"Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista"

”Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista”

lauantai 16. marraskuuta 2013

I´m singing in the rain...

Vaikka ei siltä kuullosta, olen jo siirtymässä tämän postauksen myötä vähitellen jouluisempiin tunnelmiin! Tässä piti nimittäin olla tämän joulun hittilahja. Mutta ei sittenkään ole, sillä jos joku voi mennä pieleen, se meni tässä projektissa. 


Innostuin sateenvarjotuunauksesta Sannan Ruutuoven takaa-blogin postauksen myötä. Hän oli spreijaillut pitsikuvioita yksiväriseen sateenvarjoonsa. No kehittelin siitä oman versioni.

Tulostin ihanan musikaalin tekstiä "I´m singing in the rain, just singing in the rain"  ja tein siitä sabluunan.


 Kotoa löytyi testaukseen sopiva musta sateenvarjo.
Kiinnitin sabluunan kiinni teipeillä, jotka irtoilivat... olisi kannattanut käyttää nuppineuloja...


Ensin yritin spreijata tekstin, ei mennyt nappiin. Maalia tuli spreijattua muuallekin kuin sabluunan aukkoihin. Seuraavaksi superlonpala ja maalin töpsöttelyä sen avulla. Sabluuna falskasi, ja suttuja tuli sinne ja tänne.

Olin ajatellut ostella yksivärisiä sateenvarjoja ja tuunailla ne kaikki samalla menetelmällä joululahjoiksi. Hermot riekaleina päätin, että tänä jouluna lahjapakettien sisältö on kyllä jotain aivan muuta !


Ajattelin kuitenkin kertoa tämän pieleen menneen tuunauksen, sillä tästä voi lopputuloksesta huolimatta napata idean mukaansa. Säilytän vielä tuon tekemäni sabluunan, jos vaikka tästä toivuttuani kokeilisin ideaa uudestaan tai keksin sille muuta käyttöä...


Viime joulun joululahjaideani oli maalata messinginvärisiä kynttilänpidikkeitä valkoisiksi.


Sujautin pakettiin myös kynttilöitä ja tulitikkuja ja paketin servettejä ajatuksena, että koko sisältöä voisi käyttää jouluiseen kattaukseen.


Kynttilä pidikkeineen lautasen reunalle juhlistamaan tunnelmallista kattausta. Itse olen käyttänyt kynttilöitä lautasen reunalla joulunajan lisäksi myös uuden vuoden juhlissa.


Muutaman laitoin puunoksaan minikyntteliköksi.


 Sisareni on laittanut minulta lahjaksi saamansa kynttilät heidän kesämökkinsa kattokruunuun. Ihan kivastihan ne sinne sopivat sähkökynttilöiden joukkoon:) 


Taustalla näkyy muutakin ihanaa sisustusta<3


 Nyt täytyykin alkaa ideoimaan sateenvarjojen tilalle jotain muuta - olisi kuitenkin kiva keksiä jotain, jossa näkyy omakin kädenjälki. Mietin vaan, että miten niitä mahdollisia ideoita täällä voisi esitellä niin, etteivät lahjojen saajat näkisi kaikkea etukäteen...

Haleja ja hymyjä teille kaikille♥

21 kommenttia:

  1. No voi harmi, kun sun iso työ meni pipariksi! (No onhan joulu kohta! :) )
    Toimisikohan tuohon se kuvansiirtotekniikka? Kiva olis kattoo jouluideoita, mutta sitten ne saattaa paljastua, totta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pipariksi meno kuulostaa jo ihan joululta - ei siis haittaa:D
      Kuvansiirto vois olla hyvä idea, jos vaan pysyy pinnassa kiinni...en tiedä, onko joku testaillut...

      Poista
    2. Ihana idea! Ihan innostuin itsekin tästä :o) Sabluunan voisi tehdä kontaktimuoviin, niin se pysyisi kiinni paremmin.

      Poista
  2. Tuttua tuo sabloonakatastrofi myös minulle :) Ideana hyvä mutta haastava. Ihana tuo viimevuotinen lahjaideasi. Minustakin on kiva antaa lahjoja jotka kuluvat jotenkín käytössä eivätkä jää kaappiin koristeiksi :) Mukavaa illanjatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus sitä vaan on niin innoissaan ja kärsimätön, että jutut eivät onnistu. Sabluunakatastrofi-osastolla ei tämä minullekaan ollut ensimmäinen :D
      Tuo on hyvä lahjaperiaate - on myös kiva keksiä lahjoihin ripaus jotain itse tehtyä♥
      Samoin sinulle<3

      Poista
  3. No voihan nyt...ei ollenkaan helppoa saada sabluunaa pysymään tiukasti kiinni sateenvarjossa, kiva idea kyllä jospa sen saisi onnistumaan jotenkin, ehkä sabluuna tarran muodossa olisi hyvä ?
    Viimevuotiset tuunaukset on söpöiset ♥
    Inspiroivaa joulun odotusta sinulle :)

    VastaaPoista
  4. Hey my friend,

    It looks so good, singing in the rain:) but i understand it was not so easy as it looks....i like to give self- made presents too, it is just not always easy to make the right one...for the right person.
    Have a good time with all preparations for Christmas.

