"Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista"

”Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista”

lauantai 13. toukokuuta 2017

Retro & moderni Mix


Yhden viikon sisällä meillä on hajonnut kaksi kodinkonetta - kahvinkeitin ja pölynimuri. 

Siispä olen kuumeisesti etsinyt uusia koneita, joissa olisi tunnelma kohdallaan. Siis luitte ihan oikein - olen tosiaan niin tunnelmapainotteinen, että haluan koneidenkin olevan kivan oloisia ulkonäöltään ja tietenkin myös ominaisuuksiltaan:D 

Kodinkoneliikkeen mies katseli pitkään, kun kyselin valkoisen imurin perään, enkä ollut ollenkaan kiinnostunut hänen suosittelemastaan oranssista tehokkaasta imurista. No valkoinen imuri tuli hankittua muualta, mutta siitä en tähän postaukseen ottanut kuvia.


Kahvinkeittimen kohdalla kesti kauan, ennen kuin löysin sopivan. Tässä hommassa netti on maailman paras etsintäpaikka. Siellä hurahti useampi tunti ennen kuin sain tehtyä päätöksen ja tilattua ihan unelmien keittimen. 


Meillä juodaan aika vähän kahvia, sillä vain rakkauteni juo kahvia päivittäin. Meillä muilla se on satunnaisempaa ja minä olen jättänyt kahvinjuonnin ihan minimiin eli satunnaisiin cappucinoihin. Siksi tavoitteena oli löytää vähän pienempi keitin. Tunnelma saisi olla vähän retron ja modernin yhdistelmä, ja tällaiselta tulos näyttää.


Tämä on juuri sitä, mitä toivoinkin. Näppärän kokoinen ja keittiön tunnelmaan sopiva kuuden kupin keitin. Miten en olekaan ennen tätä kMix-keitintä huomannutkaan kodinkoneiden joukossa. Väreistä valkoinen voitti viime metreillä valikoimissa olevan harmaan. Tykkään tästä ihan kympillä. Laitoin tiskipöydän taakse vaihteeksi vanhan laatikon. Voi olla, että tämä ei ole taas kovinkaan käytännöllinen ratkaisu, mutta kokeillaan ainakin hetken tällaista sisustusratkaisua. 


No yksi hankinta aiheuttaa helposti ketjureaktion. Huomasin, että saman sarjan leivänpaahdin on myös aivan ihana. Se pääsi haavelistalle - olisi kivan näköistä, jos kodinkoneet olisivat samaa sarjaa.

 Kahvinkeittimen metsästys oli aikamoinen haaste, sillä se oli ilmeisesti loppuunmyyty useimmissa liikkeissä. Voi olla, että leivänpaahtimen kohdalla on sama tilanne. Hmmm...meillä on kyllä ihan toimiva paahdin, joten ekosieluni pistää vähän hanttiin tässä kohtaa.


No kahvinkeitin kuitenkin solahti keittiömme sisustukseen sujuvasti ja sopii kooltaa vanhaa keitintämme huomattavasti paremmin paikalleen.

Äitienpäivänä meillä on tiedossa talkoopäivä mummun luona, sillä annamme toivelahjana hänelle pihankunnostustöitä, johon kuuluu mm. kaiteiden maalausta ja köynnöskehikoiden rakentelua, talkooruokaa ja puuhakasta yhdessäoloa - siispä vähän erilainen juhlapäivä tiedossa. 

