"Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista"

”Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista”

keskiviikko 21. helmikuuta 2018

Uskaltaisitkohan maistaa?


Meillä on käynyt kuluneen talven aikana visiitillä erilaisia kokoonpanoja ystäviä ja sukulaisia.  On ollut kiva kattaa ja tarjota pieniä herkkuja - kotikin on pysynyt siistimpänä kutsujen innoittamien siivouksien myötä.Kaikille vieraillemme olemme tarjonneet yllätysmaistiaiset, joita suurin osa onkin innolla maistellut. 

Maistelun kohteena on ollut lapsilta joululahja, jonka kortissa luki Samu Sirkan joulutervehdys, ja paketin sisältä löytyi pussillinen paahdettuja suomalaisia kotisirkkoja.

Tämä oli tavallaan toivelahja, sillä olen jo jonkun aikaa kohistanut, että pitäisihän noita uutuuksia saada maistaa.


Tästä on nyt sitten tullut hauska maistelun ja keskustelun aihe illanviettoihimme - kaikille vieraillemme maistiaiskokemus on ollut ensimmäinen. Yhdelle porukalle tarjosimme myös kaupan hyllyltä löytyneitä sirkkanakkeja coctailpaloina.

Olen yllättynyt ennakkoluulottomuudesta, jolla ystävämme ovat popsineet sirkkoja -  visiitillä käynyt mummukaksikko taisi olla määrällisesti yksi innokkaimmista maistelijoista.


Yhdessäolon hetkistä on jäänyt mukavia muistoja. 

Siihen liittyen kuvailin tähän postaukseen Mamma Roosassa omalla tekstillä teettämiäni pellavakankaisia ruokaliinoja. Mahtavaa, että on mahdollista saada itse suunniteltuja yksilöllisiä tuotteita - kiitos Terhille onnistuneesta toteutuksesta<3


 Pellavaliinoja olen käyttänyt pullon ympärille sidottuna niin, että hetkissä mukana olevat huomaavat myös tekstin, joka pitää niin paikkansa:

Time together is my favourite time<3

halauksin24 kommenttia:

 1. Hauskat maistiaiskekkerit!
  Aurinkoista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ja tällä kertaa vähän eksoottisempaa tarjottavaa:D
   Kiitos samoin♥

   Poista
 2. Aika mukavalta kuulostaa kekkerinne, mutta minun on kyllä pakko sanoa että en suostuisi edes maistamaan sirkkoja. Minua inhottaa koko ajatus näin ötökkäkammoisena, en en en!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi oli muutakin tarjottavaa:D
   kaksi vieraistamme ei halunnut maistaa sirkkoja, mutta kaikki muut halusivat kokeilla ja olivat innostuneita maistiaisista:)

   Poista
 3. Minä jätän tämän ruokatrendin mielelläni muille :) Ihanat liinat teksteillä, mahtava idea! Mukavaa keskiviikkoiltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tämä meilläkään jokapäiväiseen ruokavaliooon ole tulossa:D Minusta on kiva tietää, miltä paahdetut sirkat maistuva:)
   Ruokaliinat oli kiva hankinta♥
   Kiitos ja samoin sinulle<3

   Poista
 4. Sirkkoja on nakeissa meilläkin maisteltu.
  Samu-sirkat ns. siltään on maistamatta, mutta uskaltaisin senkin tehdä ;)

  Uusia elämyksiä ja makuja on kiva saada ja kokeilla. Ensi kokemus mistä tahansa asiasta on aina niitä muistiinpainuvimpia hetkiä.

