"Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista"

”Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista”

lauantai 27. syyskuuta 2014

Yli ymmärryksen


Nyt en kyllä enää tajua kameran muistikortin älyllisistä ominaisuuksista yhtään mitään. Kerroin viime postauksessa, että poistin muistikortilta vahingossa ystäväni tupareista ottamiani kuvia. 


Vein muistikortin töihin näytääkseni jäljelle jääneitä kuvia työkavereilleni ja ...tadaa...kadonneet kuvat olivatkin tallella!!! Olinko siis erehtynyt vai mitä tässä nyt oikein on meneillään?Kun taas kotona laitoin saman kortin omaan koneeseeni, kadonneita kuvia ei muistikortilta löytynyt edelleenkään. Muistikortti näyttää siis eri määrän kuvia kahdessa eri tietokoneessa.


No itse opin taas uutta eli jos muistikortilta katoaa kuvia, kannattaa kokeilla, näkyisivätkö ne jossain toisessa koneessa. 


Onkohan tämä ihan yleisesti tiedossa oleva asia, josta en ole vaan blondiuksissani tiennyt mitään vai teinkö jonkun muuvin, jota itse en ymmärrä?


Ihme juttu!

No tähän postaukseen laitoin nyt noita kadonneita kuvia hyvällä maulla sisustetusta kauniista kodista:)


Syyshaleja teille kaikille ihanille ja kiitos taas kommenteistanne ja lukuisista käynneistänne♥
9 kommenttia:

 1. Hyvä että kuvat onkin tallella :) en ole itse tuollaiseen vielä törmännyt,pitääpä laittaa korvan taakse tuo tieto jos joskus epäilen kuvien olevan hävinnyt :) lämpöistä viikon loppua ja tunnelmallisia syksyisiä päiviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä tajua, mitä tässä oikein tapahtui. Tarkistin vielä tänään ennen postauksen tekoa muistikortin sisällön omalla koneellani, mutta ei niitä kuvia vaan siellä ole...
   Kiitos ja samoin sinulle♥

   Poista
 2. Onpa kovin outoa tuo kuvien "katoaminen" ! No kiva kun ne kuitenkin sait avattua muualla, ja kaunis on tuo koti !!
  Syysiloa ja aurinkoa sulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan outoa minustakin... Lähetin loppujen lopuksi kuvat töistä sähköpostilla itselleni, kun ei ollut muistitikkua käytössä ja tuntui liian oudolta yrittää tallentaa niitä siihen samaan kameran muistikorttiin:D
   Samoin sinulle, ystäväin♥

   Poista
 3. No enpä ole tuollaisesta käytöksestä aiemmin kuullutkaan - muita muistikorttien käyttäytymishäiriöitä on kyllä tullut itsekin koettua;)
  Kiva kuitenkin, että kortti päätti kuvat edes jossain näyttää!

  VastaaPoista
 4. Tietotekniikan maailmassa kaikki on mahdollista. Myös se, että kuukauden vanha tietokone ei enää inahdakaan, kun pitäisi mennä nettiin. Mukavaa sunnuntaita nimim. turhautunut ;)

  VastaaPoista
 5. On tämä tekniikan maailma sitten ihmeellistä! :D

  VastaaPoista
 6. Olipas onni ettei kuvat olleet kadonneet!
  Ihana koti ystävälläsi, :)

  VastaaPoista
 7. Itsellä samankaltaisia ongelmia ollut :(
  Itkua tihrustin, kun luulin että joulukuvat olivat hävinneet, mutta sitten ne jostain putkahtikin, siis en vielä tänä päivänäkään tajua, mitä tapahtui :/

  Hermoja kokeilee nuo temppuilevat koneet :(

  -Virpi-

  VastaaPoista