"Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista"

”Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista”

lauantai 23. helmikuuta 2019

Talvipäivien hitti: Tuu Mun Kaa


Hiihtolomaviikko jäi vähän lyhyeksi, sillä minulla vapaapäiviä oli vain kahdella päivällä pidennetty viikonloppu.


Lomaseura on supistunut, sillä poika jäi viikonlopuksi opiskelukaupunkiinsa, ja tytär kuuluu niiden 2600 opiskelijan joukkoon, jotka osallistuvat  Raumalla pidettäville SOOLin talvipäiville. Talvipäivien huikean mukaansatempaavan energinen  Tuu Mun Kaa- musiikkivideo on soinut  päässäni omienkin talvi(loma)päivieni ajan:)

 Klikkaa videota, niin saat hyvän mielen energialatauksen.Minulla näihin päiviin kuului myös talvinen mökkireissu. Täällä on jäätilanne ollut niin haastava, että  tämä oli talven ensimmäinen reissu jäitä pitkin -  näytti vahvasti siltä, että oli myös viimeinen, sillä jää tuntui olevan melko haperaa ja tummaa monissa paikoin. 


Varovaisuus- ja liukkaussyistä kulkuneuvoksemme valikoitui potkukelkka, ja naskalit tietenkin olivat kaulassa merenjäätä ylittäessämme. 


Pääsimme kuitenkin turvallisesti mökkisaareen


Mökkipihalla odotti iso yllätys:pihapiirissä oli talvimyrskyissä kaatunut valtava kuusi -  suureksi onneksemme poispäin mökistä, sillä osuessaan rakennukseen tuho olisi kyllä ollut valtava.

Toinen iso yllätys oli, että salissa eikä muissakaan huoneissa ollut lainkaan hiirenpapanoita - ainakaan vielä. Jess, ehkäpä kolojen tiivistely on alkanut tuottaa tulosta:)

Mökkireissun lisäksi talviloman ohjelmassa on ihan parhautta eli kotoilua<3 Ihana puuhata sitä, mistä sattuu innostumaan... ja mehän innostuimme pikkurempasta, jonka ajattelimme valmistuvan minilomani aikana. Taidankin laittaa haalarit päälle ja laittaa Tuu Mun Kaa- tunnarin soimaan, niin eiköhän energiat taas riitä maalausurakan jatkamiseen. Tässä vaiheessa projektista ei ole vielä oikein kuvia näytettäväksi, Kummasti alkaa näyttää myös siltä, että jonkin aikaa vielä menee, ennenkuin tästä saa postausta tehtyä:D

Ihania talvipäiviä opiskelijoille ja kaikille teille ihanille♥

toivotellen  

4 kommenttia:

 1. no olipa iloinen pläjäys tuo kappale&video :)

  Hui, uskalsitte mennä jäitä pitkin! Voi olen kade. Meiltä jää kyllä menemättä, on sen verran pahoja virtauksia matkalla ja tänä viikonloppuna aurinko ja tuuli ovat taas tehneet tehtäväänsä.

  Oli varmaan pelottavaa nähdä kaatunut puu! Mietinkin kerran, kun oli kovia tuulia ja meille tuli sähköyhtiöltäkin ilmoitus, että saaresta on sähköt katkenneet, että mitä vielä meitä siellä odottaa. Pidän käsiä ristissä, että ei odota vääriin suuntiin kaatuneita puita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iloista tarttuvaa energiaa:)
   Tutkittiin tuuralla jäätä hakkaamalla useamman kerran jään vahvuutta. Onhan noita pilkkijöitä jäällä ollut pitkin talvea, mutta me olemme varovaisia. Aurinko ja lämpö ovat nyt kuitenkin muuttamassa jäätilannetta, emmekä ajatelleen mennä enää toista kertaa.
   Voi toivotaan, että teillä siellä puut ovat pysyneet pystyssä.

   Poista
 2. Huh, onneksi puu tosiaan oli kaatunut poispäin talosta. Merenjäällä potkukelkkailu olisi ihanaa! Minulla loma vasta viikon päästä, joten jaksaa, jaksaa ! Viikonalkuja sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä onni, ettei myrskystä ole tullut suurempia vahinkoja. Jäällä retkeily on niin mukavaa, mutta tänä talvena täälläpäin harvinaista herkkua:)
   Kiitos samoin sinulle♥

   Poista