"Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista"

”Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista”

perjantai 3. helmikuuta 2017

Oksitosiinin lähde


 Meidän pieni nimipäiväsankari, niin rakas, on kulkenut mukana jo kohta kolme vuotta. 


Kiintymisen voimakkuus puolin ja toisin on yllättänyt. Ei voi sanoa muuta kuin, että olisi kannattanut ottaa koira jo vuosia sitten. 


Katsoin tv-dokumenttia koirista, jossa kerrottiin koiran olevan ainoa eläin, joka pystyy kiintymään voimakkaasti toiseen lajiin eli ihmiseen sekä vastavuoroisesti ymmärtämään ja kommunikoimaan toistensa kanssa. 


Toisiaan katsoessaan koiralla ja ihmisellä erittyy molemmilla oksitosiinia, mikä saa aikaiseksi molemmissa kiintymisen ja rakkauden tunnetta.


Hmmm. täytyykin leikata taas Hugon pörröturkkia, jotta saadaan silmät paremmin esiin silmiin katselemista ajatellen♥Yksin ollessaan Hugon lempipaikka on ikkunan äärellä - siinä se odottaa perheen kotiin tulemista.

 

Rappusilta on myös hyvä vahtia ohikulkijoita kuono kiinni ikkunassa - voitte arvata, miltä ikkuna näyttää:) Tassullinen hellyyttä<3


Onnitteluhalit karvaturrillemme 
ja rakkauden täyteistä viikonloppua karvakamuille ja kaikille teille ihanille täällä piipahtaville♥

halauksin

20 kommenttia:

 1. Iiihana!❤ Minäkin kuulin, että koira lemmikkinä tuo onnellisuutta lähipiiriinsä.
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Kyllä se sitä on tuonut ainakin meidän perheeseen<3 Ihanaa viikonloppua myös sinne:)

   Poista
 2. Ihana pörröinen kamu.Mun tytär haaveilee koirasta,saa nähdä miten käy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥♥♥-kiitos!
   Ihana haave, joka ainakin meillä kannatti toteuttaa<3

   Poista
 3. Hey there! I love your dog, he or she is similar mine. It is a "Lagotto" italian dog. That's why he has all those hairs in the eyes. Blessings & regards Varla...from Italy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, thank you for your lovely comment<3 Spanish waterdog Hugo-boy barks hello to your Lagotto:) Have lots of happy moments with your dear dog♥

   Poista
 4. Ihana Hugo ♡
  En voisi ajatella elämää ilman koiraa. Meillä niitä onkin kaksi. Sekin on tullut todettua, että koiran paras ystävä on toinen koira :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Meilläkin on haaveiltu toisesta koirasta, mutta tosiaankin vain haaveiltu:D Kahdesta koirasta on varmaankin kaksinkertainen onni<3

   Poista
 5. Onnittelut meiltä Viivin kanssa ihanalle Hugolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoshalit teille molemmille ja rapsutukset Viiville♥

   Poista
 6. Voi suloisuus, Hugo on kyllä ihana rakkauspakkaus! Mnäkin voisin ottaa tuollaisen kotiimme, mutta ainakin toistaiseksi elämme kissa elämää. Voisin kyllä väittää näiden kissojen kohdalla tähän kiintymys asiaan muuta : ) Mauno ja Kerttu ovat niin koiramaisis tyyppejä molemmat, seuraavat perässä joskus rasittavuuteen asti ja voi sitä rapsutusten määrää!! Kun joku lähtee kotoa, jää etenkin Kerttu itkemään surkeana oven taakse ja se riemu kun tullaan kotiin. Kyllä lemmikit ovat niin rakkaita ja tuovat paljon iloa elämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissojen viestinnästä en ole lukenut, mutta tuo oskitosiinijuttu toimii kissoillakin vastavuoroisesti<3 Meillä on lapsuudenkodissa ollut vain kesälemmikkejä, mutta niistäkin kyynelsilmin erottiin. Tosiaan kaikenlaiset lemmikit tuovat iloa ja onnellisuuden tunnetta perheelleen - eipä niitä varmaan muuten niin paljon hankittaisikaan:)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Tuollainen söpöläinen kun katselee ruskeilla silmillään, se on menoa se...♥

   Poista
 8. Hän on niin ihana ja suloinen karvaturri. <3 Onneksi on paksu turkki näillä pakkasilla. Kivoja pakkaspäiviä teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin meistäkin<3 Espanjan vesikoira on hyvä kestämään kylmää säätä, joten Hugolla ei ole mitään hätää näillä pakkasillakaan:) Kiitos samoin sinne♥

   Poista
 9. Voi suloista karvaturria <3
  Koiraa parempaa ystävää ja terapeuttia ei olekaan - niin se vain on!

  Paljon onnea täältä meiltäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana Marianna, ihanasta kommentistasi♥ Terapeuttikoira Hugo tässä vieressä juuri kaipaileekin rapsutuksia...vai onkohan se niinpäin, että minä kaipaan rapsutettavaa:)

   Poista