    Hugs and smiles!!
    Eefie

    VastaaPoista
  5. Voi tuo olisi todella hyvä idea. Oliskohan olemassa jonkinlainen tarraliima, jota voisi käyttää????

    VastaaPoista
  6. TODELLA hyvä idea. tuollaisella kelepaa kyllä kaatosateessakin hymysuin tepastella..

    VastaaPoista
  7. Harmi kun sun sateenvarjotuunaus meni pipariksi, mut toi teksi oli tosi kiva oivallus:) Voi miten ihania lahjoja olit viime jouluksi läheisillesi antanut<3

    Idearikasta sunnuntaita sulle toivottelen:)

    VastaaPoista
  8. Mahtava idea, harmi kun ei onnistunu. Kuvansiirtona ehkä voisi toimia, luulisi että ottaa yhtä hyvin kiinni kuin muihinkin kankaisiin.

    VastaaPoista
  9. Kivat noi kynttilät tossa puunoksassa :)

    VastaaPoista
  10. Kiva idea, vaikkei onnistunutkaan. Tiedän tunteen ja se ottaa päähän, kun on niin kaikki suunnitellut valmiiksi ja sitten se ei toteudukaan. Toivottavasti keksit vielä jonkun mukavan idean!
    Mukavaa sunnuntai-iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommenteistanne, ihanaiset♥ Tuo tarra tai kontaktimuovi saattaisi olla hyvä idea sabluunaksi samoin kuvansiirto. Vielä en ole toipunut tuunausyrityksestäni niin paljoa, että aloittaisin uusia kokeiluja, mutta eihän sitä koskaan tiedä... Kiva, kun kommenteista saa tsemppiä, ja ideat jatkojalostuvat täällä blogistaniassa:)
      Suloista sunnuntai-iltaa♥

      Poista
  11. Aivan ihania ideoita täällä. Aina ei voi onnistua se on jo todettu, mutta epäonnistumisien myötä voi löytää jotain ihan uutta. Tuli heti mieleeni, että pitääkö olla noin tarkka sabluuna vai voisitko tuputella jotain ei niin tarkkaa? Idea on sinänsä oikein kiva, minusta tuollaiset itsetehdyt jutut ovat tosi kivoja ja arvostan niitä kovasti...nuo valkoiset kynttilänpidikkeetkin tosi kivoja. Mukavaa ja inspiroivaa alkavaa viikkoa, kyllä nyt joulutunnelmiin on pakko siirtyäkin, niin on iltaisin ja aamuisin pimeää :).

    VastaaPoista
  12. Loistava idea! Sabluunan kanssa maalaaminen on oma taitolajinsa. Mä maalasin jokunen aika sitten kuvan vanhaan jakkaraan, jonka pinta oli rosoinen. Eka yritys meni pipariksi, maali valui sabluunan reunoista. Toisella kerralla en käyttänytkään sientä, vaan pensselillä maalasin sabluunan reunoilta keskustaa kohti. Ja tuli hyvää jälkeä :)

    Ihania nuo sinun lahjaideasi! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kiva tulla tänne ja huomata, että on tullut uusia kommentteja ja niiden myötä taas saada uusia vinkkejä:) Lohdullista kuulla, että aina ei muillakaan kaikki ihan mene nappiin...
      Kiitos, Sarppu ja Heli<3

      Poista
  13. Kiitos siulle vierailusta blogissani, tule toistekkin.

    Tällä siulla on paljon kaikkea ihanaa, kyllä tässä vierailulla tovi vierähtää.
    Tuon edellisen jutun radio on tuttu, samanlainen löytyy meiltäkin, ja tuollaista mie lapsena isäni kanssa kuuntelin:)) mukavia muistoja.

    VastaaPoista
  14. Harmi että sateenvarjon tuunaus ei onnistunut! <3 Harmittaa varmasti!
    Sinullahan oli viime vuonna tosi kiva lahjaidea! Ja nuo kynttilänpidikkeet ovat suloisia!

    Iloa kuluvalle viikollesi! <3

    VastaaPoista