"Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista"

”Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista”

lauantai 2. toukokuuta 2015

Nauraen toukokuuhun


Tätä tapahtumaa on naurettu niin paljon, että ajattelin jakaa sen täälläkin. Silläkin uhalla, että bloggarin uskottavuus saa kolauksen:D


Kävin huhtikuun puolella naapurikaupungissa hammaslääkärireissulla, ja tyttäreni hyppäsi kyytiin tavatakseen siellä asuvaa tuttuaan. Halusin antaa kaveruksille aikaa jutella vähän kauemmin ja päätin lähteä kuluttamaan aikaa ostoskeskukseen. Siellä sovitellessani vaatteita pukukopissa, jäin yhtäkkiä tuijottamaan peilikuvaani:
minullahan on kengät ERI PARIA!!! 



Omistan kahdet mustat matalapohjaiset nilkkurit, toiset talvi- ja toiset syyskäyttöön. Ovat siis aika samantapaiset, mutta kuitenkin... Olin makaillut hammaslääkärin tuolilla eripariset kengät jalassa ja lampustellut kaupungin keskustassa...olikohan kukaan huomannut...

Olin 50 km päässä kotoa, ja oli pakko viettää pari tuntia paikkakunnalla - en voinut jäädä sovituskoppiinkaan:D Pistin paniikissa kopista viestin tyttärelleni, ja olivat ystävänsä kanssa saanneet makeat naurut tekstarini johdosta.


Kokosin kaiken itsetuntoni, poistuin sopivuskopista ja marssin  muina  miehinä pitkin kauppakeskusta kenkineni ja pystyin vielä tekemään muutaman ostoksenkin. Yksi niistä on tämä Clasulta löytynyt lasinen kuuden litran hanallinen vesiastia - hyvä hankinta mahdollisesti vuoden päästä pidettäviin poikani ylioppilasisjuhliin.

Sitä ennen se kuitenkin saa olla vesiastiana mökillä, jonne ei tule juoksevaa vettä. Tunnelmaltaan tuo mielestäni sopii myös vanhan mökin sisustukseen.


Yläkerran sohva sai kauan etsimäni ihanan villapeiton ja uuden tyynyliinan, jotka molemmat löysin H&M Homesta. 

Nämä ostospäätökset siis tehty eri paria olevat saappaat jalassa, joten aika hyvin loppujen lopuksi pärjäilin:D


"Kasvat sinä päivänä kun ensimmäistä kertaa naurat sydämesi kyllyydestä itsellesi." Richard Bach

 ...no tämä ei ollut minulla ensimmäinen kerta...ei lähellekään:D

Iloista vapun jälkeistä elämää kaikille täällä piipahtaville<3


halauksin

Muistakaahan osallistua edellisen postauksen ihanaan arvontaan!

52 kommenttia:

  1. Hauska kommellus ja luulenpa ettei kovinkaan moni noteerannut eriparikenkiä. Ihanat ostokset, harmaa sopii hyvin valkoisen pariksi! Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on tälle ainakin naurettu tosi paljon. Voi olla, etteivät muut huomanneet, mutta itselläni se oli koko ajan päällimäisenä mielessä:D Kiitos samoin sinule<3

      Poista
  2. Voi kuinka hauska, naurut sait tännekin!
    On niin kiva lukea tällaisia, kun itse olen ihan mahdoton säheltäjä.
    ihanat ostokset, niin raikkaan näköinen, harmaa ja valkea.
    -päivi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomaan, että tälläistä sähellystä on tullut lisää koiranpennun myötä. Sen takia kenkiä piilotellaan komeroihin ja kaappeihin, joissa ne eivät välttämättä ole nätisti pareittain ja vierekkäin. Lähtöhässäkässä tulee kiinnittäneeksi huomiota enemmän pennun reaktioihin kuin omaan ulkonäköön...