  Ihanat ja vekkulit kekkerit ♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No löytyyhän täältä muitakin uskalikkoja:D Eiväthän nuo pelkät sirkat juuri miltään maistu, mutta onpahan testattu sekä maku että ennakkoluulottomuus:)
   Kiitos♥

   Poista
 5. Uskaltaisin ja haluaisinkin maistaa. Taidankin kutsua itseni teille kylään! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, niitä on kyllä jäljellä:) Pienestä pussillisesta on riittänyt maistiaisia monelle, sillä ei näitä paljaaltaan kuitenkaan määrällisesti kovinkaan montaa kappaletta kukaan ole popsinut...tai no mummi taisi vetaista yli 10 yksilöä:D

   Poista
 6. Uskaltaisin ja haluaisin.
  Paljon olen erilaisia juttuja maistellutkin ja vain yhdelle ruualle sanonut "ei kiitos" hajun perusteella. Se oli kreikkalaista patsas-keittoa, jossa on sian vatsalaukkua, korvaa ja jotakin muuta "krämmälettä". Se tuoksui ulosteelta tuon vatsalaukun vuoksi.
  Aivoja olen Kreikassa syönyt niin keitossa kuin käristettynäkin ja se oli hyvää.

  Kivat maistiaiskekkerit todellakin. Hyvä idea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, huh, mitä "herkkuja" sinulle onkaan tarjottu:D Taitavat sirkat olla vähän iisimmästä päästä eksoottisista maisteluista:)
   Kiitti♥

   Poista
 7. Sinänsä kannatan sirkkaruokaa, eli minulla ei ole mitään sitä vastaan, mutta itse syön niin vähän lihaa, etten tunne tarvitsevani sirkkatäydennystä repertuaariin :). Pellavaliinat ovat ihastuttavat!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät sirkat meillekään päivittäiseen ruokavalioon tule jäämään, mutta kiva on tietää, miltä nämä tulokkaat maistuvat:)
   Tykkään itsekin tosi paljon uusista liinasistamme<3

   Poista
 8. Ostin tänään ekaa kertaa sirkkapatukan. Piti töissä sitä natustella työkamujen kesken, vaan unohtui. Ehkä yllätän heidät huomenna, jolleivat sirkat ole sitä ennen siritelleet itseään omaan masuuni. ⚓️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirkkapatukoita en ole huomannutkaan kaupassa - pitäisiköhän niitäksi ostaa maistiaisiksi:D Hmmm.. ovatkohan kaupassa karkkihyllyllä, energiapatukoiden joukossa vai kuivattujen hedelmien (no ei kai) osastolla tai kenties lihapuolella?:D :D

   Poista
 9. Hei löysin juuri blogisi! Jänniä ja kivoja juttuja :). Tervetuloa vastavierailulle <3. Kivaa ja aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun löysit tänne ja kiitos kutsusta:) Olet lämpimästi tervetullut toistekin<3

   Poista
 10. Heippa! Onpas ihana blogi sinulla :) Ja veikeä blogin nimi! Itse en oo vielä uskaltautunut maistamaan noita sirkkajuttuja, ötökkäkammoinen kun olen, mutta täytynee rohkaistua näiden kommenttien perusteella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava, kun piipahdit - kiitos ilahduttavasta kommentistasi♥
   Tsemppiä vaan sirkkamaisteluihin:D

   Poista
 11. Kuulostaa hauskalta ja extremeltä ;)

  Kivasti olet keksinyt monenlaista käyttöä pellavaserveteille! Ihan loistava esimerkki, että vain mielikuvitus on rajana tuotteille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos<3 Olen aikaisemmin sitonut pullon kylkeen paperisia servettejä, mutta pellavaista kangasliinaa on kyllä aika paljon ihanampaa käyttää - varsinkin, kun siinä on tuo itselleni tärkeä teksti kyljessä♥

   Poista
 12. Ai kuinka ihana idea tuollainen yllätys maistiaiset on. Ja kiva kun ystävät ovat lähteneet ennakkoluulottomasti mukaan.
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on huumorintajuisia ystäviä ja sukulaisia - en muuten olisi tällaisia maistiaisia järjestänytkään:D
   Kiitos ja ihanaa sunnuntaita sinne♥

   Poista