"Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista"

”Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista”

tiistai 13. maaliskuuta 2012

Pellavaa ja valkoista


Verhoprojektini on saatu päätökseen ! Verhoista tuli samanlaiset kuin ennenkin - vain kangas muuttui siniruutuisesta pellavaksi.

Sain eilen vaihdettua yläkappojen nauhat ja toiseen ikkunaan salusiinit paikoilleen. Pihan puolen ikkunassa onkin vain yläkapat, koska näkösuojaa siihen suuntaan ei tarvita.

Olin niin tyytyväinen aikaansaannoksiini, kunnes poikani kommentti salusiineistä palautteli taas maanpinnalle: "Ihan kuin vanerinpala, jossa roikkuu verho." Hmm. tosiaan ! Täytyypä seuraavia ommellessani ottaa tuo näkökulma huomioon - vanerinpala kun ei oikein ole sisustustyylini mukaista  :)Salusiineihin kiinnitin molempiin kolme sinkkisydäntä ♥ 
Tässä ne ovat hakaneulalla kiinni - täytyypä vielä ideoida kiinnitystä mukavamman näköiseksi...

♥  ♥  ♥  ♥  ♥ 

12 kommenttia:

 1. Kivan näköiset verhot ja nuo sinkkisydämet ovat kans kivat. Älä anna nuorison kommentit haitata, jatka omalla varmalla tyylilläsi!!!
  Terkuin; Satu N.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Tuo kommentti sanottiin hymyssä suin - meillä tätä arkihuumoria viljellään puolin ja toisin aika tavalla :)

   Poista
 2. Verhoistasihan tuli hienot.Pidän pellavasta
  Nuorison suusta saa kuulla vaikka mitä. Tiedän kokemuksesta.
  Kiva idea tuo, laittaa sinkkisydämet verhoihin.
  Oikein mukavaa päivän jatkoa sinulle
  Halauksin Erica

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - tykkään itsekin noista sinkkisydämistä. Ne olivat aikaisemmin wc:n verhojen koristeena, mutta nyt ne näkyvät paremmin :)

   Poista
 3. Ihanan sievät verhot tuli :) Soppii niin hyvin teille :) Oi, oispa meilläki mahollisuus laittaa salusiinit mutta ku meän kissojen pittää nähä ulos, ja ei, ei kelpaa että voivat tassulla vettää verhoa sivumpaan että näkevät, mieletön huuto tullee :D Meän kisut ku määrää täsä talossa niin oon luopunu sitte niistä :D No, saampa ihhailla täällä sinun verhoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi! Terkkuja kisuille :)

   Poista
 4. Ihanat verhot! Tykkään ihan hirmuisesti. :) Etenkin valkoisen ja pellavan yhdistelmä on jotain, mikä osuu ja uppoaa todella kovasti.

  Rullakapat ovat ennestään tuutuja, mutta tuo kiinnitystapa on hauska, ei olekaan tullut ennen vastaan. Olen oikeastaan nähnyt vain henkseleitä ruseteilla tai napeilla.

  Tässä itse olen pohtinut jo pidemmän aikaa, laittaisinko talon ainoaan sälekaihdittomaan (onko tuo edes sana?! :D) ikkunaan salusiinit. Vielä en ole päättänyt. Laskeutuvat kokopitkät sivuverhot olisivat helpoimmat, mutta näkösuoja niissä on olematon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi :)
   Pidän kaikenlaisista pellavanvärisistä naruista ja jonkin paketin mukana sattui tulemaan juuri sopiva pätkä. Kokeilin kiinnittää nauhat sillä, ja se näytti paremmalta kuin aikaisemmin käyttämäni kangasholkit. Sen kokeilun jälkeen olen käyttänyt tuota narusysteemiä.

   Poista
 5. Minulla ei ole vielä nuorisoa, mutta meillä mies hoitaa tuon samantyyppisen kommentoinnin :) Jospa hänkin pikku hiljaa alkaa tottua romanttisiin sisustuksiini (muutosta on kyllä jo ilmassa, ei kommentoi enää ihan kaikkea) Todella ihana idea ihan perus rullakappoihin. Itsellä ollu myös rusettia, perusnauhaa ja erikoisempia nauhoja, mutta täytyy muistaa tämä idea seuraavia verhoja tehdessä. Antaa kivaa ilmettä valkoista vasten, jota itsekin suosin verhoissa :) Löysin juuri blogisi, liityin lukijaksi. Kiva että pääsin alkumetreillä mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa mukava kommentti - kiitos... ja ihanaa, että löysit tiesi tänne ja liityit lukijaksi♥
   Tykkään noista rullakapoista tosi paljon, koska pienellä vaivalla saa helposti muutettua tunnelmaa.
   Aurinkoista viikonloppua :)

   Poista
 6. Vastavierailulle piti tietysti heti tulla kun luin kommenttisi blogissani :) Ihanat verhot ja huis hiiteen nuorison kommentit... meilläkin niitä kuulee aina monenlaisia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, kun pistäydyit ja kiitos kommentistasi :)
   Toivottavasti tulet toistekin ♥

   Poista