"Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista"

”Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista”

lauantai 13. heinäkuuta 2013

Minimuutos keittiössä


Kesälomalla on ollut aikaa tonkia kaappeja, ja sieltä löytyi kaksi metallista pikkunaulakkoa. Ne ovat aiemmin olleet tyttären huoneen seinässä, mutta jääneet seinien maalauksen jälkeen laittamatta takaisin paikoilleen.


Keittiökaappien välitilassa oli aikaisemmin tämä rottinkinen sinkkipurkkiteline, jonka siirsin puuhellan yläpuolelle  kaakelien maalauksen yhteydessä. Niiden jäljiltä välitilaan jäi kaksi naulaa, joissa on roikkunut avaimia, piparimuotteja yms.



 Kokeilin naulakoita välitilan tyhjiin nauloihin, ja ne näyttivätkin ihan kivoilta.


 Tämä nippu on ovat talosta löytyneitä avaimia, jotka eivät ole sopineet mihinkään ovistamme. Nyt huomaankin, että nipun voisi sitoa kauniimminkin. Tämä kuvien otto auttaa minua itseänikin huomaamaan sisustuksen pieniä yksityiskohtia.


Siispä narukerä esiin...


 ...ja uudelleen sidottu avainnippu takaisin naulakkoon.


Toinen koukku on vielä tyhjänä. 
Kaikenlaiset uudet sekä vanhat peltipurkit ovat minusta ihania, joista tämä sugar-purkki on edustaa niitä uudempia purnukoita.


 Puiset työvälineet ovat sinkkiämpärissä osittain sen vuoksi että ne eivät mahdu lusikkalaatikkoon. Niitä näköjään voisi vaikka vähän karsiakin...


Vanha lämpömittari on talomme mukana tullut aarre, josta itse tykkään kovasti.


Kananmunien säilytysastiassa vanhassa kakkuvuoassa pilkistää pääsiäisen jäljiltä edelleen valkoisia höyheniä. Ne ovat saaneet jäädä ympärivuotisesti munien seuraan.


Tälläisiä minimuutoksia veneilyn ja mökkeilyn lomassa ehtii tekemään. 
 Olen kyllä maalaillut mökillä seiniä ja vähän muutakin - sinne ei vaan tahdo muistaa ottaa kameraa mukaan. Jotain pikkutavaroitakin on tullut tuunailtua.  Osa odottelee tekstien siirtoa ja osa paikoileen laittoa, joten kestää kesäkohinoista johtuen jonkin aikaa ennen kuin saan kuvia tänne saakka.

Isompia juttuja odotellessa...

18 kommenttia:

  1. Olipas kivoja koukkuja, tosi nättejä :) Mukavaa lomaa sulle!

    VastaaPoista
  2. Usein ainakin itsellelläni se menee niin, että ihan jo mini-mini -muutoksestakin saa jo ison ilon! :)
    Ihana vanhojen avaimien nippu sinulla <3

    Suloista sunnuntaita Minnukalta :)

    VastaaPoista
  3. Hauskat nuo naulakot ja kauniit! Vanhat avaimet ovat hauskoja ja kauniita yksityiskohtia..itselläni niitä myös ja tykkään useinkin käyttää niitä, milloin missäkin. Pienillä jutuilla ja muutoksilla juurikin saa aikaan muutoksia..ja harvallapa lie rahaakaan aina ostella uusia ja uusia juttuja. Mukavaa sunnuntaita sinulle!

    VastaaPoista
  4. Pienilläkin muutoksilla saa paljon aikaan. Tosi nätti lopputulos :)

    VastaaPoista
  5. Aina ei muutos paljon vaadi....koukut sopivat tuohon todella hyvin...:)

    VastaaPoista
  6. Pikku jutuilla saa usein paljonkin näyttävyyttä ja ainakin itselle hyvän mielen! Kauniit koukut saivat nyt uuden paikan :)

    VastaaPoista
  7. Pitäisikin välillä pistää sisustustavaraa kaappien kätköihin ja löytää ne uudestaan joskus pitkän ajan päästä (= kauniita pieniä muutoksia! :)

    VastaaPoista
  8. Hey my friend,
    Your kitchen is lovely, such little details make it so beautiful!!!
    It makes your kitchen a real home...i love it.
    Our summer holidays start within a week, we want to visit Poland, Czech republic and in our last week, Danmark..we all love the Scandinavian Countries...

    Take care and enjoy the summer,

    Big smile to you,
    Eefie

    VastaaPoista
  9. Pienistä tuunauksista tulee iso ilo :) Kivat koukut kivoille tavaroille, minäkin tykkään noista peltipurkeista, samantyylinen sugar ja cofe purkki löytyy meidänkin työtasolta :)
    Riemullista lomailun jatkoa sinulle ystäväin♥

    VastaaPoista
  10. Ihanan söpöset ja niin tarpeellisen käytännölliset, hyvä tuunaus jälleen :)

    VastaaPoista
  11. Miten sievää! Oih! Ja arvaa vaan muistinko ottaa talolta mukaan ryppään wanhoja ja lukkoja ja avaimia, jotka piti ottaa mukaan putsausta varten? ;D No sinne jäivät ja muistin ne heti kun katselin noita kuviasi.

    Oli muuten eri vänkää siellä talon kirkonkylällä kaupassa käydessä kurkata mainitsemaasi lehteen ja nähdä Jovela mainittuna. Tuli ihan höpsö olo. Hihkuin isännälle, että katso nyt, tossa se lukee; Jovela ;D

    Kiitos siis siitä. Tuli ihan hirmuisen hyvä mieli <3

    VastaaPoista
  12. Kauniisti olet laittanut taas esineitä esille. Pitäisi joskus oikein istua tähän koneelle kunnolla ja vaan surffata blogeissa, niin näkisi enemmänkin, mitä kaikkea olet ehtinyt taas puuhastelemaan. :) Pidän värimaailmastasi, vaikka meillä ei niin valkoista olekaan. Monta ideaa olen kuitenkin saanut, kiitos niistä!
    Mukavaa päivää!

    VastaaPoista
  13. Lämpömittari on aivan suloinen ja kauniita säilytysniksejä sinulla! Kiva lehtijuttu sinusta Talo & Koti-lehdessä. :)

    VastaaPoista
  14. Minimuutokset on aina kivoja :-) Ja nätisti olet laittanut. Tuo vanha lämpömittari on kaunis ja hyödyllinen. Oikein leppoisaa kesäloman jatkoa! :-)

    VastaaPoista
  15. Ihana blogi ja kivan käytännöllisiä ideoita! Tulen vierailulle toistekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan pienetkin muutokset piristävät ja tuntuu kivalta, kun saa kaapeissa lojuvaa tavaraa taas käyttöön.
      Kiitoshalit teille kaikille - olen taas niin ilahtuneena lueskellut kommenttejanne♥ Lämpimästi tervetuloa sekä uudet että vanhat ihanat lukijat:)

      Poista
  16. Teillä on kyllä niin kaunis keittiö kaikkine ihanine yksityiskohtineen! Nätit koukut!

    Kiitos muuten vielä kerran (luulin jo tuonne yhteen aiempaan postaukseen kirjoittaneeni...) että mainitsit blogini siinä lehtijutussa! Juttu susta oli kiva ja oli ihana saada kasvot sinulle! :) ja taas oli oma mielikuva ihan eri hihi...!

    Onnea vielä hääpäivänne johdostakin näin jälkikäteen! Mukavia heinäkuun viimeisiä päiviä!

    VastaaPoista