"Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista"

”Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista”

tiistai 6. lokakuuta 2015

Deja wu -tuunailua ja vanha Fredriksson


Vanhoille lukijoilleni saattaa nyt tulla jonkinlainen deja wu -tunne. Samanlainen tuunaus on ollut blogissani ennenkin - muistihäiriöstä ei kuitenkaan ole kysymys, vaan innostuin uudestaan samasta asiasta.


Olen taas kerran pyörtänyt päätökseni olla ostamatta tuunattavaa. Spr:n kirppiksellä käsiini osui kaksi samanlaista tarjotinta, joita olen ennenkin tuunannut - siis samaa sarjaa, joten ihan pakko ostaa- Lähtöhinta 2,50 e/kpl oli aivan naurettava näin rumille esineille, mutta repsahdin ostamaan jotain muutakin pientä, ja sain kaikki tavarat kolmella eurolla. Tarjottimien hinnaksi taisi jäädä 70 snt/kpl, joten ihan kannattava kauppa.


Maalikerroksia piti vetää kolme, jotta kulta ja oranssinkirjavat sävyt saatiin piiloon.

Vanhat aikaisemmin tuunaamani tarjottimet olivat kovassa käytössä pikkuisen naarmuuntuneet, joten maalasin samalla niihinkin uuden pinnan. Hioin maalin kuivuttua reunakuvioiden kohdalle pikkuisen kulunutta pintaa. Sen verran syvälle kuitenkin piti hioa, että alta ei pilkota kulta vaan peltitarjottimen oma sävy.


Nyt minulla on viisi somaa pikkutarjotinta - kaikki samaa sarjaa:)


Meillä töissä oli talon 30v. juhlatarjoilua. Siellä uutukaiset tarjottimeni saivat olla kaikki käytössä minismoothieitten alustoina.


Tarjottimelta voi tietenkin tarjota muutakin :)


Valitettavasti en ole päässyt mökille järjestelemään tavaroita paikoilleen lattiamaalauksen jälkeen. Herra SisustEllen oli koko viikonlopun hirvimetsällä, ja minä Hugon kanssa harrastamassa rally-tokoa.


Perjantai-ilta puolestaan suhahti samassa ammatissa toimivien hauskassa illanvietossa, jossa illan teema ja pukeutumiskoodi oli American style. Siellä SisustEllen nähtiin cowgirl-kostuumissaan kokeilemassa rivitanssin rytmejä ja syömässä ameriikan herkkuja.


Vanhasta Fredrikssonin herrain hatusta muokkasin pikaisesti cowboy- tyylisen ompelemalla reunoja vähän ylöspäin ja narua lisäämällä. Vaikka hattu on todella vanha, se itse asiassa ei koskaan ole ollut käytössä - olipa senkin aika päästä menoihin mukaan.


Nyt on hymyä riittänyt useammaksi päiväksi, sillä oli niin virkistävää viettää iltaa mukavassa seurassa. Hmmm voisihan sitä useamminkin kuin kerran vuodessa käydä iltariennoissa:D

halauksin

22 kommenttia:

  1. Ihanat, kaunisreunaiset tarjottimet. Kiva kun on niitä oikein sarja! ;)
    Millä maalilla maalasitkaan nämä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihastuin itsekin juuri tuohon tarjottimien reunan muotoon:)

      Maali oli Helmi kalustemaalia, sillä purkissa lukee sen sopivan myös metallin maalaukseen. Noissa vanhemmissa tarjottimissa pinta oli kylläkin vähän ehtinyt naarmuuntua ja vaati uusintamaalauksen, joten voi olla, että joku varsinainen metallimaali olisi kestävämpi vaihtoehto.

      Poista
  2. Kiva tuunaus! Cowboy-asukin vallan mainio :) minuakin kiinnostaa millä maalilla maalasit tarjottimet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asu tuli kasattua vauhdilla, sillä kuulin pukeutumismeiningistä vasta samana päivänä. Ihan tuolla kuitenkin tunnelmaan päästiin:D

      Maalista kirjoittelinkin tuohon edelliseen kommenttiini.

