"Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista"

”Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista”

sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

DIY naulakot veneeseen


Olemme tässä kuluneen kevään aikana tehneet pientä pintaremonttia veneeseemme. Se on lasikuituvene, jonne olemme yrittäneet saada vähitellen omanlaista tunnelmaa.  Veneiden sisustustuotteet ovat alan liikkeissä melko hintavia, eikä valikoimaa aina löydy kovinkaan paljoa, ja niinpä olemmekin tehneet perinteisellä "SisustEllen ideoi ja hänen rakkautensa toteuttaa" -menetelmällä kaikenlaista pientä. 


Nyt juuri on meneillään naulakoiden valmistus. Ostin Ikeasta Gruntal pyyheripustimia  ja autotallistamme löytyi tutulta saatuja teak-puun jämäpaloja, jotka hiottiin ja käsiteltiin teak-öljyllä. Ripustimien paikkoja sommiteltiin puuosiin - tässä kylläkin rivit vielä kiemurtelevat. Ripustimien mukana olleet ruuvit vaihdettiin ruostumattomiin, sillä veneessä myös sisustus on helposti tekemisissä kosteuden kanssa.


Näin saatiin muutamalla eurolla halutunlaiset naulakot, jotka toivottavasti tänä viikonloppuna laitetaan vielä paikoilleen. 

Kuten näistä voi päätellä, veneemme sisustustyyli poikkeaa kodin ja mökin tunnelmasta: se pyrkii olemaan vähän pelkistetympää ja tietenkin merellistä.

Täytyy vaan muistaa ottaa enemmän kuvia muutostöistä, sillä ne ovat nyt sisustusprojekteissani pinnalla. Palataan siis asiaan uusin kuvin :)

Huom! Vielä ehtii osallistumaan Järvien kesäkodit-kirjan blogiarvontaan tästä klikkaamalla, KLIK!


Veneilytunnelmissa
halauksin

10 kommenttia:

 1. Kivan näköiset! Kekseliäisyydellä (ja viitseliäisyydellä) voi säästää pitkän pennin ja kun tekee itse lopputulos tyydyttää usein enemmän kuin ns. kaupasta ostettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Tässä hommassa inspiroi autotallista löytynyt materiaali - oli kiva saada säästetyille jämäpuille käyttöä. Toisaalta myös tuo venesisustuksen valikoimien yksipuolisuus ja hintavuus motivoi tekemään itse:)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! Ja iski samantien itselle halu lähteä vesille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Meillä taitaa vene tänään jäädä laituriin, mutta paatissa hengailua on tiedossa joka tapauksessa:)

   Poista
 3. Kivat naulakot! Ihanaa varmaan, kun on vene. Se tuo kesään ihan oman hohtonsa.
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti<3 Meidän kesään kuuluu tuo veneily - muita kesäreissuja ei lomaan yleensä sitten mahdukaan:)
   Mukavaa sunnuntaita sinnekin♥

   Poista
 4. Täällä myös metsästetty muutamaa sisustusjuttua paattiin, löytynyt kyllä on, mutta ostamatta on jäänyt. Juurikin tuon kalliin hinnan vuoksi.
  Mutta, tuo teidän idea on kyllä hyvä ja hieno, saattaa olla että käyn vinkkivarkaissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, miten kivaa palautetta <3 Tulee aina niin hyvä mieli, jos joku saa blogistani inspiraatiota tai nappastua idean mukaansa:)

   Poista