"Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista"

”Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista”

perjantai 22. helmikuuta 2019

Kaiken ikäisille sopiva elämyslahjaHuomaan, että olen aika paljon postaillut lahja- ja juhlaideoista. Kun oikein on miettinyt ja mielestään keksinyt osuvan lahjan, se alkaa tuntua hauskalta postauksen aiheelta.


Se on myös tämän postauksen aihe, sillä vietimme niin erilaiset mummun 87-vuotissynttärit, että on ihan pakko jakaa idea täälläkin.

Mummulla tuntuu olevan paljon kaikkea, joten elämysten antaminen lahjaksi tuntuu tosi mielekkäältä.
Niinpä päätimme koko suvu voimin pitää erilaiset synttärit:
vuokrasimme paljun talviselle pihalle, lämmitimme saunan ja sitä puuhaillessamme tilasimme noutopizzat. Mummu ei ole koskaan aikaisemmin ollut paljussa, joten elämyslahjamme meni ihan nappiin. Eikä hän tuota noutopizzaakaan ole tainnut montaa kertaa elämässään maistellut.


Oli aika villi idea siinä mielessä, ettemme olleet ollenkaan varmoja saadaanko synttärisankari kiipeämään tikkaat peräkärryn päällä olevaan paljuun, mutta kaikki meni ihan nappiin ja mukana olleiden mielestä oli hauskat ja hyvin erilaiset juhlat.

 Olihan se itsellekin aikamoinen elämys paljuilla iltapimeässä pakkassäässä pipo päässä ihaillen vähitellen kirkastuvaa tähtitaivasta. Lahjan antajatkin siis nauttivat täysin siemauksin.


Juhlista ei kuvia ole, vaan tämän postauksen kuvat ovat julkaisematta jääneestä  ystäväpäiväpostauksesta : Sydänsämpylöitä ja hibiskusteetä kynttilänloisteessa - no, mutta niitähän voi nauttia ihan milloin vaan♥:D

hymyjä ja haleja viikonloppuun<3

 

8 kommenttia:

 1. Oi, kuullostaa mukavilta synttäreitä 👌😊 Ja nami, noita sydänsämpylöitä 😋

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli aika menoa yli kahdeksankymppisen bileiksi:D Sydänsämpylöitä pitäisi kyllä tehdä muulloinkin kuin ystävänpäivänä<3

   Poista
 2. Voi että, kuinka ihana juhlaidea! Sydänsämpylätkin ovat herkullisen suloisia. Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olemme usein satsanneet herkkuihin ja kauniisiin kattauksiin, mutta nyt painopisteet olivat vähän erilaiset. Se toi kivaa vaihtelua juhlien ketjuun:)

   Poista
 3. Elämyslahjat ovat järkeviä ja todella hyviä lahjoja. Mummosi on varmasti ollut mielissään saamastaan uudesta kokemuksesta. Itsekin tykkäisin istua paljussa katselemassa tähtitaivasta. Monesti vanhuksille on ihanaa jo pelkästään sekin, että läheiset ihmiset kokoontuvat yhteen. Hyvän lahjan hommasitte mummolle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kivalla tavalla yhteinen elämys, josta kaikki pääsivät nauttimaan. Tällaiset bileet voisi järjestää toistekin:)
   Kiitos lämminhenkisestä kommentistasi<3

   Poista
 4. Elämykset ovat ihan parhaita lahjoja!

  VastaaPoista