"Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista"

”Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista”

sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Syypää mun hymyyn...


Syy hymyyn on sisustusreissu, joka suuntautui kivalla porukalla kohti Loviisan aittaa. 


Olisin kyllä voinut viettää kokonaisen päivän tässä lumoavassa sisustusmaailmassa. 


Niin paljon kaunista katsottavaa - piti kiertää useaan kertaan kaikki hyllyn välit, sillä joka kierroksella silmiin osui jotain uutta kivaa, jota alussa ei ollut huomannut. 


Riviera Maison-tuotteet ovat kovasti minun mieleeni, ja erillisessä rakennuksessa olevassa R.M.- maailmassa voi vain huokailla kauneuden keskellä. Sieltä tein tämän löydön, jonka haluan esitellä vähän paremmin, kunhan saan sen laitettua paikalleen.


Viime käyntini jälkeen pihapiriin oli avattu myös outlet-myymälä, jossa kaikki tuotteet olivat puoleen hintaan. Sieltä tarttui mukaan kuvassa näkyvä joululiina. Pienet valkoiset puusydämet ostin joulukuusenkoristeiksi. Rullanna olevaa juuttimattoa sovittelin jo eteiseen, mutta Hugo tuntui olevan erityisen kiinnostunut jyrsimään sitä. Se joutuu ehkä odottamaan pentuvaiheen päättymistä.


Kohdallemme sattui osumaan vielä tunnelmallinen Loviisan aitan Christmas Shopping Day, joka huipensi koko ihastuttavan päivän. Shoppailun lomassa nautimme lämmintä glögiä ja kauniisti esille laitettua huippuihanaa pikkunaposteltavaa - tarjoilusta sainkin suoraan ideat isänpäivän glögihetkelle<3


Minulle tälläiset reissut ovat niin voimaannuttavia: esteettisesti kaunis ympäristö, ihana seura ja vielä huipuksi tuo tarjoilu. 


Niiden lisäksi tein yllä näkyviä kivoja löytöjä, joita varmaankin vilahtelee tulevissa postauksissani, ja vielä yksi tosi mukava juttu, josta kerron myöhemmin.


Tämä kaikki on siis syypäänä tähän hymyyn:) Myös isänpäivä saa hymyn jatkumaan: oman isän kohdalla kylläkin haikean sellaisen. Häntä muistamme kokoontumalla illalla suvun yhteiselle glögihetkelle sekä käymme laulamassa haudalla kynttilöiden hämärässä. Muuten vietämme isänpäivää omalla porukalla juhlistaen tämän perheen rakasta iskää.

Hymyjä myös kaikille täällä piipahtaville♥ 

Isänpäivähalein


15 kommenttia:

  1. Kaunista, ihania esineitä ja kauniit kuvat.

    VastaaPoista
  2. Eipä ole ihme jos suu on messingillä, sillä Loviisan Aitta on kyllä kokemisen arvoinen paikka ja kun sen kauneuden saa vielä jakaa hyvien ystävien kesken, ei voi muuta kuin olla suupielet hymyssä suin❤️. Kiitos kauniista kuvista:)

    VastaaPoista
  3. Loviisan aitta on kyllä ihan oma maailmansa; sitä ei ymmärrä ennen kuin siellä on käynyt <3 Hyvää mieltä myös isänpäivään!

    VastaaPoista
  4. Wat een prachtige foto's. Echt weer tijd om je huis warm aan te kleden.
    vriendelijke groet,
    Anneke

    VastaaPoista
  5. Ihana paikka. Ei ihme, että suu vetäytyi hymyyn :)

    VastaaPoista
  6. Olisipa kiva päästä joskus käymään siellä, hymyilyttäisi varmaan minuakin.

    VastaaPoista
  7. Upeita kuvia. Loviisan aitta on yksi niistä paikoista joissa pitää päästä käymään kun siihen suuntaan joskus suunnistaa :)

    VastaaPoista
  8. Kumpa joskus pääsisin käymään tuolla!

    VastaaPoista
  9. Eiihme,että hymyilyttää.Olisin ollut haltioissani myös kaikesta noin kauniista!

    VastaaPoista
  10. Tuon loviisan aitan myymälän ihaniin kuviin olen niin monesti törmännyt, mut matka on niin pitkä..aivan ihana joulun tunnelma. Tervetuloa vastavierailulle.

    VastaaPoista
  11. Loviisan Aitta on munkin lemppari <3. Asun lähettyvillä ja käyn aina välillä. Nyt pitäis päästä noita jouluihanuuksia hypistelemään. Toinen suosikkipaikkaninTurun suunnalla on Kranssiaitta, joka on auki vain jouluntienoilla viikonloppuisin.

    VastaaPoista
  12. Oih, minunkin on aivan pakko päästä katsastamaan Loviisan Aitan joulu seuraavalla viikolla, kun suuntaamme sinne suunnalle kuntoutukseen! <3 Niin ihanalta siellä näyttää! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos teille ihanille näin yhteisesti kommenteistanne<3 Isänpäivänä on ollut pikkuisen hulinoita, joten ehdin vasta nyt piipahtamaan tänne. Loviisan aitta on varmasti kaikkien siellä käyneiden mielestä sisustajan onnela. Minulla hymy jatkuu edelleen - oli siellä vaan niin ihana käydä:)

      Poista
  13. Olipa teillä ihana päivä Loviisan aitassa, siellä sitä ihasteltavaa riittää ja aika kuluu kuin siivillä ! Ihanat ostokset olet löytänyt, hyvässä seurassa nuo päivät on niin mieleenpainuvia.
    Mukavaa viikonjatkoa sinulle ♥

    VastaaPoista
  14. Jätin sinulle haasteen blogissani; taisin jo jostain tällaisesta kerran kommentissani udella ja nyt utelen ihan haasteen muodossa ;)

    http://mrssinn.blogspot.fi/2014/11/how-we-ended-up-here.html

    VastaaPoista