"Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista"

”Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista”

lauantai 8. maaliskuuta 2014

I´m so sorry, Mr Bell!

Meillä on yksi aikakausi loppunut...


Sanoimme irti lankapuhelimen sopimuksemme.  Kukaan meistä enää aikoihin ole käyttänyt puhelinta - se on vaan ollut kuvan puhelinkaapissa, joten se ei ole esilläolollaan muistuttanut itsestään. Kun kuukausiuukausimaksu nousi jälleen, saimme vihdoinkin aikaiseksi soittaa puhelinlaitokselle.

Pikkuisen tuntuu haikealta luopua omasta puhelinnumerosta - kaikkeen sitä ihminen voikin kiintyä:D Todellakin!!!


Ihana saada johtohässäkät puhelinkaapistamme ja sen ulkopuolelta pois. Ne ovatkin aina roikkuneet ruman näköisesti seinällä. Jätämme kuitenkin seinään puhelinpistokkeen, sillä eihän sitä koskaan tiedä, tarvitaanko sitä taas joskus...:)


Tuo kaappi onkin seuraava mahdollinen maalauskohde. Eteisessämme on nimittäin kahta puunväriä, ja tämä näyttää muiden puunväristen huonekalujen rinnalla pikkuisen keltaiseen vivahtavalta. Puhelinkaappi on uusvanha, joten maalauspäätös olisi siinä mielessä helppo. Samalla vaihtaisi pikkupöytäkin väriä.

Tämä on niin tätä! Sisustussilmäni voi toisinaan olla liiankin tarkka - tekemättömien töiden listaan tulee laitettua paljon sellaista tuunausta, jonka tarpeellisuutta ei oikein järjellä voi perustella, mutta jonka tunnelma vaatii tekemään. Yleensä tunnelma voittaa aina - välillä myös käytännöllisyyden. Saamattomuus ja päätöksen tekeminen ovat vain välillä esteenä muutoksille:D


Tämä poikani alakouluikäisenä tekemä ihana savityö ei sentään joudu tuunailu-uhan alle<3


Kun seuraavan kerran blogissa vilahtaa kuvia eteisestämme, nuo johtohässäkät ovat poissa:) Niin ja hei tuttavat ja puhelinmyyjät: meille ei enää kannata soittaa lankapuhelinnumeroomme - sorry, Mr. Bell, keksintösi ei ole enää käytössämme!

Aurinkoista oloa ja iloa täällä piipahtaville♥

halauksin

19 kommenttia:

 1. Kaunis kaappi ! Lankapuhelin meiltä lähti jo vuosia sitten ja hyvin ollaan pärjätty ilman. Ainoastaan silloin kun kännykän kanssa on ongelmia tulee tunne että voi kun olisi se lankapuhelin vielä :) Mukavaa naistenpäivän iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti<3 No meilläkin sen oiti lähteä vuosia sitten, mutta tässä sitä vasta nyt ollaan:) Saas nähdä, tuleeko lankapuhelinvillitys joskus takaisin.
   Samoin sinulle♥

   Poista
 2. Hey my friend,

  All old phones are gone...we just have a small one who fitts in your pocket:) sometime i miss all those old items...but i love the new mobile ones..easy to sit with the phone where i want:)
  Lovely to see the an treasure made by your son...nice things.

  Have a great weekend, we get high temperatures..just 18 degrees....

  Hugs and smiles to you,
  Eefie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you for your comment<3 Wow, you have really springtime there - I´m little bit envious:) It has been so sunny but so cold here. Hugs&smiles<3

   Poista
 3. Me luovuttiin jo muutama vuosi sitten lankapuhelimesta....:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli meidänkin jo aika sanoa hyvästit meitä vuosikausia palvelleesta numerostamme ( haikeutta ilmassa? :D )

   Poista
 4. voih, mun sydän särkyy...hahaha. Muttaonhan toki se tuokin yksi iso asia tämän teknologian edetessä. Haikeudella sitä muistelee sitä yllätyksellisyyttä kun puhelin soi, eikä vastatessa ollut hajuakaan kuka sieltä soittaa. Muistan vieläkin lapsuudenkotini puhelinnumeron, hahahah.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha:) Ei mun oikeasti tule ikävä noita johtohässäköitä...eikä ehkä sitä numeroakaan... Nuo pöytäpuhelimet alkavat olla jo niin retroja, että toisaalta on harmi, ettei niitä enää oikeasti voi käyttää.

   Poista
 5. Onko lankapuhelimiakin vielä? Luulin, että puhelinyhtiöt ovat hinnoittelulla pakottaneet ihmiset luopumaan niistä jo kauan sitten. Minulla on puhelinpistoke kiinteää laajakaistaa varten, mutta puhelinta ei ole ollut vuosiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kai niitä ilmeisesti kovin monellakaan ole. Välillä olen kuullut heitettävän ilmaan ajatusta, että turvallisuuden vuoksi voisi harkita paluuta lankapuhelimen käyttöön. Laajemmassa hätätilanteessa kännykkäverkot kun ovat helposti tukossa.

   Poista
 6. Kaunis on puhelinkaappi ja totta,että tunneasiat menee usein käytännöllisyyden edelle ja yhtäkkiä sitä huomaa taas olevansa maalisuti kädessä ;) Hienon savityön on poikasi tehnyt pienenä!
  Aurinkoiset sunnuntain toivotukset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Olen tuijotellut kaappia ja olen kallistumassa maalaukseen. Aikataulua en tosin aio lyödä lukkoon:D Kiitos minustakin savityö on ihana<3
   Samoin sinulle - aurinko paistaa täälläkin täydeltä taivaalta♥

   Poista
 7. Alkaakin lankapuhelimet olla aika harvassa...tuo kaappi on aivan ihana!
  -k-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä taitaa olla ja nyt vielä harvemmassa:D Kiitos, värisävy mietityttää edelleen...

   Poista
 8. Meillä on lankapuhelin....ainakin vielä. Eipä sitä juurikaan käytetä, joten saapa nähdä mikä sen tulevaisuus on. Ihana kaappi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että puhelinlangat laulavat teillä edelleen:) Kiitos<3

   Poista
 9. Teillä on kyllä pitkään ollut lankapuhelin, alkaa olemaan jo melkoinen harvinaisuus :) Ihana kaappi! Mulla kans silmä etsii jatkuvasti uusia tuunauskohteita, niitähän koti on pullollaan! Mä tykkään siitä, että on aina jokin projekti odottamassa, ei tule tylsää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta!!! Noita tuuauskohteita tosiaan keksii ihan jatkuvasti uusia, minusta ideointi ja haaveilu on ihan parasta<3 Niin ja tietenkin se, kun on saanut toteutettua suunnittelemansa jutun:)

   Poista
 10. Eikö olekin jännä, miten lankapuhelimeen voi kiintyä. Minä olen joskus miettinyt tilannetta toisinpäin, että jos nyt pitäisi siirtyä siihen takaisin- olisi tympeää, kun ei tiedä kuka soittaa. :D On vain pakko vastata. :D
  Meillä ei ole ollut lankaliittymää enää vuosiin.
  Kaapista vielä, että tosi kivan näköinen on noinkin- mutta varmasti vaaleanpana vielä parempi. ;)

  VastaaPoista