      Poista
  3. Ihana tuunaus! Kiva cowboy asu, tuollaiset illat on kyllä virkistäviä :) Smoothiet näyttää herkulliselta!
    Kivaa viikkoa sinulle! Odottelen myös innolla sisustuskuvia mökiltä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilta oli kyllä niin tosi hauska - ihan kunnon irtiotto arjesta:)
      Kiitos ja samoin sinulle<3

      Poista
  4. Kiva idis! On teillä ollut myös hyvät tarjoilut siellä juhlassa. Mulla on blogissa arvonta, käy kurkkaamassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti<3 Tulenpa kurkkaamaan ja tietenkin osallistumaan:)

      Poista
  5. Vautsi mitkä releet! Olivatko tarjoilutkin - erityisesti smoothiet - omatekoisia? Näyttävät suloisilta, olisi ehkä itselläkin tarvetta vastaavaan tarjoiluun ihan jo ensi viikolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarjoilut tehtiin pääasiassa itse. Nuo smoothiet on tehty kertisnapsilaseihin. Täytyy tunnustaa, että ne on tehty kaupan valmiista soseista, joten en tiedä voiko niitä edes smoothieiksi sanoa:D Varovasti kuningatarsosetta pohjalle, isossa pahvitetrassa myytävää mangososetta päälle ja pensasmustikka coctailtikkuun somisteeksi. Näissä juhlissa vieraina oli myös vauvoja ja maitoallergisia, joten tämä vaihtoehto sopi ihan kaikille vieraillemme.
      Tyttäreni ylioppilasjuhliin tein samanlaisiin laseihin mangopapaijashotteja. Käy kurkkaamassa: http://sisustellen.blogspot.fi/2014/06/toivepostaus.html

      Taitaa olla sinullakin kivoja juhlahetkiä tiedossa:)

      Poista
  6. Kauniilla pikkutarjottimilla on aina käyttöä! Kivalta kuulostaa tuo teidän illanviettonne, asu ainakin ihan täydellinen viimeistä piirtoa myöten! Mukavaa viikonjatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuunatut tarjottimeni ovat tosiaan olleet ahkerassa käytössä. Käyn todella harvoin tuollaisissa iltariennoissa, joten kivalta tuntui olla naisporukalla liikkeellä:D
      Kiitos ja samoin sinulle<3

      Poista
  7. Kyllä aina pitää ostaa jos halvalla saa :) JA koska "täydensit" jo olevaa sarjaa niin ihan oikeutettu ostos :) Valkoinen maali on <3

    Ilmeisen hauska ilta ja vauhdikas viikonloppu! Muksaa viikkoa sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos oikein paljon erinomaisista perusteluista - painan nämä syvälle mieleeni mahdollista seuraavaa repsahduskertaa varten:D
      Mukavan viikonlopun jälkeen aloitellaan tässä myös muksaa viikkoa:) Toivottavasti sielläkin on sellainen tulossa<3

      Poista
  8. No tulipa niistä somat :)
    Mahtavan täydellinen oli asusi illanviettoonkin - yiihaa :)

    Mukavaa jatkoa viikolle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 En varsinaisesti omista kantrityyppisiä vaatteita, mutta jotain sen suuntaista kaapeista kuitenkin löytyi:D

      Poista
  9. Olipa jälleen kivan näköinen tuunaus. Minulla olisi "hopeisia tarjottimia, jotka vois freesata samalla periaatteella, mutta kun ensin pitäisi tehdä vähän betonikokeilua...
    Vai oltiin sitä irrottelemassa. Teema on ollut kyllä kiva ja ilmeisesti juhlakin.
    Täällä oltu "metsäleskenä" samasta syystä koko viikonlopun. Jospa ensi viikonloppuna pojat saisivat homman hoidettua pois päiväjärjestyksestä. Ehtisi vaikka mökille vielä tänä syksynä...;)
    Oikein kauniita ja kirpakoita syyspäiviä sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon<3 Betonikokeilut kiinnostaisivat minuakin, mutta niille ei vaan ole löytynyt aikaa. Tosiaan teillä ollaan viikonloput samoissa tunnelmissa:D
      Sanoin sinulle<3

      Poista
  10. Tosi kauniit tarjottimet! Käytännöllistä omistaa useampi samanlainen, hyvä kokonaisuus kattauksissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos<3 Ajattelin ihan samalla tavalla ostaessani samoja tarjottimia lisää. Säilytys on myös helppoa, kun samankokoisina nuo solahtavat kivasti päällekkäin:)

      Poista
  11. Aika näppärät tarjottimet ja kiva idea kattaukseen, itse olen siinä hommassa äärettömän mielikuvitukseton...siis...miten tuo sana muokataan, no...tiedät mitä tarkoitan??? : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, ihana Johanna<3 Tykkään suunnitella kattauksia ja esillelaittoa. Pidän tällä hetkellä erityisesti kaikesta minikokoisesta tarjoilussa.

      Poista