"Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista"

”Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista”

perjantai 21. joulukuuta 2018

Jouluisin ajatuksin ja halauksin


Perheen painostuksesta en ihan vielä paljastakaan tämän vuoden joululahjaideaamme, sillä osa lahjan saajista lukee blogiani ja salaisuudet ovat vuotaneet täältä aikaisempina vuosina useammalle lahjan saajalle:D 

Nämä yllä näkyvät kuusenkynttilät olen jo ehtinyt antaa muutamalle ihanalle ystävälleni viettäessämme pikkuherkkujen ja maljojen myötä pikkujoulua.


Meille tuotiin eilen joulupuu sisälle ja pidimme perheen kesken tunnelmallisen joulukoristeluillan konvehtirasian ja joulumusiikin siivittämänä. Kuuntelimme kaikkien toivebiisejä spotifystä ja youtubesta. Listalla oli mm. Louis Amstrongin White Christmas ja Frank Sinatran Let it snow eli yllättävän legendaarisia lauluja nuoretkin toivoivat. 

Oma suosikkini on edelleen The Christmas song josta kelpaavat ihan kaikki versiot, mutta Rajattoman vetona se on kyllä huikein. Oli pakko laittaa linkki tuohon, jos joku vaikka haluaa käydä kuuntelemassa ♥


Joulupuumme löytyi omasta pihapiiristä ja on tänä vuonna väärässä paikassa kasvanut mänty - ihan kivasti sekin tuo vihreää tunnelmaa. 


Uskalsimme laittaa koristeeksi lasipallot, sillä Hugo on aika tavalla rauhoittunut villeistä pentuvuosista.


Pellavaista kuusenalusmattoa ei löytynyt kovista etsinnöistä huolimatta, joten laitoin lautasen jalan alle suojaamaan lattiaa mahdolliselta ruosteiselta vedeltä. Jalkahan on tosi vanha, ja  maalasin sen valkoiseksi jokunen vuosi sitten. Ruoste tulee vähän maalin läpi, mutta se ei haittaa lainkaan.


"Aina, kun rakastamme, 
aina kun annamme jotain, 
on joulu♥"


Jouluisin ajatuksin ja halauksin

7 kommenttia:

 1. Oi, teillä on ollut ihana ilta kuusenkoristelun merkeissä. Ja, nuo kynttilät on todella kauniit, varmasti mieluisat lahjat saajille.
  Muutama yö ja sitten saamme rauhoittua Joulun viettoon! <3

  VastaaPoista
 2. Meillä myös lahjat pitää pitää poissa blogista, ettei yllätykset tule esille. Hyvää Joulua sinulle!

  VastaaPoista
 3. Ihana joulutunnelma aistittavissa tänne asti. Meillä kuusi odottaa vielä metsässä noutajaa. Lämmin hyvän joulun toivotus sinulle!

  VastaaPoista
 4. Oi mikä ihana joulutunnelma <3 Ihanaa joulua!

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos teille kaikille ihanille kommenteistanne♥ Tunnelmallista joulutunnelmissa viipyilyä teille kaikille<3

   Poista