"Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista"

”Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista”

lauantai 17. kesäkuuta 2017

Regatta 1830 -tyynyt ja etuhytin kuulumisia


Veneen sisustushommat ovat edelleen innostuksen kohteena, ja vanhoista kätköistä löytynyt  merihenkinen verhokappakangas pääsikin kesäkässäni kohteeksi. Siitähän saisi  tehtyä juuri sopivasti kaksi uutta tyynyä paattiin.


Taittelin kankaan niin, että kappaan ommellut valkoisella tikatut verhokujat jäivät koristeeksi tyynyn päälle. Tällaiset niistä sitten tuli :)


Vaikka muuten en sinistä kovinkaan paljon sisustuksessa käytä, se tuntuu kivalta valinnalta veneeseen. Alkuperäiset beige-valkoiset verhot saattavat jossain vaiheessa myös mennä vaihtoon.


Sinisävyiseksi on muuttunut myös etuhytin patjasto. Päällystystyö on edennyt siihen vaiheeseen, että patjan kulmia täyty enää ommella käsin kiinni. Sitä hommaa aion tehdä kesän aikana paatin kannella auringosta nauttien. Kuvassa selkänojan päälle on soviteltu samaa kangasta kokeeksi.


Tässä näkyy selkänojan ja siis koko patjaston alkuperäisen kankaan vihreän ja kullan sävyt.


Tuota selkänojan kaarta emme saaneet irrotettua paikaltaan ilman rakenteiden suurempia purkamistöitä. Niinpä päätin niitata kankaan paikoilleen kaaren ollessa paikoillaan.

Tästä kehkeytyi yllättävän iso haaste, sillä niittipyssy ei mahtunut pamauttamaan niittejä oikeisiin paikkoihin. Homma tuli kuitenkin tehtyä niittipyssyn ja keittiöveitsen avulla kangasta tiukkoihin väleihin tunkien.


Heh, tässä vaiheessa postauksen tekoa onkin noloa huomata, että lopputuloksesta ei tullut otettua yhtään kuvaa:D Julkaisen tämän siitä huolimatta ja napsin kuvia myöhemmin tännekin laitettavaksi.

Nyt on ihan paras kesäsää - aurinkoista oloa ja iloa kesään kaikille tällä piipahtaville♥

Huom! Tänään on vielä mahdollista osallistua Järvien kesäkodit-kirjan arvontaan tuosta sivupalkista löytyvästä kuvasta klikkaamalla pääset arvontapostaukseen!

16 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta ja työläältä projektilta, lopputulos palkitsee varmasti. Ihania veneily säitä tiedossa, aurinkoa viikonloppuunne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kiva nähdä, miten tunnelma muuttuu uusien kankaiden ja päällystämisen myötä. Tänään oltiin taas veneilemässä:) Kiitos<3

   Poista
 2. Todella raikas ilme tuli sinisellä veneeseenne! Sininen väri jotenkin kuuluu tuohon 'vesielämään'.
  Aurinkoista lauantaita ja lempeitä tuulia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tunnelma raikastui muutosten myötä.
   Kiitos ihanista toivotuksista ♥

   Poista
 3. Kyllä vaan paattiin sopii täydellisesti sinisävyinen sisustus! Kauniit tyynyt olet loihtinut verhokapasta. Ihan on varmasti lähteä merelle noin kauniisti sisustetulla veneellä. mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukavasta kommentista <3 Kiva kuulla taitavan kässäihmisen mielipide projektistani:)
   Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua myös sinne!

   Poista
 4. Paattiin jos jonnekin sinisävyinen sisustus sopii - ja onpa se kuulemma taas pinnalla kotienkin sisustusvärinä. Regattatyynyt ovat minun mieleeni - ja kyllä tuo uusi verhoilu tuolla sohvalla vanhan voittaa mennen tullen;)
  Lempeitä kesätuulia ja auringonpaistetta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Patjojen päälliskankaan sävyksi pohdittiin myös tumman harmaata, mutta sininen vei voiton. Olen myös huomannut sinisen paluun - minulla kodin sisustuksen sinisestä kaudesta on liian vähän aikaa, jotta innostuisin siitä isommassa mittakaavassa uudestaan. Veneen se kuitenkin on nyt vallannut:)
   Niin ihanat toivotukset - kiitos ja samaa sinulle ♥

   Poista
 5. Hyvät ja harmooniset sinisävyt, sopivat veneeseen...ja ajatukset kulkeutuva väkisin merituulien tai järvenaaltojen tunnelmaan. Toivottelen paljon ihania kesäisiä veneilyhetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta veneilyhenkisestä kommentistasi ♥
   Aurinkoa ja iloa kesääsi<3

   Poista
 6. Sininen on oma lemppari ja nuo tyynyt sopii veneeseen jetsulleen ja huolisin ne meilel ihan sisälle asti. <3 kivaa sunnuntain jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos<3 Minäkin sovittelin tyynyjä ensin olkkarin korituoleihin, mutta veneeseen päätyivät ja sinnehän niiden oli tehtykin:)
   Kivaa sunnuntai-iltaa sinnekin<3

   Poista
 7. Kauniit tyynyt olet ommellut ja muutenkin sisustellut paattianna. Ja, olet kyllä taitava ja kekseliäs. Moni (minä mukaan lukein) olisi heittänyt hanskat tiskiin verhoilun suhteen. Mutta, sinä keksit keinot jaa saat hankalatkin paikat verhoiltua. Hyvä sinä!
  Aurinkoisi veneilykelejä toivotellen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kyllä hymyä taas riittää pitkäksi aikaa ♥ Kiitos ♥ Niin ja mukavia veneilykelejä teillekin:)

   Poista
 8. Hieno sininen väri ja niin sopiva veneeseen! Taitava olet :)
  Hyvää viikkoa ja juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sininen sopii kyllä merelliseen sisustukseen - kiitos<3 Samoin sinne♥

   Poista