"Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista"

”Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista”

lauantai 10. marraskuuta 2018

DIY Elämyslahja isänpäiväksi


Yhteensattumien vuoksi päätimme juhlistaa isänpäivää jo ennen sunnuntaita. Yllätimme sankarin istuttamalla hänet autoon ja lähdimme ajelemaan. 


Matkalla avattiin lahjakassi, joka sisälsi elämysmatkalahjakortin Kivikylän kotipalvaamoon sekä repun siellä tehtäviä hankintoja varten.


Tytär naputteli elämyslahjakortin koneella - näitä ei siis ole myynnissä :D


 Lahjaan sisältyvä RaumRomeParis-repun väriksi valittiin tummansininen sävy, jossa on jotenkin merellinen ja veneilyyn sopiva tunnelma eli sopii lahjan saajalle senkin puolesta.  ,  

Tällä reissulla reppu täyttyi kuitenkin palvaamon herkuilla: sankari nappasi mukaansa mm. poron ja peuran sisäfilettä, riistanakkeja, palvaamon omaa sinappia, tyrnihyytelöä ym. Oli muuten upea paikka, jossa kiveä oli kivasti käytetty sisustuksesta - harmi, ettei tullut otettua kuvia reissustamme.


Kotiin tultuamme häärimme koko joukolla keittiössä ja valmistimme hankituista herkuista isänpäiväillallisen ja illalla vielä paistoimme riistanakkeja olohuoneen takassa. 

Oli niin mukavaa yhdessäoloa, puuhailua ja herkuttelua, ja kyllä muuten näytti lahjansaajakin olevan tosi ilahtunut elämyslahjastaan:)

Isänpäivähalein♥

12 kommenttia:

 1. Olipa mukava lahja!
  Leppoisalta kuullosti muutenkin juhlintanne.
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Oli leppoisa tunnelma ja mukavaa meillä kaikilla. Hyvää viikonloppua sinullekin♥

   Poista
 2. Aivan ihana lahja!👍 Yhdessäolo on parasta.

  VastaaPoista
 3. Oikea hyvän mielen lahja ❤️ Hyvää isänpäivää teidän koko perheelle ☺️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli hyvän mielen päivä meille kaikille - siinä mielessä onnistunut lahja♥

   Poista
 4. Oli varmasti ihan superkiva lahja isälle!! Meilläkin isä sai tyylillensä sopivan lahjan: Merikirjaston täydennykseksi John Nurmisen säätiön uusimman Rauli Virtasen kirjoittaman kirjan "Riosta Rotterdamiin". Loppupäivänsä näyttää kuluvan sohvalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lahja oli nappivalinta kuten kuulostaa teidänkin isänpäivämuistamisenne. Oioi, teillä on oikein merikirjasto:) Tuntuu kivalta, kun lahjan saajaa onnistuu ilahduttamaan♥

   Poista
 5. Ja kun miehille on aina niin vaikeaa keksiä lahjaa!!! Hyvä idea, pitää laittaa korvan taakse. Jospa jonkun vastaavan joskus...Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä elämyslahjat ovat yleensä aina nappivalinta - ainakin tämä oli myös meille lahjan antajille niin mukava päivä♥

   Poista