"Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista"

”Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista”

keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Keittiökaappien välitilaKeittiökaapistojen välitilassa oli ennen vaaleansinsiset kaakelit. Kaapistojen vaihdon yhteydessä laatat
 poistettiin ja tilalle laitettiin valkoiseksi maalattua puupaneelia. Puu ei ehkä ole niin käytännöllistä kuin kaakelit, mutta olen erittäin tyytyväinen valintaan.
Laskutilaa on melko vähän, mutta aina on tilaa tunnelmaan sopiville esineille :)

Ylemmässä kuvassa on Loviisan Aitasta ostetty Riviera Maison -tarjotin, lahjaksi saatu sinkkiämpäriteline (Kodinonnesta) sekä vanha limsapullo, joka on tullut meille talomme mukana.

Kokeilin käyttää limsapulloa astianpesuaineen säilytykseen, mutta pullosta oli vaikea annostella sopivaa määrää, ja se sotki aika tavalla. Tällä kertaa käytännöllisyys voitti, ja piilottelenkin nyt rumia tiskiainepulloja tiskikaapissa. Toivottavasti silmiini osuu joskus kaunis tiskiainepulloksi sopiva esine.

Alemmassa kuvassa sokeripurkki on hankittu myös Loviisan aitasta, vaalea glögi on ystäviltä saatu joululahja ja puinen pannunalunen on tuliainen Saarenmaalta.

2 kommenttia:

 1. Heippa! Minulla ei itselläni ole blogia, mutta käyn silloin tällöin näitä sisustusblogeja katselemassa.. On paljon ihania kuvia :) Me tehtiin viime keväänä remonttia ja laitettiin kans keittiön kaappien välitilaan puupaneelia, vähän kapeampaa luin tuo teidän. Olemme myös hyvin tyytyväisiä valinnastamme :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, kun kävit :)
   Mietimme puupaneelin valintaa mahdollisen epäkäytännöllisyyden vuoksi, mutta mielestäni se on edelleen ollut tosi hyvä ratkaisu. Tykkään puupaneelin tuomasta tunnelmasta :)
   Toivottavasti poikkeat toistekin ♥

   Poista