"Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista"

”Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista”

torstai 6. elokuuta 2015

Pettymyksen tuulia ja juhlahetkiä saaristossa


Kesälomamme päätökseksi tälle viikolle suunnittelemamme pidempi venereissu supistui päivän reissuksi yhteensattumien ja vastoinkäymisten vuoksi. Veneen sähkölaitteissa oli jotain ongelmia, osa miehistöstä oli kipeänä ja vielä muutama muukin asia vain meni pieleen. 


Olimme odotelleet pitkin kesää sopivaa hetkeä, jolloin pääsisimme lähtemään. Nyt olisi ollut se hyvä hetki: nuorillakin kesätöistä lomaa, ei sovittuja menoja ja suhteellisen hyvä ennuste lomasään osalta. 


Huoh, olo on niin pettynyt, sillä tämä oli tämän kesän ainoa yhteinen koko perheen lomareissu, jolle oli ladattu paljon odotuksia, joista osa liittyi hääpäivämme vuosipäivän juhlintaan. Ajattelin matkaa suunnitellessamme, miten onnekkaita olemme kun vielä saamme järjestettyä tällaiset yhdessäolon hetket meille rakkaan veneilyharrastuksen merkeissä. 


Päärämääränämme olisivat olleet Ahvenanmaalla olevat Getan kalliot ja luolat ja vakiokohteemme Maarianhamina ja moni muukin mukava veneilykohde. 


Aina vaan kaikki ei mene suunnitelmien mukaan
Nyt lomapäivät ovat lopussa ja pidempää venereissua ei enää saada tehtyä. 


Miten kameran linssiin osuikaan näin paljon veteen pudonneita linnun sulkia ja höyheniä. Kuvissakin on jonkinlaista alakuloa.


Tällaisissa tilanteissa yritän kääntää kompassisuuntaa positiivisempiin tunnelmiin. Olemmehan kuitenkin tehneet pienempiä pyrähdyksiä lähisaaristoon erilaisilla kokoonpanoilla pitkin kesää.


Yksi niistä oli kesän yllätyshääparille, siskolle ja hänen aviomiehelleen järjestämämme päivä merellä.


Mukana tietenkin kuplivia juomia ja piknik-eväitä...


..sileitä kallioita ja aaltojen loisketta...


 ...sekä herkullinen juhlaillallinen vanhassa purjelaivassa.


Huomenna Hugo pääsee taas lempparipaikalleen, kun lähdemme päiväksi merelle tai mökille. Nyt on luvattu koko viikonlopuksi ihanaa kesäsäätä, joten siitä nautitaan koko sydämestä<3


 Viikonloppuna pysytelläänkin maissa, sillä asuinaluellamme on kirppisviikonloppu, jossa yritämme kierrättää meille tarpeetonta tavaraa ja saada muutama liitutauluvillityksen tuotoskin myytyä.

Mukavaa kesäviikonloppua teille kaikille ja kiitos ihanista kommenteistanne edelliseen postaukseen. 
Hei, ja huomaattehan: postaus ilman maalailukuvia:D

 Kesähalauksin

11 kommenttia:

 1. Ymmärrän kyllä pettymyksesi! Toivotaan että viikonloppuna saatte mahtavan myynin :) Hugo on niin tottunut veneilijä kun ottaa noin rennosti, ihana! Mukavaa helteistä viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Voi harmi, kun ette päässeet koko porukka yhdessä veneilemään! Tänä kesänä on meillä jäänyt muutama pienempi reissu tekemättä, sää kun ei ole suosinut veneilijää (innostanut pienen kanssa lähtemään). Nämä on valitettavia! Toivottavasti viikonloppuna tavara vaihtaa omistajaa, itsekin yritän ehtiä kiertelemään kojuja! Ja, uusia reissuja suunnitellen! Mukavaa tulevaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Voi harmi, ymmärrän hyvin pettymyksesi! Kauniita kuvia ja voi mikä ihana Hugo koira :)) Onnea kirppismyyntiin!

  VastaaPoista
 4. Näköjään nuo harmilliset(kin) tapahtumat pakkaavat joskus kasaantumaan. Aina ei vain mene niin kuin on suunnitellut...onko se sitä kuuluisaa Murpyn lakia...

  Täällä odotellaan jo viikonlopun kirppistapahtumaa. Kaikki on vähän vaiheessa, mutta eiköhän huomennna klo 10 kaikki ole suurin piirtein valmista. Myötätuulta sinne teille kaikille yhteisesti!

  VastaaPoista
 5. No voihan harmi, mutta jospa sitten ensi kesänä! Ihana Hugo, taitaa olla jo tottunut veneilijä :)

  VastaaPoista
 6. Voi harmitus sentään. Onneksi edes pienempiä trippejä ehditte tehdä. Nuo piknik eväät on ihanan näköisiä. Vesi herahti kielelle:)
  Mukavaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 7. No olipas harmillista että reissunne peruuntui :/ Ihania kuvia postauksessasi ja voi söpöys tuo Hugo koira <3 Aurinkoa ja iloa viikonloppuusi :)

  VastaaPoista
 8. No sattuipa harmillisten sattumusten suma. Mutta onhan päivänkin yhteinen reissu sentään ihan mukava. Ja Hugo ainakin on varmasti onnellinen vähäisestäkin perheen yhdessäolosta. :)

  VastaaPoista
 9. Jotenkin tämä kesä on ollut sellainen pettymysten kesä useimmille. Harmi, että reissunne peruuntui.

  Kahdet kesäjuhlat jäivät pitämättä täällä meilläkin - sään vuoksi :( Kyllä harmitti.

  Ihania kuvia olet ottanut, varsinkin tuo Hugo on supersöpö!

  VastaaPoista
 10. Oi ja voi. Elämä on kulkemista valosta varjoon ja takaisin valoon. Pettymykset vahvistavat, vaikka ne aina syvältä kirpaisevatkin... <3

  Minulla olisi muutn sinulle haaste / muutama kysymys tuolla blogissani, jos kerkeät tässä syksyn päälle ottamaan kopin! :)

  VastaaPoista
 11. Ihastuin kovasti noihin sulkakuviisi. Kauniita!

  VastaaPoista