"Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista"

”Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista”

sunnuntai 5. toukokuuta 2019

RAUMAbloggaajien päivä starttasi Cafe Passionista


Viikonloppuuni on kuulunut ikimuistoinen päivä ryhmäkuvassa poseeraavien  RAUMAbloggaajien seurassa.


Saimme Rakastunut Raumaan-yrittäjien kutsumana mahdollisuuden osallistua vierailuille ihastuttaviin raumalaisiin yrityksiin, ja ihan alkajaisiksi meidät yllätettiin tällaisilla kivoilla @rakastunutraumaan- tuotteilla - sydämellinen kiitos ♥


Päivämme alkoi viehättävästä Rauman keskuspuiston laidalla olevasta Cafe passionin hyvän mielen kahvilasta, jossa pääsimme valitsemaan itsellemme herkullisen aamupalan.


Itselleni valitsin fetapiirakkaa ja teelistalta haudutettua Sitrustarha luomuteetä - täydellinen makucombo kauniissa ympäristössä, elämys hieman arjen yläpuolelta. 


Omaan menuuni kuului myös Cafe Passionin valikoimaan kuuluvan Karhunlinnan jäätelön käsityönä valmistetun salmiakkijäätelön maistiainen - tätä pitää kyllä saada ehdottomasti toistekin.


 Lähtiessämme saimme vielä kivat maistiaiset kotiin.

Blogikamut kyselivät minut tuntien, valitsinko macaronsit värien vai makujen perusteella:D Täytyypä tunnustaa, että kuvaukselliset värisävyt kävivät mielessäni valintaa tehdessäni, mutta kyllä tässä kuitenkin mentiin kiinnostavat makuyhdistelmät edellä.

Huoh, miten ihanan yleellinen aloitus yhteiselle päivällemme - suuret kiitokset @cafepassion ♥ 


Toisena kohteenamme oli mielenkiintoinen Raum Rome Paris-logon kehittäneen nuoren miehen työpaja Syväraumassa.


Tämä yhden miehen menestystarina on huikea: myynnissä on kangaskasseista ja paidoista astiapyyhkeisiin ja nyt ihan uutena on lanseerattu  Raum Rome Paris- logoilla varustettu Madison-runkoinen polkupyörä, jollaisen tämä bloggaaja hankkisi heti, ellei oma vanha fillari olisi vielä ihan iskussa.


Oli kiva kuunnella tarinaa @raumroonparis - yrityksen takaa ja seurata käsin painetun kangaskassin valmistumista. Kiitos vierailusta kivalla tavalla paikallisuutta ja kansainvälisyyttä yhdistävän logon ja tuotteiden kehittäjälle Iiro Koskelle.

Tässä kaksi ensimmäistä vierailukohdettamme - jatkan päivästämme lisää myöhemmin:)


Hymyjä&haleja kaikille mukana olleille♥  

Tässä yhteistyöpostauksessa mukana:
RAUMAblogit, Rakastunut Raumaan, Cafe Passion Rauma, Raum Rome Paris 

8 kommenttia:

 1. Oli kyllä mahtava päivä!!!! Vastaanotto oli lämmin ja tunsi olleensa tervetullut ihan jokaiseen yritykseen. Lähetän lämpimät halaukset takaisin ja mukavaa alkavaa viikkoa!♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Niin mahtavaa käydä mielenkiintoisissa ja tunnelmallisissa paikoissa ja vielä hyvässä porukassa♥
   Kiitos ja samoin sinulle<3

   Poista
 2. Oli kyllä niin mahtava päivä. Toivottavasti saamme yhteistyölle jatkoa!
  Mukavaa alkavaa viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä - ollut mukava fiilistellä näissä tunnelmissa ja tosiaan mukava suunnitella jotain yhteistä jatkossakin♥
   Kiitos ja samoin sinulle<3

   Poista
 3. Hienoa, että Raumalla yrittäjät osaavat arvostaa blogaajien somevoimaa ja kutsuivat teidät Rauma kierrokselle. Teillä on ollut varmasti ihana ja todella voimaannuttava päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raumalla on kyllä upeita persoonallisia yrittäjiä ja niin mahtavaa tutustua muutamiin heistä näillä yrityskäynnneillä. Voimaannuttava on juuri sopiva sana kuvaamaan päiväämme♥️

   Poista