolaista iltaa viettää! ;) Mukavaa loman jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä meksikolainen ilta oli oikein onnistunut näiden muutamien pikku kämmien myötä ja niistä huolimatta - suosittelen;)
      Kiitos ja ihanaista viikonloppua sinulle♥

      Poista
  4. Vaikuttaapa herkulliselta tuo mojitokakku :) Täällä ei lomasta oo tietoakaan ennen kesää, mutta nautitaan muulloin sen minkä keritään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Pidän itse mintun ja limen yhdistelmästä, joten tosi hyvältä tuo maistui. Minullakin oli lomaa vain kolme päivää, mutta mukavalta pikkubreikiltä sekin tuntui:)

      Poista