"Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista"

”Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista”

torstai 14. tammikuuta 2016

Pieniä blogi-pohdintoja ja kuurankukkia


Kyllä tuo loma-aika oli niin terapeuttista.  Oli mukavaa ehtiä kiertelemään muidenkin blogeissa ja päivittää omaani useamman kerran viikossa. Instargamin sain myös alulle loman aikana.

Lomalla luovuus pulppuilee, ja ideoita ehtii toteuttamaan.  Tällä hetkellä blogin luonnoksissa onkin kymmeniä postausaiheita odottelemassa. Minulla on nimittäin tapana, että laitan sinne ylös ideat, joista haluaisin kirjoitella tänne blogiin. Useimpiin on myös kuvatkin otettuna jossain kameran uumenissa. 


Aika ei vaan millään tahdo riittää tehdä noita postauksia valmiiksi, sillä  työ vie tältä harrastukselta niin paljon aikaa. Itse asiassa teen kahta työtä eli päätoimen rinnalla minulla on oma pikkuruinen sivutoiminen yritys, joka työllistää muutaman illan viikossa. Olen myös siitä tosi innostunut :)


Minulle tämä bloggaamista ohjaa jonkinlainen tajunnanvirta, jonka logiikkaa en itse aina pysty seuraamaan. Vaikka laitan ideoita ylös luonnoksiin, en kuitenkaan tee tätä hommaa kovinkaan suunnitelmallisesti. Tartun aiheeseen, joka juuri sillä hetkellä tuntuu hyvältä ja inspiroivalta. 

Ehkäpä tästä syystä minun on ollut vaikea ottaa mukavalta kuulostavia blogihaasteita vastaan. Vaikka ne innostavat, aiheet tulevat kuitenkin tavallaan ulkopuolelta, ja niin ne tulevat helposti ohitetuiksi innostuessani tekemään uutta postausta jostain päähäni pälkähtäneestä ideasta. Monta haastetta olen aloittanut tekemään, mutta vain muutama on päässyt tänne saakka :D


En tiedä saako tästä vähän huonosti esitetystä ajatuksesta kukaan kiinni, mutta minulle tällainen tapa tuottaa sitä jotain, jota tältä harrastukselta haen ja varmaankin tekee blogistani juuri sen mikä se on.

 Nämä pienet pohdinnat syntyivät huomatessani, että SisustEllen täyttää tänään 4 vuotta.

Kiitos teille kaikki ihanat, jotka käytte täällä:)
♥You just make my day♥ 

Innokkaana aina seurailen, saavatko tuotokseni vastakaikua täältä ja ilahdun niin paljon jokaisesta käynnistänne ja kommentistanne :)

Halein ja hymyin


Niin ja vielä: Tällaiset ihanat kuurankukat syntyvät vain, jos lasin pinnassa on epäpuhtauksia. Hmmm...pitäisiköhän olla näistä kasvihuoneen ikkunan huurteista onnellinen vai ihan jotain muuta?:D


36 kommenttia:

 1. Ihan mielenkiintoiset ja ymmärrettävät pohdinnat! Onnea myös nelivuotiaalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ja tietenkin myös onnitteluista. Aika kauan tätä blogia onkin tullut pidettyä:)

   Poista
 2. Hihi, kauniita ovat kuurankukat joten älä niitä epäpuhtauksia murehdi :D Aika sama juttu mulla, kivat haasteet jää usein tekemättä kun en vain jotenkin osaa niihin tarttua. Onnea 4- vuotiaalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehkä valitsen epäpuhtaat lasit ja kauniit kuurankukat :D Kiitos sinulle <3

   Poista
 3. Onnea nelivuotiaalle!
  Jatka samaan malliin:)

  VastaaPoista
 4. Onnea nelivuotiaalle!
  Jatka samaan malliin:)

  VastaaPoista
 5. Ihan ymmärrettäviä pohdintoja. Minäkään en ole kovin usein haasteisiin osannut tarttua vaikka mukava olisi.

  Onnea nelivuotiaalle blogille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Kiva kuulla, että muillakin haasteet saattavat jäädä, vaikka niitä onkin mukava saada:)

   Poista
 6. Onpas kauniit kuurankukat, ja ihastuttava koko blogi! Tulinpa vähän kurkkailemaan! Kiva, kun löysit blogini <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanista sanoistasi <3 Toivottavasti tulet toistekin :)

   Poista
 7. Paljon Onnea ihanalle blogille! <3
  Ja aivan ihastuttavia kuurankukkia :)

  VastaaPoista
 8. Jokainen saa blogata just niin kuin haluaa. Olen vähän samanlainen luonnostelija kuin sinäkin. Aiheita pukkaa milloin mistäkin asiasta. Nyt, kun olen ollut vuorotteluvapaalla, minulla on ollut todellakin aikaa tähän harrastukseen . Ensi syksynä arkeni rytmittyy ihan eri tavalla, joten postautahtikin tulee harvenemaan väkisinkin. Eli summa summarum: Jatka samaalla hyväksi havaitulla tyylilläsi. Ja onnittelut 4-vuotiaalle...<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Satu <3 Aiheita ja ideoita tosiaan pukkaa aika paljon, täytyy vain tyytyä siihen, että kaikkea ei tänne saa laitettua:D Voisin kuvitella, että hurahtaisin täysin tähän bloggaamiseen, jos olisin jollain vastaavalla vapaalla:)

