"Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista"

”Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista”

maanantai 6. tammikuuta 2020

Loppiaisen tunnelmissa


Minulle näihin loppiaisen tunnelmiin liittyy oikeastaan jonkinlaisia haikeudenkin sävyjä.

Kuvailin joulukuustamme ennen sen pois vientiä. Itse kuusi haettiin veneellä mökkisaarestamme -  siis vaihteeksi joulupuun osalta mentiin perinteisemmällä linjalla.  



Tänä vuonna muiden koristeiden joukkoon ripustelimme muutaman talostamme löytyneen wanhan enkelikellon osan, joista hopeinen tähti pääsi latvatähdeksi. Kolhuinen ja pienihän se oli, mutta ihan pätevänä hoiti hommansa.



Huoh, en oikeastaan malttaisi luopua vielä kuusesta, enkä ylipäänsä näistä joulun tunnelmista.



Loppiaisena on maisteltu vielä viimeisiä joulusuklaita - tämä itse tuunattu tumma suklaa kesäkukkaströsselillä oli osa toisen sisareni perheen upeaa joululahjapärettä, jonka päälle oli aseteltu muitakin herkkuja. 


Tätä ihanaa tyttären tekemää kakkuluomusta glögin kera maisteltiin hänen luonaan. Huoh, nyt vaan muistellaan kaikkia näitä kaikkia ihania ilahduttamisen, yhdessäolon ja herkuttelun hetkiä. 

Minulle ihan parasta koko tässä joulun ajassa on ollut se, että molemmat lapset ovat olleet kotona eli koko oma rakas perheeni on ollut taas kasassa - ihan huippua ja niin onnelliseksi tekevää. Tuon yhdessäolon väheneminen nyt arjen alkaessa taitaakin olla juuri se, joka loppiaiseen näitä haikeuden sävyjä aiheuttaa <3

loppiaishalauksin

16 kommenttia:

  1. Ihanaa yhdessäoloa - ymmärrän fiiliksesi!! Mutta älä ihmeessä korjaa kuusta pois, jos se vielä on voimissaan ja tuo iloa! Minä kyllä korjasin tänä vuonna joulun nopeasti pois - nyt oli sellainen vuosi. Minulla vuodet vaihtelevat ja jotenkin nyt vain odotan jo kovasti kevättä, vaikka eihän se sieltä vielä vähään aikaan tule ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kuusi on edelleen paikoillaan ja loppiainen kääntyy jo iltaan - ehkäpä ensi viikonloppuna:D Opinnot jatkuvat, joten nuoret lähtivät, mutta saapuvat ensi viikonloppuna meille vanhemmille antamansa joululahjan merkeissä. Tästä taidankin kirjoitella myöhemmin vähän tarkemmin<3

      Poista
  2. Joulu on liian äkkiä ohi :)
    Olemme olleet mökillä uudestavuodesta lähtien ja mennään vasta 9.1. kotiin. Kotona on vielä kuusi koristeltuna. Toivotaan, että vesi on jalassa riittänyt. Muut jouluiset koristeet korjasin jo kesäsäilöön.
    Kivat nuo sinun tähtesi ja enkelit. Katsoin, että ovat isommat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Nuo wanhat enkelit ovat tosi isoja nykyisiin enkelikellon osiin verrattuna. Harmillista, että noita osia on säilynyt vain muutamia tallessa.
      Teillä mökkiloma pitkittääkin mukavasti tätä joulun ajan lomailua - nauttikaahan oikein isosti<3

      Poista
  3. Täällä myös hieman haikeana siivottiin joulua laatikkoon, jotta taas vuoden päästä voidaan nostaa esille.

    Samalla kun pakkasin joulua laatikkoon, siivosin varastosta muutaman laatikon. Yhdestä laatikosta löytyi muutama vanha kunnon kasetti, täynnä mukavaa Mörri musiikkia. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä se loppiainen teettää:)
      Voi kasettinostalgiaa, hih onkohan minulla ollut näppini pelissä noissa kasettilöydöissä:D :D

      Poista
  4. Draga mea,
    Perioada Craciunului este motiv de bucurie. Pe langa insemnatatea crestina, aceasta bucurie este uriasa cand ai pe cei dragi in jur. Sa petreci timp cu ei, sa le vezi ochii sclipind de fericire!
    Va doresc din suflet, un an nou plin de bucurii si impliniri!
    Calde imbratisari, Mia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you for visiting my blog and leaving your comment<3

      Poista
  5. Tiedän tunteesi ja haikeutesi.
    Ihanaa tunnelmaa teillä ja niin suloisen kaunis kuusenne.
    Mukavaa tammikuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä taitaa olla ilmassa:)
      Kiitos kauniista sanoistasi ja mukavaa tammikuuta sinullekin<3

      Poista
  6. Yleensä meillä joulu lähtee aika pian pois, loppiaisena viimeistään. Mutta nyt on sattunut niin hyvä kuusi Bauhausista käteen, että ei neulasen neulasta tiputa ja nätti kuin mikä. Ensimmäisen kerran kuusi taitaa tässä talossa olla Nuutin päivään asti, tuntuu niin väärälle noin hyvä puu laittaa pois.
    Ymmärrän haikeutesi, mutta pian sitä taas tottuu siihen että lapset ovat pois kotoa. Näinhän sen kuuluukin mennä, vaikka se ikäväkin välillä aina tulee ❤️

    VastaaPoista
  7. Ihania koristeita teillä ollut <3 Meillä joulu lähti ennen loppiaista, mutta valkoisen kuusen pidän valoineen varmaan vielä pitkään :)

    VastaaPoista
  8. Oi mikä kakku ja ihanaa tunnelmaa. Erityisesti pidin noista hopeanhohtoisista koristeista <3. Upeaa ja onnekasta alkanutta vuotta sinulle .).

    VastaaPoista