      Poista
  3. Hih, hauska juttu. Luultavasti kukaan ei huomannut asiaa, kukaan ehdi katteleen mitä muilla on päällä kun viuhtovat kiireellä eteenpäin vaan... :) Ihana toi vesiastia! Hyvät ostokset. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti kaikilla oli tooosi kova kiire:D Vesiastia oli oikea löytö. Ollaan joskus lainattu sukulaisilta muovista vesiastiaa isompiin juhliin, mutta tämä on kyllä paljon tyylikkäämpi:)

      Poista
  4. =D,mä oisin varmaan paniikissa suunnistanut ekaan kenkäkauppaan...teija t

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävi kenkäkauppakin mielessä. En sitten mennyt, koska mieleeni pälkähti, että siellä ihan varmasti eripariset kengät huomataan:D

      Poista
  5. Sait hyvälle tuulelle! Nauru pidentää ikää, ja itselleen nauraminen vielä tuplaa sen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa kiva kuulla:) Näillä naurumäärillä ikä on pakostikin pidentynyt roimasti:D

      Poista
  6. Hauska juttu! :) Hyvä itsetunto sinulla, kun vielä jatkoit ostoksia. Tuskin kukaan muu huomasikaan koko juttua. Ihana lasipurkki. tuollaista ole etsinyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakkohan sitä oli lähteä liikkeelle sieltä sovituskopista:D Olin niin innolla odottanut tuota shoppailuhetkeä ostoskeskuksessa, jossa on myös sellaisia liikkeitä, joita kotikaupungistani ei löydy. Se antoi kummasti motivaatiota vaan jatkaa eteenpäin:D
      Lasipurkkeja oli kahdenkokoisia, joista valitsin suuremman.

      Poista
  7. Mainio kommellus ja sattuma! Isoäitini sanoi aikanaan, että "hullu ei huomaa, viisas ei virka mittään". Ei muuta, kun nokka kohti menosuuntaa ja hymy huulille!

    VastaaPoista
  8. Mulle kävi talvella samalla lailla, paitsi etten huomannut koko asiaa ennen kuin seuraavana päivänä. Olin laittanut pitkävartiset saapikkaat, harmi vaan että toinen oli tummanruskea ja toinen musta :D Olin käynyt kaupassa ja seurakunnassa eikä kukaan ainakaan sanonut mitään...menin tytölle yöksi ja jätin saapikkaat eteiseen...aamulla vasta hämmästyin kun eripariset saapikkaat löysin!! Sit piti kyllä tytöltä lainata talvisaappaita :D Onneks meillä on samankokoinen jalka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin huojentavaa kuulla, että muillekin on tapahtunut samanmoista:D Voin vain kuvitella aamuisen hämmästyksesi:D !! Kyllä nauratti tämä sinunkin saapastelusi, niin hauska tarina:)

      Poista
  9. Hahaa, tämä oli hauska :D Toinen hönelö täällä ilmoittautuu...mutta kun jaksaa nauraa itselleen, niin kaikki hyvin! Elo olis tylsää ilman kommelluksia ja jos joku nyrpistää nenäänsä, niin sillä ei ole ollut tarpeeksi hauskaa elämässä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai sielläkin:D Ihan hyvä, että välillä sattuu kommelluksia - onpahan juttuja kerrottavana muillekin ja naurun aiheita jaettavaksi:D

      Poista
  10. Onneksi siis joillekin muillekin tapahtuu moista. Pari talvea sitten lähdin aamulla töihin ja hieman ihmettelin, miten kävely tuntuu niin omituiselta kun menen junalle ja sitten töissä tajusin, että kengät on eri paria, mustat molemmat, mutta toisessa korko pari senttiä korkeampi kuin toinen. Kukaan ei huomannut tai ainakaan sanonut mitään, mutta kyllä työpaikkalla saatiin hyvät naurut kahvipöydässä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis ei voi olla, sinähän pistät melkein paremmaksi:D Olipa hauska juttu - voin kuvitella naurun määrän töissä! Yhteinen nauru on tosi hyvä työpäivän aloitus:)

      Poista
  11. Kaunis viltti :) Erittäin onnistuneet ostokset eripari kengät jalassa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään itsekin siitä tosi paljon. Olin kauan etsiskellyt sopivaa ja tuo tuntui niin ihanan pehmeältä ja omalta<3 Hih, onnistuu se shoppailu noinkin:D