Suloista sunnuntaita ♥
äitienpäivähalauksin

15 kommenttia:

 1. Onpa söpö kahvinkeitin kuin karamelli! Ihanaa äitienpäivää huomenna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla mielipiteesi - kiitos:) Ihanaa äitienpäivää myös sinulle♥

   Poista
 2. Kivan näköinen kahvinkeitin! Teillä on ihana lahja mummille. Oikein Aurinkoista Äitienpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti - tämä oli hyvä valinta pieneen tilaan:) äitienpäivätalkoot ovat myös itselle kiva lahja antaa. Yhdessä puuhaillen saadaan varmasti nopsasti valmista aikaiseksi:)

   Poista
 3. Minua kävi ääneen naurattamaan, kun kuvittelin sen myyjän ilmeen, kun Sinua ei tehot ja tekniset ominaisuudet niin kiinnostaneet, vaan laitteen tunnelma! Mut´, tiedän tarkalleen mitä tarkoitat. Kyllä kodinkoneiden pitää edes jotenkin miellyttää omaa esteettistä silmää, että niitä jaksaa silmissään katsella :D Hieno ja veikeä tuo kahvinkeitin, sopii keittiöönne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä minuakin nauratti - tälle myyjälle tunnelman perusteella koneita ostavat eivät tainneet olla ihan jokapäiväisiä asiakkaita:D
   Meillä haasteena on tilankäyttö, sillä laskutilaa keittiössä on aika niukasti. Tämä yksilö on pienempi kuin edeltäjänsä, ja sen myötä tuo kulmaus tuntuu paljon avarammalta:) Kiitos<3

   Poista
 4. Hieno on kahvinkeitin ja sopii keittiöönne tosi kivasti. Nuo vempeleet, kun eivät ole sieltä kauneimmasta päästä, mutta kuitenkin välttämättömiä. Hyvä ostos!
  Minä sain äitienpäivälahjaksi koko talon ikkunoiden pesun ja nyt on todella hienoa katsoa ikkunoista ulos. Pojalta sain vielä jonkun kasvi (kukan?), jonka nimeä hän ei muistanut.

  Ihanaa äitienpäivää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kyllä tästä kahvinkeittimestä tosi paljon, ja se sai välittömästi myös miesväen hyväksynnän:) Kodinkoneet ovat mielestäni aikamoinen haaste sisustajalle. Suuri osa on suorastaan rumia.
   Ihan huikean työlahjan oletkin saanut ja ihan liikkistä, että kasvin nimi ei ihan ollut lahjan antajalla muistissa♥
   Kiitos ja samoin sinulle<3

   Poista
 5. Ymmärrän kuule sinua enemmän kuin uskotkaan, mies aina oikein ymmärrä?? : )
  Tämän takia en ole saanut ostettua uutta leivänpaahdinta, ei ole mieluista ulkonäöllisesti eteen tullut.
  Teidän keitin sopii keittiöönne täysin, hyvä löytö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikenlaisia asiakkaita nuo kodinkonemyyjät joutuvat kohtaamaan - ei varmasti koulutuksessa ole huomioitu sisustussilmällä kodinkoneitaan hankkivia asiakkaita:D Menen tänään kauppaan ja ihan varmuuden vuoksi katson, olisiko sarjaan kuuluvaa paahdinta hyllyssä. Asia ei meinaa jättää minua rauhaan:D
   Kiitos sinulle, Johanna♥

   Poista
 6. Aivan ihana keittiö ja keitin! <3 Meillä onkin tuo paahdin punaisena. <3 Sydämellistä äitienpäivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, Ihana<3 Niinpä aika ihana se paahdinkin on, olen ihan repsahduspisteessä sen hankkimisen suhteen:D

   Poista
 7. Ihanan keittimen olet löytänyt, söpö. Ymmärrän sinua oikein hyvin, itsekin valitsisin jonkun muun kuin oranssin imurin, väri ratkaisee.:) Meillä hajosi myös imuri (keskuspölynimuri) muutama viikko sitten. Nyt on uusi keskus ja oi kuinka perjantaina olikin mukava imuroida useamman viikon jälkeen. :)
  Oikein ihanaa äitienpäivää myös sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnelma ratkaisee, mutta kyllähän noiden vempeleiden pitäisi olla toimiviakin:D
   Kiitos kommentista ja toivotuksista♥

   Poista