"Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista"

”Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista”

sunnuntai 17. marraskuuta 2019

Banaanileipää ja suklaaneliövohveleita


Ihailen niin tätä meidän nuorison intoa kokeilla tehdä uusia herkkuja ja välillä vähän poiketa myös tutuilta reiteiltä.Tyttären tekemää herkullista banaanileipää on maisteltu useammissakin kahvihetkissä - nyt viimeksi isänpäivänä itse tekemänsä kortin ja halien kera.


Pojallamme oli puolestaan hauska herkkukokeilu suklaaneliötaikinan merkeissä.

Herkkunälkä siivitti nopeuttamaan suklaaneliöiden paistamista. Ensin poika testasi kypsentää taikinaansa paistinpannulla vähän huterin tuloksin. Seuraavana käytössä olikin jo vohvelirauta, jolla hän paisteli taikinan vohveleiksi.


Enpä ole aiemmin törmännyt suklaaneliövohveleihin.Ihan päteviä ja mahtavan makuisia kuitenkin olivat.Näissä herkkutunnelmissa tällä kertaa - täytyypä tehdä Hugon kanssa vähän ylimääräistä lenkkiä, jotta tasapaino säilyy.

Hmmm.. jokohan pitäisi siirtää enemmän ajatuksia jouluajan odotukseen?
Omatekoisten lahjojen ideointi on kyllä jo pitkällä, mutta toteutus jää kyllä joulukuun puolelle   - olenkohan tässä asiassa muita myöhempää liikkeellä?


marraskuisin halauksin
3 kommenttia:

 1. onko banaanileivän ohje salaisuus?onneksi on muitakin hassujen leipien kokeilijoita kuin minä.taitavat vain syyttää minua vanhuudenhöperyydestä.olenhan jo 60 v.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole salaisuus, mutta en huomannut pyytää reseptiä tyttäreltäni😊 Kaikki uudet kokeilut ovat kivoja - mukava saada käyttää luovuutta leipomisessa ja kokkailussa😊❣️

   Poista
 2. Banaanileipä maistui maustekakulta ja hyvää oli, samoin vohveleiksi paistettu suklaanelitaikina😊

  VastaaPoista