"Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista"

”Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista”

keskiviikko 1. elokuuta 2018

Venereissujen ihastuttavimmat putiikit


Venereissuillamme on osunut kohdalle muutamia tosi kivoja putiikkeja.


Ihan ykkössuosikki on vuodesta toiseen Ele&Kele Maarianhaminassa Torggatanilla. Koruputiikissa on ihania edullisen hintaisia käsintehtyjä hopeakoruja. Tänne on pakko päästä joka kerta Mariksessa käydessä.


Niin ihania koruja, joista tällä kertaa mukaan pussitettiin hopeiset pallokorvikset ja -sormus. Sain nämä lahjaksi supersalmiakkilisäyksellä perheeltäni reissulle osuneen syntymäpäiväni  johdosta <3


Saman kadun varrelta löytyi uusi putiikki  Edith's Vintage & Design, jossa oli paljon kivaa paikallista myytävänä.


Samaisen kävelykadun alkupäässä on ihastuttava kukkapuoti City Blommor - sinne poikkeamme aina nauttimaan estetiikkaterapiasta.


Risteyksen toisella puolella Tyger och sant-putiikista olen aina silloin tällöin ostanut jotain veneeseemme. Nyt mukaan tarttui ulkotiskaukseen kehitelty biohajoava käsitiskiaine, jota mainostettiin hyväksi myös merivedellä tiskaamisessa. Tiskausvesiä ei mereen kuitenkaa saa lorotella, vaikka merivedellä tiskit pesisikin.


Hauskoja ostospaikkoja ovat myös pienet saaristolaiskaupat - siis pienet ruokakaupat, joista löytyy herkkujen lisäksi melkein mitä tahansa tavaraa sähkötarvikkeista villalankoihin.


Lappon saaristolaiskaupassa ostin käsin tehtyä saippuaa ja siellä oli myös hyvä valikoima ahvenanmaalaisia hauskasti vähän erilailla maustettuja limsoja ja siidereitä. Ostelimme kaikkia yhden ja maistelimme ja pidimme äänestyksiä, mitä ostaisimme tuliaisisi. Omiksi suosikeikseni nousi katajanmarjalimsa ja mustikkarosmariini- siideri.


Degerbyssä oli saaristolaiskaupan lisäksi kivoja kirppiksiä ranta-aitoissa. Seinällä oli rahalipas, johon sai laittaa maksut, jos osti jotain. Varsinaiset löydöt tein kuitenkin kyläraitin varrelta pihakirppikseltä. Ihastuin tähän Sjösproit-laivaa esittävään vanhaan valokuvaan ja ajattelin sen sopivat mökille ja tuovan sinne halamaani merellistä tunnelmaa. Nappasin mukaani myös vanhan tulitikkuaskin, jonka sisällä yllättäen löytyi erilaisia pinssejä.
Uuden kaupungin venesatamassa oli joitain vuosia sitten myös vanhaa tavaraa ranta-aitoissa. Olen niitä vähän kaipaillut ja ilahduinkin kovasti, kun venereissullamme löysimme rannan läheltä Pikku Putik-nimisen vanhan tavaran kaupan, jonka tarjonnasta erityisesti meriantiikin valikoima teki vaikutuksen.Pientä shoppailua siis on kuulunut myös veneilyreissuille:)

Nyt kuitenkin nopsasti postaus julkaisuun ja kone kiinni, sillä ukkosen jyrinä kuuluu taas lähenevän tännepäin...

Kesäoloa ja iloa teille ihanille ♥

12 kommenttia:

 1. Mariksen butiikit ovat kyllä ihania ja tuttuja viime kesältä. Tuo kukkakauppa oli ihastuttava ja mikä palvelu kun asioin siellä, loistava.
  Mukavaa ja aurinkoista elokuuta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan siellä vaikka mitä kivoja puoteja mutta emme tällä kertaa käyneet kuin näissä omasta mielestämme ihanimmmisssa❤
   Kiitos ja samoin sinulle, Kaisa😊

   Poista
 2. Kuulostaapa mukavalta matkalta putiikkeineen! En ole koskaan käynyt Maarianhaminassa, mitä nyt viime yönä tuli rannassa piipahdettua laivalla. Olisipa kiva joskus päästä käymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva matka<3 Veneilyssä on pääosassa tietenkin luonto, mutta välillä käyntisatamissa täytyy tankata ruokavarastoja ja joskus kohdalle osuu pieniä putiikkejakin:)

   Poista
 3. Ihania yksilöllisiä pikku putiikkeja. Mukavia löytöjä olet myös tehnyt. Kivaa loppuviikkoa sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kiva käydä tällaisissa yksilöllisissä putiikeissa. Kiitos ja samoin sinulle♥

   Poista
 4. Kyllä jokaiseen reissuun kuuluu muutamassa putiikissa käydä...ja tehdä mitä hauskimpia löytöjä. Ehdin tänä vuonna kiertelemään Syvärauman Kirppistapahtumassa ja voi, miten ihminen voi tulla onnelliseksi 50 sentin piparimuoteista :)
  Ihanaa viikon alkua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aarteiden etsintä on kivaa puuhaa:D Olen itsekin aika heikkona piparimuotteihin ja kakkuvuokiin, joten hyvät löydöt olet tehnyt:)
   Kiitos ja samoin sinulle, Satu♥

   Poista
 5. Voi ei, mitä tällä nyt aiheutit 😄😄😄. Merikaisla tahtoo noihin KAIKKIIN shoppailemaan!!! Ehkä hyvä, etten ihan heti pääse, niin ei tule himoa ostaa kaikkia noita kuvissa näkyviä superkivoja esineitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ups:D:D:D
   Houkuttelevia putiikkeja, joihin toivon pääseväni itsekin uudestaan. Nämä ovat kuitenkin meille merimatkan päässä, joten ihan suin päin ei ostoksille pääse:)

   Poista
 6. Loved seeing these jewelry pieces. They are so beautiful and delicate, these are some great finds. Thanks for the share, have a fantastic rest of your week. Keep up the posts.
  World of Animals

  VastaaPoista
 7. Hei!
  Aivan ihanan näköisiä putiikkeja, ja kivoja juttuja olet haalinut niistä matkaasi! Veneily on kyllä mukavaa, ja mielestäni yksi parhammista asioista siinä on juurikin ihanat pikku putiikit ja niissä vierailu. Olen samaa mieltä kanssasi myös pienistä saariston ruokakaupoista, niistäkin löytyy aina kaikkea kiinnostavaa ja erilaista.

  VastaaPoista