"Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista"

”Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista”

sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Snowflakes


Peikonpähkinän oksia meillä on muutamassakin maljakossa, sillä pidän kovasti niiden kiemuraisesta olemuksesta.


Nyt olohuoneen lasipullossa olevissa oksissa roikkuu lumihiutaleita, jotka saimme lahjaksi tyttäreltämme. Hän on saanut mahdollisuuden kokeilla laserkoneen käyttöä, ja testailun tuloksena syntyivät nämä sirot hiutaleet.


Maljakon oksissa lumihiutaleet saavat olla kevääseen saakka.


Myös ulkona on ihanan lumista. Se ei ole täällä länsirannikolla mikään itsestään selvyys, joten nautin jokaisesta valkeasta päivästä, joka tänne suodaan. Lumimaisemassa tehdyt kävelylenkit ovat ihan onnea.


 Kyllä se vaan niin on, että työ haittaa tätä blogiharrastusta. Loma-aikaan postauksia tulee tehtyä useampia viikossa, mutta arjen ja kahden työn taas alkaessa tahti on hidastunut. 


Omalla kohdallani ei ole puutetta innostuksesta tai postausaiheista, vaan ihan puhtaasti ajankäytöstä - se ei vaan riitä kaikkeen, mitä haluaisi tehdä. Saan nimittäin jostain syystä menemään melkoisesti aikaa yhden postauksen tekemiseen.


Mutta näillä mennään - olen vain pahoillani, että muiden ihanien postausten kommentointi jää turhan vähälle - toivottavasti kukaan ei ole siitä syystä pahoittanut mieltään.

Ihanasti täällä kävijöitä kuitenkin riittää  - olen onnellinen 
teistä kaikista ♥

halauksin

22 kommenttia:

 1. Kauniita lumihiutaleoksia!
  Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Tekniikka on ihmeellistä! Kauniit lumihiutaleet. Mukavaa uutta työviikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ihmekoneelta tuo laserkone kuullostaa. Kiitos ja työniloa sinnekin ♥

   Poista
 3. Kiirusta pitää itse kullakin eikä aikaa tunnu blogille riittävän niin paljon kuin haluaisi. Ihanaa sunnuntaita joka tapauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on varmaan tuttu asia monelle bolgia pitävälle. Harrastusten ja työn ja kaiken muun yhteensovittamisessa on oma säätämisensä. Kiitos samoin sinulle <3

   Poista
 4. Kauniita kippuraoksia ja hiutaleet ovat kyllä ihania! Aika on rajallista, mutta täällä ollaan ja odotellaan milloin taas ehdit postailla jotain meidän iloksi : )

  VastaaPoista
 5. Nuo lumihiutaleet ovat kyllä kauniita.
  Jokainen meistä tunnistaa tuon arjen aikataulujen haasteen. Ei stressiä tästä bloggailusta, vaan teet just omalla aikataulullasi.
  Ihania talvipäiviä sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Luulisi, että useamman sadan postauksen tekemisen jälkeen nämä jutut saisi julkaistua nopeammin, mutta aikaa uppoaa kummasti aina vaan:D
   Talven ihanuutta sinullekin <3

   Poista
 6. Tutulta kuulostaa... :)
  Kauniit lumihiutaleet, sopii kivasti oksille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä taitaa olla liikkeellä :D
   Kiitos<3 oksat taisivat kaivata juuri tällaista pikku somistetta.

   Poista
 7. Kauniita lumihiutaleita ja sopivat mainiosti noihin oksiin! Sitä minäkin harmittelen, että aika ei riitä kaikkeen. Postauksen aiheita riittäisi kyllä, mutta ei aika. Minulla kestää myös aika kauan yhden postauksen tekemiseen. Eli, ihan samoja ajatuksia täälä.
  Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Mia♥ Samoja pohdintoja sielläkin :) No loma-aikoina taas sisustellaan ja postaillaan vähän ahkerammin. Niin ja ihanaa viikkoa sinullekin<3

   Poista
 8. Ooh miten hieno talvipuu <3 Ei en pahoita mieltä, koska itsellä ei vaan myöskään aika riitä, vaikka halua olisi kuinka. Yritän pitää sen oman tonttini eli aina vastata kaikkiin kommentteihin, mutta postaus ja kommentit, siinä menee paljon aikaa, joten ymmärrin todella hyvin. Jokainen omalla rauhallisella tahdillaan ja kun koneella ei vaan voi koko ajan olla, kun on olemassa se oikeakin elämä. <3

  Halauksia viikonloppuusi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvipuu onkin kivasti sanottu<3 Tämä on siitä mukava harrastus, että itse voi päättää oman bloginsa piirteet. Itseäni vain harmittaa, että kiva harrastus jää vähemmälle, mitä haluaisi.
   Halit sinnekin♥

   Poista
 9. Peikonpähkinän oksat näyttävät kauniilta lasipurkissa ja noi lumihiutaleet ovat kauniita : )
  Myös minulla on niitä ja koristelen niitä milloin milläkin, nyt niissä roikkuu virkatulla pitsillä koristeltuja styroxtähtiä, jotka saavat roikkua siinä, kunnes pääsiäisen lähetyessä laitan niihin koristeltuja pääsiäismunia, jotka löysin viime keväänä yhdestä sisustusliikkeestä : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei ole oksilla aikaisemmin riippunut mitään, mutta hyvinhän pikku koristeet näyttävät siihen sopivan:) Kivoja ideoita sinulla - voisin itsekin ideoida lumihiutaleiden jälkeen oksille jotain muutakin. Kiitos inspiraatiosta<3

   Poista
 10. Peikonpähkinä on hieno, tykkään. Meillä oli tuollainen isompi oksa, hajosi kun oli välillä varastossa. Ja, nyt en ole löytänyt uutta. :(
  Ihastuttavat nuo lumihiutaleet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän peikonpähkinän oksien kiemuraisista muodoista ja tuo ruskea väri on myös hyvän sävyinen:) Toivottavasti löydät uusia oksia:) Kiitos sinulle♥

   Poista