"Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista"

”Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista”

maanantai 29. syyskuuta 2014

Biscuits


Olemme alkaneet käydä ja järjestää pentutreffejä Hugon kanssa. Viimeksi kutsuimme ystäväperheen cockersspanielin meille leikkimään. 


Saimme ihanat tuliaiset: keksipurkit meille ja Hugolle<3 Täytyy tunnustaa, että lahjakeksit tuli syötyä sellaista vauhtia, että kuviin piti ladata uudet keksit:D


Repsahdin taas ihanaan sisustuslehteen - päätökseni olla ostamatta lehtiä näköjään pitää aika huonosti. 


Nyt käsi keksipurkille, lämmin kaakaojuoma kuppiin ja sohvannurkaan nautiskelemaan ihanista kuvista.
 Pentuilu vie tuunailulta aika tavalla aikaa. Kun oman kodin sisustusrintamalla en ole paljoakaan saanut aikaiseksi, on ihanan nauttia ja inspiroitua tälläisien tunnelmien parissa<3 No onhan minulla pikkuruinen tuunaus aloiteltuna - siitä ehkä kuvia seuraavaan postaukseen:)

Hymyjä ja haleja viikkoonne♥

8 kommenttia:

 1. Ne nuo koirajutut vie kyllä mennessään...Meilläkin tyttären puudeli oli mukana möksällä viikonloppuna, niin parasta seuraa :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat keksipurkit :) voi miten kiva tuo lehti on,niin ihania sisustuskuvia....:)

  VastaaPoista
 3. This is really a good article, I really like


  If you want to buy cheapest lol boost
  Place open http://lol.vipmmobank.com/

  VastaaPoista
 4. Nauti koiran pentuajasta! Se menee niin nopeasti ohi, kyllä niitä tuunailuhommia ehtii sitten taas tehdä. Mukavaa viikkoa ja Hugolle terkkuja!

  VastaaPoista
 5. Heippa! Täälläkin pentu vie hieman aikaa tuunailulta .... tai vie ainakin maalipensselin kun sen kädestä laskee, kaluten sitä sit olkkarin matolla =D Ihana bloggaus taas ja niin nättiä kuvia <3 Sain itekkin taas ideaa täältä ;) Kiitos

  VastaaPoista
 6. Raikasta syyskuun viimeistä päivää !
  Ihania inspiraatio kuvia tuossa lehdessäsi, vaikea onkin vastustaa sisustuslehtiä ! Kivat keksipurnukat pentutreffeiltä, kuulostaa vauhdikkaalle, kaksi pentua yhdessä <3
  Mukavaa lokakuun alkua teille :)

  VastaaPoista
 7. Ihanat tuliaiset!
  Kiva, että Hugokin sai oman keksipurkin ;)

  VastaaPoista
 8. Ihanaa että koiralle oli oma keksipurkki ♥ Mullakin toilehden osto kielto takkuilee, tuota lehteä olen hiplannut useasti lehtihyllyllä ja lähipäivinä se varmaan tipahtaa ostoskoriin ;)

  VastaaPoista