"Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista"

”Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista”

sunnuntai 3. elokuuta 2014

Sisters and summer, part 2


 Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna reissasimme koko perhe isosiskoni mökille - emme kuitenkaan millään Titanic-tyyppisellä aluksella vaan ihan omalla veneellämme:)


Sisko oli miehensä kanssa remontoinut varastorakennukseen uuden vierashuoneen, ja sinne oli  tuloeteisen seinään laitettu Titanic-teemaisia julisteita.


Tässä näkyy melkein koko kokoelma.


Vierashuoneen sisustus oli merihenkinen merikarttoineen ...


..ja merilintuineen,
ja seinissä oli kivasti käytetty kahta erityyppistä valkoista ja kahdensuuntaista laudoitusta.


Näppärästi pieneen huoneeseen oli saatu mahtumaan nukkumispaikat kahdelle. Suloisen kutsuva vierashuone<3 Me nukuimme kuitenkin yömme omassa veneessämme, sillä se on meidän kesäonneamme:)


Täällä ihanat kalliot ja luonto lumoavat kerta toisensa jälkeen....ja sileä auringon lämmittämä kallio tuntuu terapeuttiselta paljaiden jalkojen alla ja todellista terapiaa on viettää myös aikaa siskojen kesken. Pikkusiskoni perhe saapui nimittäin myös mökille jossain vaiheessa:)


Olen kyllä niin onnellinen sisaruksistani - on ihanaa, kun voi jakaa elämän asioita henkilöiden kanssa, joihin luottaa niin täysillä.

I love my sisters♥Nyt pistän pikaisesti postauksen julkaisuun, sillä jotain huippukivaa on tiedossa huomenissa ja alkavalla viikolla, ja siihen pitää pikkuisen valmistautua:) Siitä pistän tännekin jotain vähän myöhemmin... Niin ihan vaan vinkiksi, että se ei ole töihin meno - se on tiedossa vasta viikon päästä:D

With big summerhugs♥

15 kommenttia:

 1. Kauniit kalliot! Mukavaa viikonalkua sinulle :)

  VastaaPoista
 2. Yhdyn taysin kirjoitukseesi siskoista.
  Meita kaksi sisarusta asuu ulkomailla ja yksi Suomessa,mutta taman viikon lopulla olemme kaikki yhdessa vahan aikaa,kun lennamme Suomeen lomalle!

  VastaaPoista
 3. Viihtyisä on tämäkin vierasmökki ♥ Wanhat verkot, pyöreiksi hioutuneet kivet, lämpimät kalliot, harmaa puu, meri...niin kesää !
  Mitähän kivaa siellä oikein puuhataan?
  Ihanaa lomaviikkoa sinulle -toiselta lomalaiselta ♥

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus ja kertakaikkisen ihana blogi ♥
  Oli pakko selata monta postausta taaksepäin!
  Jään seuraamaan :)

  VastaaPoista
 5. Onpa ihana tunnelma vierasmökissä ♥ iloista loman jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos teille kaikille ihanille tähän mennessä kommentoinelle<3 En ehdi nyt vastaamaan kaikille erikseen, sillä täällä on juuri alkamassa blogitekstissä vihjaamani jutut:)
   Hugs&smiles♥

   Poista
 6. Näyttääpä upealta :) Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
 7. Ui ui ui, nuo julisteet on upeita yksityiskohtia!!

  VastaaPoista
 8. Kuulostaapa ihanalta teidän mökkeilyt ja veneilyt. :) Siskollasi taitaa myös olla samanlaista sisustajan vikaa kuin sinulla. ;)

  VastaaPoista
 9. Voi että, miten ihana merihenkinen vierasvaja! Ihanaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 10. Voi miten hieno tuo Titanic-alue! Olen itse hieman pöhkönä Titanic-memorabiliaan ja ylipäätään sen aikakauden risteilyaluselämään, vaikka meiltä ei löydykään kuin muutama sen ajan laivayhtiömainos. Tosi kiva idea laittaa tuollainen kokoelma esille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos teile kaikille kommenteistanne. Olen itsekin kiinnostunut Titanicin aikaisista kohtaloista ja sen tunnelmista ja pikkuisen kateellinen tuosta julistekokoelmasta:) Toivottavasti sisareni lukee myös nämä ihanat kommentit<3

   Poista
 11. Lämmpimästä kalliosta on tänä kesänä päässyt todella nauttimaan. Ihana idea tuo vanhaan kahvipannuun laitettu kynntilä. Eipä tarvitse pelätä, että steariini leviää ympäriinsä :).

  VastaaPoista