"Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista"

”Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista”

keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Kastelukannun maalausta

Vielä sisustuslehdistä. Huomasin, että VAKRE hjem&interior -lehteä saa ainakin joistain sisustusliikkeistä netin kautta. Hiihtolomalla voisi ehkä olla aikaa lueskella ja tutustua sisustuslehtivalikoimaan laajemmin :)

Katselin eilen muiden mahtavia sisustusblogeja yömyöhään saakka - en ole ennen tajunnutkaan, kuinka hauskaa hommaa tämä on!

Ainakin sisustusvimma lisääntyy lehtiä ja blogeja lukemalla. Ostin Prismasta mattavalkoisen spraymaalin (vain 4,20 eur!) ja maalasin sillä peltisen vihreän kastelukannun. Jouduin hiomaan valumia, koska ruiskuttelin maalia liian läheltä, mutta loppujen lopuksi kannusta tuli tosi hyvä.

Spraymaalin käyttö olikin niin helppoa, että samaan maalisuihkuun joutui myös vihreä rottinkikori, kaksi valokuvakehystä ja pieni koristetuoli. Ne täytyy maalata vielä toiseen kertaan... ja ostaa toinen purkki maalia.

Mattapintainen maali on ihan ehdoton valinta!

Kuvassa valkoisen kastelukannun edessä tyttären pienenä tekemä savipupu ja oikealla tilanne ennen maalausta.
2 kommenttia:

 1. Kiitos hyvästä vinkistä - kannusta tuli oikein kaunis! Minullakin odottaa pullo tuota ihan samaa maalia ja vastaava maalauskohde. Olen vain empinyt sen käyttöä, koska pelkäsin, että maaali ei tarttuisi tasaisesti.

  Joulun alla tein muuten ovikranssin päällystämällä ohuen rottinkikranssin meriheinällä, jonka sitten maalasin tuolla mattavalkoisella spraymaalilla. Lisäsin valkoisen puusydämen kranssiin ja siitä talvitunnelmaa terassille luomaan. Maali on pitänyt pintansa mukavasti luonnonmateriaalissa jo yli kolme kuukautta. Oli ihana saada kerrankin tarpeaksi muhkea kranssi oveen :)

  VastaaPoista
 2. Hei, Hanna-Kaisa!

  Olipa kiva, kun kirjoitit ideastasi. Tuo meriheinäkranssi kuulostaa kyllä niin ihanalta ja aivan sellaiselta, joka sopisi meidänkin talon ulko-oveen. Ehkäpä ensi jouluksi saisin sellaisen aikaiseksi...ja maalin kestävyyskin on siis jo testattu ulkokäytössä :)

  Mukavaa, kun kävit ♥

  -Ulla

  VastaaPoista