"Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista"

”Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista”

lauantai 23. toukokuuta 2015

Piknik-juhlintaa meren rannalla

 Piknik- kausi on avattu:) 

Järjestimme työkaverille syntymäpäiväyllätykseksi piknik-tilaisuuden meren rannassa. Tilaisuus alkoi kiinnittämällä kaikkien osallistujien hiuksiin pienet kukkaset. 


Valtasimme leirintäalueella olevan vanhan huvimajan ja koristelimme sen viirinauhoilla ja jokainen toi herkkuja piknik-pöytään, ja tietekin kilisteltiin myös maljoja.


Pienissä paperipusseissa tarjoiltiin rieskarullia.


Itse toin juhliin mansikka-banaanivartaita, viininlehtikääryle-tomaattitikkuja ja ananaskirsikka-viinirypäletikkuja. Kuvassa näkyy myös leipäsipsejä, ruisnappimacaroneja ja kertismuksessa on mangolassia.


Iltaan mahtui herkutelun lisäksi aurinkoa, aika vilpoista merituulta, haleja, naurua, lahjoja ja hyvää mieltä. (Ups,  jotain kattaukseen kuulumatontakin näkyy kuvassa...)


Onnitteluhalit ihanalle työkaverilleni vielä näin bloginkin välityksellä♥

Poikani jo kyseli, onko blogini muuttunut ruokablogiksi:D Ne, jotka kauemmin ovat seurailleet blogiani, ovat ehkä huomanneet, että olen ihan hurahtanut piknik-herkkuihin, ja nyt oli vaan ihan pakko laittaa kuvia näistä ihanista herkuista:) Voihan niistä joku saada ideoita omiin juhlahetkiinsä.

Taidan kuitenkin seuraavaksi postailla jotain ihan muuta, jottei tule lisää ihmettelyjä...:D


24 kommenttia:

  1. Tuolla olisi ihana olla piknikillä. Ihanat herkut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Merenranta luo aina omaa tunnelmaansa, ja tuo huvimaja osoittautui kivaksi juhlapaikaksi. En ole aiemmin nähnyt kenenkään sitä käyttävän, mutta nytpä tuli sekin testattua:)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Mahtavaa, että piknikkimme sai aikaiseksi Wau-effektin:D

      Poista
  3. Piknikillänne on ollut mahtavat puitteet. Herkkuja vaikka millä mitalla ja auringonpaiste kruunasi koko tapahtuman :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, että sattui aurinkoinen päivä :) Herkkuja oli tosi paljon, mutta istuskeltiin niin kauan, että kaikki tuli syötyä:D

      Poista
  4. Ihana syntymäpäiväyllätys ja mitkä tarjoilut!!! Hienot ovat olleet myös juhlapaikan puitteet... Toivotaan lisää aurinkoisia päiviä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä synttärisankari näytti kovasti nauttivan juhlistamme:) Juhlapaikka löytyi vähän sattumalta ollessani kävelylenkillä merenrannalla. Ollaan oltu ennenkin leirintäalueella piknikillä, mutta nyt bongasin tämän huvimajan.
      Toive aurinkopäivistä näyttää toteutuvan tänä viikonloppuna<3

      Poista
  5. Kyllä teillä on ollut hienot herkut ja varmasti työtoverisi on ollut aivan otettu moisesta yllätyksestä. Ilmeisesti myös oli kaunis päivä teillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä juhla meni mielestäni nappiin<3 Päivä tosiaan oli aurinkoinen, mutta aika kylmä tuuli osui huvimajaan, joten juhlimme takit päällä:)

      Poista
  6. Ihanat herkut teillä! Varmasti mahtava piknik <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Oli kyllä kivaa. Seuraava piknik onkin jo suunnitteilla toisen porukan kanssa - on tämä niin minun juttuni:D

      Poista
  7. Olipas teillä ihanat juhlat ja mahtavat herkut pöydässä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, piknik-juhlia on mielestäni tosi mukava järjestää<3

      Poista
  8. Vastaukset
    1. Kiitos<3 Piknikin voi tehdä kyllä melkein mihin vaan, mutta luonto ja meren läheisyys on aina varma valinta:)

      Poista
  9. Voi miten ihanat synttärit noin kauniissa paikassa ! Eikä tekemänne herkutkaan hullummilta näytä, siis ihania ! Mikä onkaan mukavampaa kuin ulkona syöminen :)
    Ihanaa viikkoa sinulle ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo leirintäalueemme on kyllä tosi ihana paikka muutenkin, ja vanha huvimaja todellinen kaunotar. Herkkujen määrä oli aikamoinen, mutta kaikki tuli syötyä viimeistä murua myöten...ehkä tuo ulkona syömisen mukavuus sai sen aikaiseksi:D
      Kiitos ja samoin sinulle<3

      Poista
  10. Minusta on ihana aina huomata bloggareilla joita olen kauemmin seurannut niin näitä samoja piirteitä kuin itsellä, välillä innostuu enemmän jostain yhdestä asiasta ja sitten sitä mennään! Rakastan näitä sun piknik juttuja, parhaat allasherkkuvinkit tullut täältä napattua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sinua ihanaa - olipa ilahduttavasti sanottu! Itse asiassa pidän tuosta innostumisen piirteestä sekä itsessäni että muissa ihmisissä. Se saa tuntemaan, ettei ihan ole jämähtänyt samoihin juttuihin...nooh välillä menee överiksikin, mutta sittenhän voi taas palata vanhoihin kuvioihin, jos siltä tuntuu:D Voi ja vielä tuo kirjoittamasi viimeinenkin lause - nyt kyllä leijuttaa ja kauan ♥-kiitos!

      Poista
  11. Kyllä on ihana piknik :)
    Hyvää viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, Marianna<3
      Samoin sinulle sinne vuonojen maahan:)

      Poista
  12. Mikään ei todellakaan voita piknik-tunnelmaa. Hienoja herkkuja teillä tarjolla ja kaunis paikkakin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti<3 Piknik-tunnelmassa on kyllä sitä jotakin...:)

      Poista