"Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista"

”Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista”

maanantai 17. kesäkuuta 2019

Veneremppaa: Uimatason uudistus


Kevät ja kesän alku on ollut monenlaisen puuhailun aikaa. 

Olemme muun muassa tehneet pientä paattiremppaa, johon on sisältynyt muutosta sekä sisä- että ulkopuolella. Sisäremppa saa oman postauksensa myöhemmin - tässä jutussa uimatason uudistusprojektimme.

Päädyimme tekemään muutoksen pinnoittamalla lasikuituinen uimataso teak-jäljitelmällä, joka tuntui huolettomalta ja oli aitoa teakia edullisempi vaihtoehto. Keväällä piirtelimme muovikalvoon tarkkoja kaavoja uimatason muodoista ja suunnittelimme sävyjä, muotoja, tyyliä ja yksityiskohtia. Valitsimme mustat saumat ja vähän rimoitusta kapeamman reunuksen.


Tässä  kuva lähtötilanteesta, jossa on kylläkin tehty jo paklaustöitä.

Kyllä oli jännittävää availla haettua pakettia ja nähdä, olivatko suunnitelmamme kuviot, sävyt ja muodot onnistuneet ja erityisesti, olivatko piirtämämme kaavat oikein mitoitetut. 


Hyvältähän nuo näyttivät ja olivat juuri oikean kokoiset ihan joka tavalla. 


Ennen liimausta teipattiin pinnoitteen reunoile suojateipit ja sitten vaan liimaa levittämään. Tämä oli isän ja pojan urakka, ja minä jännitin tulosta. 


Kaikki meni nappiin ja nyt nautitaan viihtyisämmästä uimatasostamme. 


Kesään on osunut jo muutama hellepäivä, joten minäkin olen jo muutaman kerran meressä ehtinyt kastautumaan. Nyt vaan toivotaan lisää hyviä veneily- ja uintikelejä:)

Kesätunnelmissa<3


10 kommenttia:

 1. Tulipa siistit. Kyllä nyt kelpaa meree pulahtaa ja nauttia kuumista kesäpäivistä veneillen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ollaan kyllä tyytyväisiä muutokseen😊 nythän taas hellettä pukkaa eli pulahduksia taitaa tiedossa❣️

   Poista
 2. Wau! Hyvin onnistui teidän remppanne uimatason suhteen. Paattiremppa on mukavaa, mutta yllättävän aikaavievää. Tai, ainakin meillä kun paatti ei ole säilytyksessä kotinurkissa, niin täytyy aina lähteä sinne "hallille" ja kantaa tavaroita edestakaisin. Mutta, kyllä remppa aina palkitsee, on mukava olla kesäkodissa kun sielläkin kaikki asiat toimii ja kauniisti.
  Aurinkoista juhannusviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Aikaa tähän hommaan on mennyt tosiaan tosi paljon. Mittaaminen ja sovittelu vie aikansa ja tuo tekniikan ja johtojen ym. asentaminen on iso homma.
   Vielä on paljon muutoshaaveita paatissamme, mutta pikku hiljaa niistä on osa jo ehditty toteuttaakin.
   Mukavia venelykelejä teille<3

   Poista
 3. Olipas urakka, hieno tuli. Nyt säät hellivät veneilijää. Keula kohti ulappaa siis - ja hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Seuraavassa postauksessa lisää veneremppaa eli homma jatkuu:) Nyt on ollut kyllä kivoja kelejä veneilylle ja tämän pilvipäivän jälkeen lisää tulossa<3

   Poista
 4. Ihana vene! Nauttikaa olostanne meidän "maakrapujenkin" puolesta kun näillä keleillä meitä hellitään ja toivottavasti myös jatkossa :) <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti ja kyllä nautitaan<3 Tykätään kuitenkin myös maakrapujen kesäiloista, vaikka meille silloinkin merenranta on mieluisin vaihtoehto:) Vaikka onhan kaikenlainen kotoilukin ihanaa kesäilyä, ja siitä täällä juuri tällä hetkellä nautitaan<3

   Poista
 5. Hyvin kirjoitettu ja kuvattu juttu. Lopputulos on todella näyttävä. Aurinkoista veneilykesää!

  Terveisin Dek-King Finland

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti - ollaan tosi tyytyväisiä lopputulokseen:)
   Nyt käytössä on erityisen mukavaksi osoittautunut pinnan tuntu paljaan jalan alla sekä se, että pinta kastuessaan käyttäytyy samalla tavoin kuin puu eli kostuu pinnalta märän näköiseksi ja kuivuu hetken päästä. Veneilykelejä myös sinne<3

   Poista