      Poista
  12. Katsoin juuri tänään samaista kannua ja ajattelin hakea myöhemmin :) Ihan loistava tuo kenkäkömmähdys! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta se hyvä löytö, kannattaa hakea - kannattaa tarkistaa vielä ennen shoppailuun lähtöä peilistä, onko kengät samaa paria:D:)

      Poista
  13. Ihana - voin vain kuvitella sen tunteen! Ja jos oikein yritän muistella, niin jopa muistan - minäkin nimittäin olen eriparikengissä liikenteessä ollut - ja vielä työtilanteessa - otin työhuoneeni vaatekaapista kiireessä kokoukseen lähdössä eriparikengät mukaani - no, nekin olivat molemmat sentään mustat ja matalkantaiset, mutta siihenpä se yhtäläisyys sitten jäikin. Ja minun kenkäni kyllä huomattiin;)
    Kivaa viikonlopun jatkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, vielä yksi kohtalotoveri - tämä onkin yleisempää kuin luulinkaan:D Kiva, kuulla muiden vastaavia tarinoita, ei tunnu enää omat töpit niin hurjilta:) Kumma, etten ole silti koskaan huoannut kenenkään lampustelevan eriparisissa;)
      Samoin sinulle<3

      Poista
  14. Kyllä se niin on, että tekevälle sattuu..D. Kyllä elämässä pitääkin sattua kaiken laista, eihän se olisi muuten elämää. Onneksi sitä pystyy nauramaan itselleen. ja kommelluksilleen!!!
    On muuten hieno tuo vesisäiliö. Täytynee käydä itsekin "naapurissa" ostoksilla... Kauniita toukokuun päiviä sinne "blogi-siskolle" <3 !!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Kyllä näin jälkeenpäin tuollaiset jutut naurattaa, mutta hetkeksi kyllä hyydyin sinne sovituskoppiin:D
      Tykkään tosi paljon tuosta vesisäiliöstä. Täältä kotikaupunista löysin myös samantapaisia sisustuspuoti Makasiinista, mutta se oli vähän liian pieni suunnittelemaani käyttöön. Kannattaa käydä sielläkin vilkaisemassa!
      Kiitos samoin, ihana blogi-systeri<3

      Poista
  15. Ihana postaus nostatti hymyn huulille täälläkin :)
    t. Nelliina

    VastaaPoista
  16. Eriparikengäthän on nyt muotia ;D Tai no, yhden kerran olen nähnyt oikeen artikkelin, kuinka lööpeistä tutut laittavat samat eriparikengät jalkoihinsa ja se sitten on cool ;)

    Mulla on usein nuttu nurin, eli saumat paidasta sillä puolella, jolle ne ei ole tarkoitettu. Nuttu nurin, onni oikein - niinhän sitä sanotaan ;D

    Aurinkoista sunnuntaita sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai no olisipa tuo artikkeli osunut minunkin silmiini - ei tullut ensimmäiseksi mieleen porhaltaa eteenpäin julkkiksen elkein:D
      Hih, tässä ollaankin vain oltu ajan hermolla. Hyvä käänne asiassa, mutta naurattaa silti edelleen:)
      Aurinkoinen sunnuntai olikin - toivottavasti viikko jatkuu yhtä ihanana♥

      Poista
  17. Voi mainio!
    Olen joskus kuullut, että jollekin muullekin on käynyt samoin.
    Itselleni on kyllä sattunut muita kommelluksia... kerran otin kuivausrummusta ulkoilutakin ja päätin lähteä lenkille. Luojan kiitos, kumarruin laittamaan kenkiä kiinni ja hupun tarrassa kiinni olleet alushousut tipahtivat olkapäälleni!!!

    Siinä sitä olisi kans ollut kanssaihmisille naurua...

