"Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista"

”Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista”

tiistai 27. maaliskuuta 2012

Keittiön hyllykkö


Keittiössämme on vanha kirpparilöytönä hankittu hyllykkö. Siihen on kerääntynyt aika tavalla sekalaista vanhaa lasitavaraa ym. vähän liikaakin.

Lasinen sitruspuserrin on välillä ollut käytössäkin - varsinkin limen puristamisessa se on tosi näppärä. Noita vanhoja lasipulloja on kertynyt täännekin, ja niistä muutamassa on säilynyt alkuperäinen etiketti :)
Suunnitelmissani on maalata hylly valkoiseksi, ja myös tavaroiden esillepano kaipaa päivitystä.  Maalipurkki onkin jo jonkin aikaa ollut ostettuna ja kunnostus on jo työn alla :)

Laitan kuvia, kunhan saan homman kunnolla käyntiin ja valmista aikaiseksi ! 

14 kommenttia:

 1. Ihana tuo asetelma lipaston päällä ja kovin kauniita on nuo pullot...hyllyn nähdessäni itsellekin tuli ensimmäisenä mieleen valkoinen maali, odotan innolla kuvia turnauksen jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Olen jo kauan suunnitellut maalausurakkaa. Tämä blogin pitäminen jotenkin motivoi näihin tekemättömiin töihin :)

   Poista
 2. Kaunis lämpösensävynen hylly...Tuota sitruspuristinta minäkin havittelisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuo sitruspuristin on kyllä minustakin ihana...

   Poista
 3. Tervehdys ystäväiseni ♥!
  Hyllystäsi tulee aivan mahtava maalattuasi
  se valkoiseksi :)
  Rakastan vanhoja pulloja.
  Ja kiva nähdä että myös sinä olet Vintage Interior Blogs:in jäsen. sieltä puuttui täysin suomalaisiablogeja-lista. Mutta yhteyden ottoni jälkeen lista lisättiin. Todella hyvä.Yritin saada suomalaiset bloggaajat joukolla mukaan. Alku oli aika hidasta. Mutta nyt olen homannut että enempi suomalainen blogi on liittynyt :) Kiva.
  Oikein mukavaa keskiviikkoa sinulle
  Haleja ♥ Erica ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tervehdyksestäsi :) Toivottavasti maalausurakkani onnistuu... Huomasin tuon Vintage Interior Blogsin linkin juuri sinun blogistasi ja päätin liittyä. En tiennytkään, että sinun ansiostasi me suomalaisetkin olemme siellä!!! Mahtava homma! Kiitos siitä sinulle ♥♥♥

   Poista
 4. Kauniita nuo vanhat pullot,
  tulenpa kurkkimaan valkoista hyllykköä
  sitten valmiina:)
  Mukavaa viikonjatkoa sinulle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olet sydämellisesti tervetullut - toivottavasti urakkani etenee vauhdilla. Näin arkisin töiden jälkeeen aika ei oikein riitä, mutta viikonloppuna hommat toivottavasti edistyvät...
   Mukavaa loppuviikkoa sinullekin ♥

   Poista
 5. Hylly on tosi kauniin muotoinen ja suloinen, mutta varmasti VIELÄKIN ihanampi siitä tulee maalattuasi sen, hih :) Valkoinen taikamaali saa ihmeitä aikaan... Odotan innolla tuunaustuloksia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Kodistamme on vähitellen häipynyt tuo maalaamattoman männyn sävy ja maalia on kulunut muuallekin... ja nythän työ tulee tehtyä, kun olen sen blogissa jo maininnut:)Tovottavasti homma onnistuu.
   Aurinkoisia terkkuja sinne♥

   Poista
 6. Kiitos kauniista tunnustuksesta :)
  Ihana lajitelma sinulla vanhoja pulloja.
  Mukavaa torstai-päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mielestäni sinulla on ihana blogi :)
   Tervetuloa taas uudestaan !

   Poista
 7. Kiitos kommentista blogissani, niin löysin tien tänne. :)
  Kiva blogi, jään mielelläni seuraamaan.
  Valkoinen on muuten aika koukuttava väri, olen huomannut.
  Mutta tuosta hyllystä varmaan tulee tosiaan vielä kauniimpi valkoisena ja valkoisessa esineet pääsevät minusta kauniimmin esiin..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mukava, kun vierailit täällä ♥
   Olen kyllä ihan hurahtanut tuohon valkoiseen ja myös harmaaseen rottinkiin. Sitä tosin ei kylläkään voi olla niin kovin paljoa, mutta valkoista ei ole koskaan liikaa :)

   Poista