"Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista"

”Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista”

torstai 18. joulukuuta 2014

Joulukortteja ja puuroa koko kylälle


Joulukorttimme ovat aina olleet itse tehtyjä. Tämän vuoden kortteihin liimattiin jouluisesta servetistä leikattu kuva, mutta niitä tehtiin aikaisemmista vuosista poiketen vain muutama.

Postitimme nimittäin vain muutaman perinteisen joulukortin. Ne ovat Raksu-tädille, Pekka-sedälle ja Aila-tädille eli heille, joita sähköposti ja blogi eivät tavoita, ja joita en tapaa joulun aikaan. 


Päätin nimittäin lahjoittaa tämän joulun postimerkkirahat hyväntekeväisyyteen. Etsiskelin sopivaa kohdetta ja päätin ostaa SPR:n katastrofirahaston kautta puuroa koko kylälle. Postimerkkirahat riittivät kahden kylän asukkaiden joulupuuroannoksiin!

No eihän se varsinaisesti joulupuuroa ole, vaan SPR:n sivuilla kerrottiin rahalla saatavan 60 kiloa vehnä-tai maissijauhoa kahdelle pienelle kylälle, ja ajankohtahan avun tarpeelle voi tulla ihan milloin vain.


Pitihän tätäkin päätöstä jonkin aikaa pohtia, sillä minusta joulukorttiperinteessä on jotain niin nostalgisen ihanaa tunnelmaa: joulukortteja on niin iso ilo saada ja lähettää. Toivonkin hartaasti, että tämä päätös ei aiheuta kenellekään pahaa mieltä. Voi olla, että ensi vuonna palaamme taas postikorttiperinteeseen...Nyt haluankin toivottaa kaikille täällä kävijöille jouluista oloa ja iloa näin virtuaalisesti - toivottavasti  lahjoituspuurosta tulee hyvää mieltä joulukortin saamisen verran.

Sydämellistä joulua kaikille rakkaille ystäville, sukulaisille, työkavereille, kaikille ihanille pienille ja isoille työni kautta tutuiksi tulleille, blogiystäville ja kaikille tänne piipahtaville♥

lämpöisin jouluhalauksin

16 kommenttia:

 1. Hei!
  Ihana blogi kaikkine DIY ja käsityöjuttuineen. Eksyin tänne jonkin toisen blogin kautta ja ihastuin ja jäseneksi klikkuduin. Käyhän katsomassa myös minun blogiani, jossa myös sisustetaan ja tehdään käsitöitä http://kristallikimara.blogspot.fi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti<3 Kiva, kun eksyit tänne - ihana saada uusia seuraajia:) Tulen piipahtamaan lähiaikoina.

   Poista
 2. Kauniita kortteja. Varmasti hyvä mieli tulee monelle niistä puurojauhoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Toivottavasti tulee - pikkuisen mietityttää edelleen tuo päätös keskeyttää pitkä jouluperinne...

   Poista
 3. Hyvä päätös! Mukavaa Joulua sinullekin :)

  VastaaPoista
 4. Miten kaunis ele! Joulukortit ovat tottakai kauniita ja niitä on mukavaa saada, mutta jos itse saisin valita kortin saamisen ilon ja siitä paitsi jäämisen väliltä tietäen, että kortin sijaan on annettu jonnekin toisaalle jotain hyvää, valitsisin kyllä jälkimmäisen. Itse olen surkea joulukorttien lähettäjä muutenkin. En vaan saa aikaiseksi koskaan.

  Suloista joulua sinne :) Toivottavasti saisimme kautta Suomen edes hieman valkoista lunta pihoille ja pelloille :)

  VastaaPoista
 5. Kauniita kortteja ja kiva idea ottaa serveteistä kuva! :)

  VastaaPoista
 6. Hieno päätös <3 Meilllä ei tänä vuonna ole mahdollisuutta kortteja lähettää, ja toivon koko sydämestäni, että ystävämme sen ymmärtävät

  VastaaPoista
 7. Varmasti hyvä päätös, joulukorttien lähettämisen sijaan. Oikein ihanaa joulunaikaa! <3 Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 8. Hyvää joulumieltä sinullekkin :)Perinteitähän on hyvä välillä muutella.

  VastaaPoista
 9. Ihanaa joulunaikaa sinulle ja kiitos kivoista ideoistal

  VastaaPoista
 10. Jouluista oloa ja eloa sinullekin. Itsekin olemme jotakin pientä ostaneet lahjoittaen useampana vuotena. Se voi olla uusi ja pitkäkestoinen perinne joka tuo hitusen hyvää johonkin päin maailmaa.

  VastaaPoista
 11. Voi miten upea ele jouluksi!
  Hyvää joulun aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ups, nyt on joulusiivoukset ja muu joulukohina vieneet niin ajan, etten ole ehtinyt jokaiseen kommenttiin vastaamaan. Siispä tässä yhteinen ♥kiitos teille ihanille. Olen niin iloinen näistä kommenteista - isot halit jokaiselle<3

   Poista