"Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista"

”Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista”

tiistai 22. huhtikuuta 2014

Valkoisia pihakukkia ja sirkkelin ääniä


Laitoin pääsiäiseksi pihakukkia kuistille. Heh, ihan yllättäen ostin valkoisia helmihyasinttejä ja valkoisia pikkuorvokkeja:) Valkoinen on lempparivärini kukkasissakin<3


Rikki mennyt kukkaruukku saa olla mukana asetelmassa ja tietenkin nuo menen sileäksi hiomat kivet<3


Ihanaa, kun on ollut muutama päivä vapaata♥


Pääsiäispäivänä saimme kutsun  ystävien luo kahville. Tuliaisina tietenkin jotain pientä itse tehtyä:) Maalasin metallipurkin valkoiseksi, hioin kuluneen näköiseksi ja kuvansiirtotekniikalla etiketti paikoilleen. Kummasti kahvihetki venyi ihan puoleen yöhön saakka -  oli kyllä niin kiva ilta<3 Kiitos mukavasta juttuseurasta - ihanaa, että olette olemassa♥


Illanistujaisten jälkeisena aamuna olisi ollut mukava nukkua pitkään. Toisena pääsiäispäivänä heräsin kuitenkin sirkkelin ääneen pikkuisen närkästyneissä tunnelmissa: olisi ihanaa ollut saada nukkua pyhäpäivänä ja herätä vasta unen loputtua. Yritin kääntää kylkeä, mutta sirkkelöinnin ääni alkoi taas - onpa ajattelematonta! Olin itsekin ajatellut puuhailla jotain pientä pihapiirissä, mutta häiritsemättä muiden pääsiäisen viettoa luonnonääniä kuunnellen....

No hetken päästä selvisi, että kuuntelin juuri parasta aikaa luonnonääniä: käpytikka hakkasi katuvalotolpassa metallista lampunsuojaa!!! Ääni kantautui todella voimakkaasti ja kauas - aivan kuin sirkkelin ääni !!! Heh, sattuuhan näitä :D No oli syy mikä tahansa tuli kuitenkin herättyä aikaisin :)


Muut kevään merkit eivät ole ihan yhtä äänekkäitä:) Pikkulinnut sirkuttavat jo kovasti, ja nämä hiirenkorvat ilmestyivät pääsiäisen aikana angervoomme.


Kärhö on nyt jo kaunis<3

On niin kevät - ei voi olla hymyilemättä♥

17 kommenttia:

  1. Teillä on jo kevät pitkällä. Tänään mietin,että jokohan kohta saa orvokkeja... Täällä ensimmäiset ilmestyvät myyntiin Äitienpäivän tienoilla.Mukavaa kevättä!

    VastaaPoista
  2. Yllättävä värilemppari kukissa, hahaha. Ostin myös tänään valkoisia orvokkeja, mutta myös muutaman sekavärisen amppelin. Mikälie mielenhäirimö iski ;). Onkos tuo kärhö millainen kasvi? Täällä suunnittelen yhtä näkösuojaa ja ajattelin josko käyttäisin Kärhöä siinä kasvina.

    VastaaPoista
  3. Todella kaunis tuo kukka-asetelmasi! Ihana on myös lahjaksi tuunaamasi peltipurkki. Iloa viikkoosi :)

    VastaaPoista
  4. Kauniit asetelmat. ♥ Kyl on ihana kevät, iloitsen tästä lämmöstä niin paljon. :)

    VastaaPoista
  5. Niin kauniita kuvia ja ihana tuo tuunattu purkki! <3

    VastaaPoista
  6. Niin kaunis pihakukka-asetelma! Valkoiset kukkaset <3

    VastaaPoista
  7. No voihan sirkkeli!! :) Hihih. Mul on samanlainen kukkaruukku, et jos se sattuu meneen joskus rikki niin.. Kiitos siis vinkistä. Tosi nätiltä näyttää. Teil eletään jo noin pitkällä hiirenkorvien kans, meillä vasta siellä täällä, ihan pikkuruisia. Aurinkoisia päiviä teille.

    VastaaPoista
  8. Olipa ihana postaus ja kauniit kuvat <3

    VastaaPoista
  9. Eilisen päivä aikana koivujen silmut alkoivat vihertämään...ihana kevät!

    VastaaPoista
  10. Ihana, sinulla jo kärhöt ovat isoilla silmuilla, toivottavasti on meilläkin, ei ole tullut mökillä käytyä moneen viikkoon. Huomenna mennään. Ihanaa viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä viikko on ollut yhtä haipakkaa: töitä amusta iltaan, joten en ole ehtinyt juurikaan pistäytymään blogistaniassa.
      Kiitos teille kaikille ihanista kommenteistanne, kyllä niitä lukiessa aina vaan tulee niin iloiseksi:)
      Hanna-Riikalle noista kärhöistä sen verran, että ovat ihania! Jalokärhöt kuolevat hoidossani, mutta luonnonkärhöt ovat pysyneet hengissä ja kukkivat kauniisti.
      Ihanaa keväistä oloa teille kaikille♥

      Poista
  11. Niiin ihania kukka-asetelmia sinulla ♥ Ja muutkin kuvat on kauniita,
    ihanaa viikonloppua ♥♥

    VastaaPoista
  12. Voi että, aivan ihana kukka-asetelma! <3
    Aikaisemmin keväällä etsiskelin valkoisia helmililjoja, mutta eivät olleet vielä silloin saatavilla ja kukkakaupasta mukaan lähti sinisiä. Totesinkin myöhemmin, että kyllä ne valkoiset vaan ovat kauniimpia! ;)

    Mukavaa alkanutta viikkoa Sinulle halauksin! <3

    VastaaPoista
  13. Täytyy vielä kommentoida... tiedätkö, eilen kun laitoin pyykkejä meillä kuului se samainen "sirkkeli" ja mietin kanssa, että kukahan siellä nyt puuhailee, kunnes tajusin mistä ääni tuli. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hilma, Emppu ja Anne ilahduttavista kommenteistanne:)
      Hih, mietinkin, että näitä mahtaako sirkkelin sointuihin seonneita tikkoja olla vain tämä yksilö, mutta löytyy niitä näköjään muualtakin:D

      Poista
  14. Ihania nuo valkoiset orvokit! =)

    VastaaPoista