"Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista"

”Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista”

sunnuntai 19. elokuuta 2012

Noppakiviä ja ajuruohoa

 
Yksi kaikkein ihanimmista kasveista pihallamme on tämä ajuruoho. Se viihtyy hyvin kuivalla sorapihallamme ja leviää kauniisti kivien lomassa. Se kerää myös paljon kimalaisia ja perhosia. 

 
Muutama vuosi sitten uudistimme pihakivetyksiä ja lisäsimme aikaisemmin olleiden betonilaattojen lisäksi harmaita graniittisia noppakiviä. 


Huomasimme pian, että betonilaatat sopivat paremmin mieheni asennuspuuhiksi ja noppakivien asettelu, joka vaati sommittelua ja suunnittelua oli enemmän minun heiniäni. Niinpä sitten opettelin kokeilumenetelmällä noppakivien asennuksen - oli muuten melkoisen hidasta puuhaa.  Myös tyttäreni naputteli kanssani kiviä paikoilleen.


Tänä kesänä opetimme noppakivien napputtelua myös kummitytölle ja hänen miehelleen heidän laittaessaan pihalleen näitä samoja kiviä. Olikin muuten kivat talkoot ja ihanat herkut talkooväelle - haliterkkuja sinne:)

Noppakivien ja betonilaattojen lisäksi olen kantanut pihalle harmaita luonnonkiviä kukkaistutuksiin ja kivetyksien reunoille. Pidän kivikkokasveista, joihin tuo ajuruohokin kuuluu, ne tekevät mukavia mättäitä ja viihtyvät myös vaatimattomissa oloissa :)
Sain ihanista Siellä missä sydän... ja Erican vaaleita unelmia  -blogeista tällaisen  I ♥ your blog -tunnustuksen. Kiitos tosi paljon - tälläisestä huomion osoituksesta tulee niin hyvä mieli:)
Seuraan tosi monia ihania blogeja, joista voin täydellä sydämellä sanoa: I♥ your blog, joten haluan antaa tämän eteenpäin kaikille seuraamilleni blogeille. Toivon tunnustuksen tuovan blogien pitäjille hyvää mieltä! Tunnustuksen voi kopioida tästä omaan blogiinsa ja laittaa halutessaan eteenpäin:) Suosittelen lukijoilleni käyntiä tykkäämissäni blogeissa - niissä on inspiraatiota, estetiikkaa, sisustusvinkkejä ja vaikka mitä ihanaa:) 
 
Blogeihin pääsee klikkaamalla sivupalkista heidän uusinta postaustaan. 

Siispä toivottelenkin tällä kertaa inspiroivia blogiseikkailuja lukijoilleni♥ 

12 kommenttia:

 1. Kiitos <3

  Tuo Ajuruoho on tosi nättiä... ja noppakivetys aivan huippukaunis.

  Mukavaa sunnuntainjatkoa sinne :)

  VastaaPoista
 2. Lämmin kiitos sinulle ja kivvaa alakavaa viikkua :)

  VastaaPoista
 3. Kauniit värit: lilahtava ja harmaa!

  VastaaPoista
 4. Kiitos ystäväin♥
  Kylläpä on kaunis kukka tuo ajuruoho sopii niin
  kivasti noiden noppakivien pariin. Siinäpä sitä
  onkin työtä asentaa kivet järjestykseen.
  Iloa sinullekin alkavaan viikkoon, lupailivat kaunista !

  VastaaPoista
 5. Tuo ajuruoho on minustakin oikein ihanaa! Kylvin sitä pihalle yhden kukkapenkin reunaan ja nyt vaan toivotaan, että se lähtee ensi keväänä kasvuun :)

  Noppakivet näyttävät tosi hyvältä!

  VastaaPoista
 6. Lämmin kiitos <3 Noppakivet ja ajuruoho näyttävät romanttiselta. Tykkään!

  VastaaPoista
 7. Oi, miten kauniit sävyt ja helppohoitoista. Jopa minä olen onnistunut pitämään hengissä tämän kauniin kasvin. Noppakivien maailma taas on ihan toinen juttu. Seurasin asennusta tyttären pihalla ja huh mikä naputus ja asettelu. Mutta lopputulos palkitsi!!
  Hei.... mä on tän blogistin sisko:)

  VastaaPoista
 8. Voi, että miten kaunista ja kiitos kaunis kultainen. Olet valloittavan ihana <3

  VastaaPoista
 9. Heippa!

  Voi suurkiitokset tunnustuksesta! <3

  Siis aivan mahtavan ihana tuo noppakivien ja ajuruohon liitto! Jospa minuakin vielä joskus tuo puutarhakärpänen puraisis kunnolla, niin taidankin laittaa pihaamme tuollaista kiveä laattojen sijaan. Tosi kaunista!

  Mukavaa elokuista viikkoa! :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos hyvästä mielestä!<3

  Ja upeaa tuo ajuruoho, erityisesti kaikenlaisen kivetyksen kaverina!

  VastaaPoista