    Ihanaa, kun voidaan nauraa itselle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä pääsi nauru tätä lukiessani. Olisi kyllä ollut tiukka tilanne selitellä hupussa roikkuvia alkkareita:D Meillä taitaa huumorintajut olla samansuuntaiset:)

      Poista
  18. Makoisat naurut sait aikaan täälläkin ☺️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuu mukavalta saada naurua ja hymyjä aikaiseksi:)

      Poista
  19. Tekevälle sattuu ;) Ihana tuo vesiastia, itsekin sitä ihastelin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, vaikka kyllä nyt aion pikkuisen tiuhempaan tahtiin katsella itseäni peilistä:D Vesiastia oli mielestäni kiva ja hyödyllinen löytö<3

      Poista
  20. Ai että :)))) Se parhaiten nauraa joka itselleen nauraa, vai miten se nyt menikään :) Hauska tapahtuma kerrassaan... Ihanat tyyny sekä peitto, vesipurkki on myös tosi kiva ja möksällä tarpeen !
    Ihanaa toukokuun alkua sinulle ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, näitä näköjään voi sattua - kannattaa pitää varansa:D Kiitos olen tyytyväinen löytöihini, kun ottaa huomioon nämä shoppailulleni asetetut haasteet:)
      Samoin sinulle ystäväin<3

      Poista
  21. Sillä lailla ne muutkin starat on tehneet! 😀 Kiva hanapurkki, täytyykin ostaa sellainen kesäksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, ajattelin kylläkin palata takaisin samanparisten kenkien käyttäjäksi - ei taida sittenkään olla tarpeeksi tuota stara-ainesta:D Hanapurkki on kätevä isoissa juhlissa. Voihan siihen veden sijaan laittaa vaikka mitä kivaa kesäjuomaa- Jääpalat näkyvät varmaankin kivasti lasin läpi<3

      Poista
  22. En kestä, vedet silmissä luin postaustasi ;D Huippulöydöt olit kuitenkin tehnyt vaikka ainakaan jalat eivät ilmeisesti ihan balanssissa olleetkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska kuulla:D Ihmettelen itsekin noita ostospäätösten aikaansaamista, sillä balanssissa oli tosiaan toivomisen varaa!
      Kyllä nämä blogikirjoitukset sisällöiltään vaihtelevat aika levottomista herkkiin ja haikeisiin. Omat tunnelmat näkyvät täällä niin kuin muillakin elämän alueilla:)

      Poista
  23. Hyvät pikku paineet pojallesi lukion loppusuoralle.. äiti on jo tarjoiluastiatkin ostanut juhliin! =D =D =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh ja auts, toivottavasti parin kympin ostoksesta ei tule paineita...:D Täytyypä varmuuden vuoksi huhuilla pojalleni täällä kommenttiloodassa, että ihan muuten vaan tässä tulin hankkineeksi tuon hanallisen vesiastian - ihan siis tuonne mökille vaan<3

      Poista
  24. Naurun tirskahdus taisi äsken kuulua minultakin kun luin sinun postaustasi <3 Olet vain muotitietoinen kuten esim Robin jolla aina eri pari kengät/sukat :) Ihana tuo vesihanapurkki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin tuo Robinhan muuttaa ihan kokonaan tilanteen:) Kyllä kannatti tunnustaa täällä - olen jo ihan tasapainossa asian suhteen...tai no vieläkin vähän naurattaa:D

      Poista
  25. Kiitos päivän nauruista :D Ihana kömmähdys, joka olisi voinut sattua kenelle vaan. Eihän se vaadi kuin hyvän itsetunnon, että pystyy kävelemään pitkin kaupunkia eripari kengät jalassa :) Ihania ostoksia olet tehnyt, tuo peitto ja vesiastia ovat ihania!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vaan:D Kummasti vaan tarttuu näistä blogeista kaikenlaista tunnelmaa, myötäelämistä, ideoita, inspiraatiota, naurua ja vaikka mitä:)

      Poista
  26. haha, voi eikä! :D sattuuhan sitä :D Hyvin shoppailtu, ihana tuo hanallinen astia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin hyvin shoppailtu tuollaisesta kriisitilanteesta huolimatta:D

      Poista