   Poista
 9. Mullakin tuo menee juuri näin, aivan samoilla linjoilla!
  Ideoita ja aihioita miljoonittain, haasteet innostavat, mutta vastaaminen/tarttuminen siihen ei kuitenkaan innosta hetkeä myöhemmin *plääh*
  Ehkä sen kuuluukin mennä välillä näin - pitänee tarttua itseä niskasta kiinni jossain vaiheessa ☺
  Onnittelut 4-vuotiaalle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että minulla on jotenkin huono omatunto noiden haasteiden takia, vaikka eihän niihin vastaamiseen mikään velvoita. Joka tapauksessa niiden saamisesta olen ilahtunut joka kerta :)
   Kiitos onnitteluista <3

   Poista
 10. Oi, ihastuttavia kuurankukkasia. Totta, että tämä harrastus vie aika paljon aikaa. Vaikka kuinka olisi luonnoksia/suunnitelmia valmiina, eivät ne postaukset itsellään lähde julkaisuun. Joten, jokainen postaa varmasti juuri niin usein kun ehtii ja tuntuu hyvältä. Onnittelut 4 vuotiaalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuollaisia kuurankukkia saa, kunhan ei ole liian puunatut lasit :D Oman blogin pitämisessä on tosiaan oma vapaus, ja se on varmasti myös osa tämän harrastuksen viehättävyydestä :)
   <3 -kiitos!

   Poista
 11. Onnea onnea nelivuotiselle blogitaipaleellesi, täällä on mukava käydä katsomassa mitä S.Ellen on keksinyt tuunata:) Kauniita kuvia kuurankukista !!
  Bloggaillaan silloin kun siltä tuntuu :)
  Ihanaa viikonloppua ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, blogiystäväiseni<3 Mukavaa, kun olemme löytäneet toistemme blogit :)
   Samoin sinulle ♥

   Poista
 12. Minulla on ihan sama tilanne haasteiden kanssa; istahdat koneelle ja ulkopuolelta tullut haaste jää lähes aina mielessä virinneen ajatuksen varjoon ;) Ja ne jutut syntyvät myös niin miten sattuu; huomaat, ettet ole esitellyt esimerkiksi remontista kuin ensimmäiset raapaisut - ja sitten ykskaks olet lataamassa samasta huoneesta kuvia, niin että remontti on suoritettu jo aikapäivää sitten ja iloitset blogijutussa huonekaluista huoneessa ;)

  Mutta tämä on harrastus, joten kyllä tätä on vain tehtävä niin, että se tuottaa iloa etupäässä itselleen, ja jos oikein hyvin käy, luo se iloa myös muille. JA sinä olet onnistunut siinä täydellisesti näiden neljän vuoden aikana; onneksi olkoon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kuulostaa niin kovin tutulta - osasit pukea sanoiksi sen, mitä tuossa yllä itsekin yritin:D
   Siis voi, mitä ihanaa sinä tuohon loppuun kirjoittelitkaan - täällä leijutaan ja pitkään ♥♥♥

   Poista
 13. Juuri näinhän sen kuuluu mennä, että sitä kirjoittaa mikä tuntuu kullakin hetkellä päälimmäiseltä aiheelta.
  Ja tällaiset hoksaukset ja tuunaukset, joita sinullakin paljon on, ovat juurikin sitä mitä on kiva lueskella.
  Onnea ja ihania hetkiä blogiisi ja hyviä oivalluksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin ihania kommentteja synttärilahjaksi en olisi ikinä kuvitellut saavani :) ♥-Kiitos, ihana Kaisu ♥

   Poista
 14. Ihania kuvia... Blogia oon jo pitkään seurannut, kommentointi on vaan jäänyt, mut siis todella kovasti tykkään sinun blogistasi!! Etenkin diy- jutut kiinnostaa. Jatka vaan parhaaksi katsomalla tavalla ja paljon Onnea 4vuotiaalle... :) SN

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana tällaisia kommentteja:) Kyllä tällaisesta palauteesta saa pitkäksi aikaa hymyä ja hyvää mieltä<3 Kiitos, ihana Sari♥

   Poista
 15. Kuinka ihastuttava blogi täältä löytyikään ❤️ Kiva kun löysit blogiini, jotta minäkin löysin tänne :) laitan lukulistalle jotta löydän takaisinkin :) hyvää yötä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥-kiitos:) Ihastuin blogisi tunnelmaan. Mukava, kun pistäydyit ja jäit lukijaksi - olet lämpimästi tervetullut<3

   Poista
 16. Onnea 4-vuotiaalle blogille!
  Täällä on aina niin mukavaa käydä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marianna♥ Mukavaa on käydä sinunkin blogissasi:)

   Poista
 17. Ihan samanlainen blogin päivityslinja on myös minulla. Kuvien ottaminen toimii inspiraationa, ja kaiken pitää lähteä omasta innostuksesta. Minulle blogin tekeminen toimii rentoutushetkenä. Lämpöiset onnittelut nelivuotiaalle blogillesi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä se innostus vie niin mukanaan, että aina ei itsekään tiedä, mihin aiheeseen sitä postausta aloittaessaan loppujen lopuksi päätyy:D
   Kiitokset, halit ja hymyt sinne ihanaan Airisrantaan♥

   Poista