"Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista"

”Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista”

lauantai 7. joulukuuta 2019

Helpot DIY joulukortit


Löysin servettikätköistämme muutaman säilytyksessä vähän reunoistaan runttaantuneen Minna Immosen jouluservetin. En malttanut heittää kauniita servettejä pois, vaan niistä inspiroituneena innostuin tekemään joulukortteja.


Olin ajatellut ostaa kortit tänä vuonna, joten innostus pääsi vähän yllättämään itsenikin.


Lähettelemme joulukortteja enää vain pienen satsin entiseen verrattuna, sillä olemme jo monena vuonna antaneet postimerkkirahat hyväntekeväisyyteen.


Kivahan näitä oli väsäillä ja olivat nopeasti tehtyjä - yhdestä servetistä sai tehtyä neljä korttia. Nyt vaan postimerkkejä hankkimaan ja muihin joulun valmistelupuuhiin.

Niin ja onhan tässä viikonlopussa mukavaa juhlahumuakin: eilen olimme juhlistamassa Suomen itsenäisyyspäivää suvun perinteisellä itsenäisyyspäivän brunssilla ja tänään kokoonnumme ystävien illanviettoon pikkujoulutunnelmissa. On tämä joulunaika vaan niin tunnelmia tulvillaan.

Ihania joulunajan tunnelmia myös teille kaikille ihanille❣️

halauksin

10 kommenttia:

 1. Kauniit kortit olet tehnyt ja servetit saivat näin uuden käyttökohteen. Minna Immosen kuvat ovat niin kauniita aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥️ Minna Immosen taide on kyllä niin ihastuttavaa.

   Poista
 2. Kauniit kortit!
  Samoja puuhia täälläkin.
  Ihanaa adventtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥️ - Kiitos, tämä itsenäisyyspäivällä pidennetty viikonloppu antaa kivasti aikaa jouluvalmisteluille:)

   Poista
 3. Kauniit ja suloiset! Itse tehdyt kortit ovat parasta, vaikka kaiketi se muistaminen tärkein. Tällä perustelen itselleni, että ostan ne muutamat kortit, jotka lähetän. Nyt ei riitä aika korttien tekoon. Pitäisi saada samanlainen äkki-inpiraatio kuin sinulle kävi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,ihana❣️Inspiraatio pääsi tosiaankin yllättämään täällä jämäservettien löytymisen vuoksi😄 urakkani oli kuitenkin pieni:)

   Poista
 4. Kivat kortit olet tehnyt. Täälläkin tehtiin "liukuhihnalla" joulukortteja. On aina ihana saada kortti ja etenkin itse tehty! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Meillä liukuhihna oli tänä vuonna aika lyhyt, sillä lähettelimme vain pienen määrän kortteja. Jotenkin on vaikeaa ihan kokonaan jättää lähettämättä, sillä tosiaan ihanahan niitä kortteja on itsekin saada<3

   Poista
 5. Ihan huikee idea! Kauniita ja omanlaisia. Hyvä joulunaikaa sulle SIsustEllen!

  VastaaPoista