"Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista"

”Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista”

keskiviikko 26. kesäkuuta 2019

Keittiöremppaa paatissa


Olemme uusineet uimatason lisäksi myös veneemme keittiönurkkausta. Tässä kylläkin nautitaan lohileipää avotilan pikkupöydän ääressä, josta tehty postaus löytyy täältä KLIK, Aina kun mahdollista syömme venereissuillamme  ulkoilmassa.Tämä projekti alkoi jo aikaisin keväällä, sillä veneeseen sopivia tuotteita ei ole ihan helppoa löytää, ja toimitusajat saattavat olla pitkiäkin. Hankintalistalla oli uusi liesitaso, tiskiallas, hana ja keittiötaso.

Aina jää tuo lähtötilannekuva ottamatta ja yllä olevassa kuvassa on jo vanha arvaamattomasti toimiva liesitaso, kellastunut muovinen tiskiallas ja hurjan näköinen hana poistettu. Muovinen taso kuitenkin näkyy ja myös sen tunnelmaa haluttiin myös lähteä muuttamaan.Keittiötaso oli tilaustavaraa, jonka toimitus kesti pari kuukautta. Tässä puutaso on jo öljytty, ja sitä sovitellaan paikoilleen.Liedeksi valikoitui suomalainen Safire, ja sitä piti käydä oikein verstaalla katsastamassa naapurikaupungissa, kun livenä sitä ei lähempää ollut nähtävissä ja piti tarkkaan saada nähdä ulkonäön lisäksi tason alla olevat ominaisuudet ja mittailla, saadaanko taso turvallisesti mahtumaan jääkaapin yläpuolelle.


Rosterinen tiskiallas löytyi netistä, mutta matkavaurioituneena piti palauttaa ja vaihto kesti taas oman aikansa. Oraksen hana sentään löytyi ihan kotikaupungista ja se onkin täällä myös valmistettu kotimainen tuote.


Kyllä puun sävy tuo mukavaa tunnelmaa. Haaveissa on uusia sisällä oleva pöytä tuosta samasta materiaalista, mutta se saa nyt hetken odottaa.


Keittiösyvennys on jo ollut kovasti koekäytössä juhannusta juhliessa, ja ollaan kyllä tyytyväisiä valintoihimme ja muutokseen toimivuudessa ja tunnelmassa.Ystävien, naurun, herkuttelun ja veneilyn sävyttämä juhannus on nyt siis juhlittu, ja monen vuoden tauon jälkeen valvoimme koko yön lämpimässä juhannusyössä seuraten aurinkonlaskua ja nousua.

 On tämä kesäaika vaan niin ihanaa<3


kesähalauksin

10 kommenttia:

 1. Upeita kuvia!
  Ihanaa on, toivotaan jatkostakin samaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Nyt nautitaan näistä lempeistä kesäsäistä:)

   Poista
 2. Ihana keittonurkkaus! Voin vain kuvitella kuinka ihanaa juhannusta olette merellä viettäneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Anni<3 Tämä kulunut juhannus oli lämmin ja juhannuspäivän napakoista tuulista päästyämme saatiin taas nauttia auringon lämmöstä:)

   Poista
 3. Kyllä noin kauniissa keittiössä kelpaa kokkailla merellä ollessa.
  Kivaa iltaa sinulle

  VastaaPoista
 4. Wau! Kyllä tuolla nyt kelpaa kokata. Meillä meinasi tulla myöskin pientä remppaa paatin keittiöön kun liesi hieman ökkötteli. Onneksi ei ollut suuremmasta kyse ja ainaki vielä tämä kesä mennään näin. Katsotaan jos ensi talvena tehdään pientä remonttia sen osalta!
  Kauniita meripäiviä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥️
   Toivottavasti ei tule mitään suurempaa remppaa kesken veneilykauden ja päästään nauttimaan näistä kauniista meripäivistä🌞

   Poista
 5. Kesä on ihanaa aikaa mutta vielä ei tämä täti ole valvonut koko yötä, vai pitäisikö sanoa vieläkään ;) nukkumatti saapuu niin täsmällisesti, hih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan koko yötä emme mekään valvoneet, vaan kömmimme paattiin nukkumaan auringon noustessa🌞

   Poista